Şimdi Ara

DH'nin samimiyetsizliği iPhone 6 yazısı ile tescillendi! (Yıllar sonra gelen edit) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.232
Cevap
16
Favori
35.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
646 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zozorla

yahu bu fanlık, holiganlık ne garip şey yaa.. apple ya da android hiç farketmez..
    "her türlü apple" diyeni mi ararsın, yoksa "apple çöp, bi boka yaramaz, sonu nokia gibi olacak" diyeni mi...

konu yine kirleniyor her zamanki gibi.. adam eleştirilmesine bişey demiyor, diyor ki "şimdi taraf tutarak eleştiriyorsun da, bir ay önce aklın nerdeydi? ne değişti?" diyor...

hakkaten ne değişti? cevap ta gelmiyor muhattabından... "lansmana çağırmadılar ondan" diyen var, "sony'den bilmem nerden rüşvet alıyor" diyen var.. neden cevap verilmiyor bu ithamlara?

Hocam teşekkür ederim. O kadar garip mesajlar geldiki acaba benmi kendimi ifade edemedim diye şüpheye düşmüştüm. Demekki kendimi ifade edebilmişim.

Aynen dediğiniz gibi iphone yetersiz yeterli vs değil derdim. Ben bu forumu paylaşım için ve en önemlisi rehber olarak kullanıyorum. Bir ürün alacaksam ilk bakacağım yer buradaki incelemeler yada kullanıcı yorumları. Ancak Mesut Bey'in Apple konusunda takındığı tavır beni düşündürüyor. Tamam eleştir ama 1 ay önce eleştirdiğin şeylere çok iyi diyordun? Demekki bir şeyler değişti. Nedenini öğrenmek istememin sebebi zaten çok açık. Ben ya bu forumdaki incelemeleri dikkate alacağım yada sadece kullanıcı yorumlarını dikkate alacağım. Çünkü bu durum Mesut Bey'in ve forumun tarafsızlığını cidden sorgulamama sebep oluyor. Para almalarıyla ilgili yada bedava telefon yollanması ile ilgili ithamlara açıkcası inanmak istemiyorum.

• Birde 8 megapixel kamerası var diye dalga geçmiş editörümüz.

DH'nin samimiyetsizliği iPhone 6 yazısı ile tescillendi! (Yıllar sonra gelen edit)
    DH'nin samimiyetsizliği iPhone 6 yazısı ile tescillendi! (Yıllar sonra gelen edit)

• quote:

Orijinalden alıntı: kerim35

Samimiyetsizlik...

Kelime anlamına bakarsak içten olmayan...

Evet içten gelmedi Mesut Bey. Hemde hiç içten değildi. Yazıyı okurken arada durup soluklandım. Belliki bir şeyler olmuş ve bunun sonucunda "açık arama" yoluna gidilerek bir şeyler karalanmış.. Yazınızın sonuna geldiğimde ise açıkcası nedenini çözemedim. Bu yüzden başlığı bu şekilde attım. Siz Apple kullanıcılarına ne verdinizki şimdi bu karalama kampanyasını başlatıyorsunuz? Editörlerin paylaştığı üç beş haberden başka ne verdiniz? Buna rağmen Apple samimiyetsiz... OK samimiyetsiz diyelim(!) bakalım neler yazmışsınız...

"salonu dolduran çoğunluğun basın değil Apple çalışanı" demişsiniz. Hmmmm... Açıkcası o salon kaç kişilik ve % kaçı Apple çalışanı bilmiyorum. Sizinde bildiğinizi zannetmiyorum. Neden Apple çalışanları salonda sorusuna gelirsek cevabı çok basit. İphone'u yaratan kişiler çünkü onlar. Her konferansta, tanıtımda emeği geçenlerin bir bölümü zaten salonda konuk oluyor. Apple samimi değil size göre ama sanki biraz vefalı ha ne dersiniz?

Ekran boyutunun büyümesi olayına baya paragraf ayrılmış... Neden bu konuya bu kadar takılmış diye düşünmedim bile. Dedim ya açık aramak ve karalamak.... "Bak iki sene önce bunu dedin şimdi böyle yaptın ehehe" den öteye geçemeyen bir eleştiri... Geçmişte büyüyen ekranla ilgili fikirlerinizi videoda paylaşacağım. Tekrar soruyorum acaba ne değişti??

2K ile ilgili bölümlere değinmiyorum bile. Çünkü ne diyebilirim ki? 2K ekran ve video çekimi koyup örnekleri gibi 15 dakikada şarjını bitirme macerasına atılacak bir firma değil Apple.. Samimiyetsiz (!) ama aptal değil. 2K video kayıt ve ekran koyup şarjı 15 dakikada biten telefon firmaları samimi, adam gibi full HD deneyimi sunun Apple samimiyetsiz.. OK devam edelim..

Pil konusu... İphone kullanıcılarının baş belası. Doğru batarya istenilen seviyede değil ama yayınlanan görsel ve yazılanlar karalama kampanyasını açıkça dışa vuruyor.

Bakın Mesut Bey kamera hakkında ne demiş: "Apple, kamera konusunda ağırdan almaya devam ediyor. "

Aynı Mesut Bey 7 Ağustos 2014, Perşembe 21:37'de yayınlanan bir videoda çok daha farklı konuşuyor. Yazının sonunda izlersiniz :) Ne denli bir karalama kampanyasının başlatıldığını daha net göreceksiniz...

Devamı yarın denmiş. Sen hiç zahmet etme Mesut Bey. Yazacakların az çok belli. "NFC gereksiz, fiyat pahalı General Mobile Discovery'nin kamerasıda 8mp.. "ayarında bir yazı olacaktır... Gerçi GM ile ilgilide aranızda sıkıntı var deniyor ya neyse :)

Sizi Mesut Beyin videosu ile başbaşa bırakmadan önce Apple'ın sarfettiği bir söz vardır. Hayatı kolaylaştırmak ve alışkanlıkları değiştirmek... Icloud, Imessage, Facetime, Touchid ve onlarca getirdiği ÇALIŞAN teknoloji ile Apple hayatımızda pekçok şeyi değiştirmiş ve değiştirmeye devam edecektir. 1 ay önce kamerası süper derken 1 ay sonra daha kamerayı denemeden yetersiz demeniz samimiyetsizliğin açık örneğidir...

Son olarak iki dakika samimi olun Mesut Bey ve açıklayın. Ne değişti? Sample mı yollamadı Apple? Lansmana davetmi etmedi? ne oldu da bu kampanyayı başlattınız?

Bahsi geçen yazı:http://forum.donanimhaber.com/m_97131657/tm.htm

Adamlar telefon çıkarıyor derdi tasası sizin gibilere düşüyor
    Bırakın elin firmasını savunmayı hepsi için diyorum samsung htc sony farketmez bir telefon için bu ne kin böyle
    Sanki siz üretmişsiniz
    Takım tutar gibi marka tutuluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: conrado

niye zorunuza gidiyor arkadaş

iphone6 çöp işte

daha içinde ki ram belli değil

sony compactlarını 2 gm ram veriyor i6 da ram kaç belli değil büyük ihtimal de 1 deniliyor.

fotoğrafı 8 mp

alt üst pencerelere milli park yapılır 3 dönüm maşallah

apple nokia oldu olacak az kaldı

yeni bi marka bulun sarılacak

sizi de anlıyorum ama apple hızla geri gidiyor.

1 gün şarjı gitmeyen telefon mu olur yav

rezillik

Siyah beyaz ekranınla mutlusundur umarım. Yeni güncellemelere de dikkat edin cihazınız kasmaya başlamasın malum Z3 Compact' ta çıktı :)
  • Simdi kusura bakmayinda

Apple kucuk daglari ben yarattim mi gectim evereti ben yarattim benim eserim nodunda takiliyor

Android kullaniyorum iosa neden gecmedim akilli denilen telefonun dot kadar ekrana sahip olmasi .

Senelerdir apple ne dedi biz herseyin en iyisini biliriz

Yav adam sinyal sorununda bile milyonlarca insana sizler yanlis tutuyorsunuz telefon tutmasinidami biz gosteril dediler.

Hatalarini kabul etmediler.
    Ozamanlar ciddi ciddi gulmustum bir firma bukadar insani nasil salak yerine bukadar kolay koyar anlam veremedim.

Simdi yeni iphone tanitildi
    4.7 5.5 modelleri cikti standart bir Akilli telefon 4.7 den asagi olmamasi lazim

Akilli telefon dediginde internet film bir dunya ozellik varken kucucuk ekran olmaz

Senelerdir soyledikelrini inkar ettiler
    Daha once buyuk ekranli telefon yapanlarla dalaga gecenler simdi buyuk iyidir heleki biz yapmissak daha iyidir diyolar

Cidden boyle komik garip aciklamayi zaytung bile yapamaz.

Ayrica fiyatlar ne oyle

Arkadaslar bu telefonun maliyeti 300 dolar bile degildir .

Allah askina tr de oldugumuza gore 16 gb ile 128 gb arasindaki yaklasik 300 dolarlik fiyat farki nedir yahu

Telefonun maliyeti okadar degilken neyin kafasidir bu

Kisacasi

NOKIA HERKES AKILLI TELEFON YAPARKEN DOKUNMATIK TELEFON CIKARIRKEN TUSLU TELEFON CIKARDI

APPLE ISE HERKES BUYUK NFC PARMAK IZI KART OKUYUCU GIBI OZELLIKLERDE TELEFON CIKARIRKEN GITTI 4 INC LIK TELEFONLAR KIBRIT KUTUSU GIBI TELEFONLAR CIKARDI.

NOKIA HATASINI GEC ANLADI AMA ISE YARAMADIM

APPLE DA HATASINI GEC ANLADI BUGUM 4. NESIL NOTE CIKACAK BU FIYATLARLA BUTUR KUCIK DAGLARI BEN YARATTIM HAVASIYLA DEVAM EDERSE NOKIA GIBI YOK OLMAYA MAHKUM.

• boşverin arkadaşlar android miş ,apple mış .... gönüller bir olsun,bunların hepsi gözü bizim ceplere dikmiş, bizim için dogru olan ,işimizi gören neyse en iyisi o...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ösym.

quote:

niye zorunuza gidiyor arkadaş

iphone6 çöp işte

daha içinde ki ram belli değil

sony compactlarını 2 gm ram veriyor i6 da ram kaç belli değil büyük ihtimal de 1 deniliyor.

fotoğrafı 8 mp

alt üst pencerelere milli park yapılır 3 dönüm maşallah

apple nokia oldu olacak az kaldı

yeni bi marka bulun sarılacak

sizi de anlıyorum ama apple hızla geri gidiyor.

1 gün şarjı gitmeyen telefon mu olur yav

rezillik

Siyah beyaz ekranınla mutlusundur umarım. Yeni güncellemelere de dikkat edin cihazınız kasmaya başlamasın malum Z3 Compact' ta çıktı :)

anlamadım siyah beyazı?

espiri mi eleştiri mi?

grundig tv değil elimde ki sony z1c

şakır şakır akıyor

ama anlıyorum sizi de elma fetişi yüzünden 2000 küsür para ver 1400 lük tel seninkini ezsin geçsin hatta gelecek olan z3c şimdiden ip6 ı ezsin geçsin

yazık bu elmalara

• quote:

Orijinalden alıntı: red01

Simdi kusura bakmayinda

Apple kucuk daglari ben yarattim mi gectim evereti ben yarattim benim eserim nodunda takiliyor

Android kullaniyorum iosa neden gecmedim akilli denilen telefonun dot kadar ekrana sahip olmasi .

Senelerdir apple ne dedi biz herseyin en iyisini biliriz

Yav adam sinyal sorununda bile milyonlarca insana sizler yanlis tutuyorsunuz telefon tutmasinidami biz gosteril dediler.

Hatalarini kabul etmediler.
    Ozamanlar ciddi ciddi gulmustum bir firma bukadar insani nasil salak yerine bukadar kolay koyar anlam veremedim.

Simdi yeni iphone tanitildi
    4.7 5.5 modelleri cikti standart bir Akilli telefon 4.7 den asagi olmamasi lazim

Akilli telefon dediginde internet film bir dunya ozellik varken kucucuk ekran olmaz

Senelerdir soyledikelrini inkar ettiler
    Daha once buyuk ekranli telefon yapanlarla dalaga gecenler simdi buyuk iyidir heleki biz yapmissak daha iyidir diyolar

Cidden boyle komik garip aciklamayi zaytung bile yapamaz.

Ayrica fiyatlar ne oyle

Arkadaslar bu telefonun maliyeti 300 dolar bile degildir .

Allah askina tr de oldugumuza gore 16 gb ile 128 gb arasindaki yaklasik 300 dolarlik fiyat farki nedir yahu

Telefonun maliyeti okadar degilken neyin kafasidir bu

Kisacasi

NOKIA HERKES AKILLI TELEFON YAPARKEN DOKUNMATIK TELEFON CIKARIRKEN TUSLU TELEFON CIKARDI

APPLE ISE HERKES BUYUK NFC PARMAK IZI KART OKUYUCU GIBI OZELLIKLERDE TELEFON CIKARIRKEN GITTI 4 INC LIK TELEFONLAR KIBRIT KUTUSU GIBI TELEFONLAR CIKARDI.

NOKIA HATASINI GEC ANLADI AMA ISE YARAMADIM

APPLE DA HATASINI GEC ANLADI BUGUM 4. NESIL NOTE CIKACAK BU FIYATLARLA BUTUR KUCIK DAGLARI BEN YARATTIM HAVASIYLA DEVAM EDERSE NOKIA GIBI YOK OLMAYA MAHKUM.

3 sene önce 10 kişinin 7 sinde iphone vardı

şimdi 10 kişinin 3 ünde var ancak.gerisi samsung sony htc dağıldı

samsungda da düşme var bu ara bakma sen

sony ve lg hızlandılar.

• quote:

yav bu ip 5 çıktığında hepsinin boyası dökülmedi mi aga?

kenarları kavlamadı mı alüminyumun?

bunu başka bi firma yapsaydı şimdi dh ahalisi merkez binasına siyah çelenk bırakırdı

yine kayırıldı apple

ki benim için boyası dökülen telefonda iş bitmişti.

sen 2000 lira ver alüminyum kavlasın

sorunu iletince heee doğru kavlıyor napalım desinler

şükür kurtuldum apple dan

darısı diğer körlerin başına

şu aşağıdakiler de iphone zaten...

• İplenmemekten Bıkan Adam kullanıcısına yanıt
    uydurma android donma kasma yapmıyor... asıl DANDIOS yapıyor kanıtlarıda verdim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: grezimonk

uydurma android donma kasma yapmıyor... asıl DANDIOS yapıyor kanıtlarıda verdim...

ben sony kullanıyorum

gram boyasında bi dökülme yok

bi de şurayı iyi oku bak

ben iphone 5 in boyası döküldü diyorum sen diğerleri de döküldü diyorsun.

e sen apple isen diğerleriyle neden aynı kefeye koyuyorsun kendini

işinize gelince apple 1 numara işinize gelmeyince '' eee öbürleri de döküldü yeeaa'' modu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: grezimonk

ben sony kullanıyorum

gram boyasında bi dökülme yok

bi de şurayı iyi oku bak

ben iphone 5 in boyası döküldü diyorum sen diğerleri de döküldü diyorsun.

e sen apple isen diğerleriyle neden aynı kefeye koyuyorsun kendini

işinize gelince apple 1 numara işinize gelmeyince '' eee öbürleri de döküldü yeeaa'' modu

Ben de 1 senedir iPhone 5 kullanıyorum 1 nokta dahi yok.

• Mesut Çevik' in görüşlerinin %99 una katılıyorum. iPhone kullanıcılarının kabullenmek istemediği KANDIRILDIKLARI hissini bastırmak için açılmış bir konu daha. Aslında kandırılmak değilde, telefon markaları ile statü kazandıklarını düşünenlerin (kullananların %50 den fazlası) konusu. Yeni iphone 6 nız şimdiden hayırlı olsun.
  • Yav he he çöp için yazı yazdıklarına dua et

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

yav bu ip 5 çıktığında hepsinin boyası dökülmedi mi aga?

kenarları kavlamadı mı alüminyumun?

bunu başka bi firma yapsaydı şimdi dh ahalisi merkez binasına siyah çelenk bırakırdı

yine kayırıldı apple

ki benim için boyası dökülen telefonda iş bitmişti.

sen 2000 lira ver alüminyum kavlasın

sorunu iletince heee doğru kavlıyor napalım desinler

şükür kurtuldum apple dan

darısı diğer körlerin başına

Samsung Galaxy modellerininin metal görünen plastik kısmı hep dökülüyor. Her modelde oluyor bu. Sadece Samsung değil HTC, Sony, LG gibi çoğu markada soyulma oluyor. Neden gündeme gelmiyor? Çünkü her seferinde olan bir şey, dandik ürün yaptıkları herkesce kabul edilmiş bir şey. Ama Apple'ın sadece bir ürünü hatalı oldu nerdeyse gazetelere çıkacaktı. Çünkü adamlar daha önce hata yapmamışlar. Sanmaki Samsung, HTC, Sony gibi markalar kaliteli üretiyor o yüzden haberleri çıkmıyor. Millet alıştı artık dandik ürünlerine. Apple'ın dedikodusu bile milleti korkutmaya yetiyor. Saat üreteceksiye dedikodu çıktı 2 yıl önce. Samsung, LG, Sony akıllı saat sektörüne abandılar bi anda. Adamlar çift flaş kullandı 1 sene geçmedin diğerleri kopyaladı. Parmak izi sensörü kullandı Samsung kopyaladı. 64 bit işlemci kullandılar kopyalamaya çalışıyorlar. Yani anlayacağın bu sektörü yönlendiren hala Apple. 10-12 yaşlarında Apple'ı sadece iPhone'dan ibaret sanan bebeler kolay bitirir böyle firmaları.
    Cihazlarınızın hiçbirisi güncel değil. Yeni bir sürüm çıksa en az 3 ay bekliyorsunuz. Hele Samsung. 3-4 ay önce çıkardığı cihazı bi anda eskitiyor. Note 4 ile S5 arayüzüne bakın. Aralarında dağlar kadar fark var. Zaten androidler 3-4 ay sonra kendi kendini şişirip hantallaşıyor. Al bi Apple 4 yıl güncelleme desteği kesilmeden kullan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Apple Store Türkiye açılışında geceden kamp kurup bunu sanki aya çıkmış gibi heycanlı heycanlı gururla anlatan, "Mustafa Mustafa Mustafa" diye alkışlar eşliğindesanki Dünya 1.si olmuş edalarıyla Store'a giriş yapan editörler yerine Mesut Çevik'in samimiyetsizlğini tercih ederim. Ki o Mustafa'nın Donanımhaber'de yayın editörü olduğunu öğrendiğimde ciddi ciddi DH'ye bidaha girip girmemeyi düşünmüştüm. Bu zihniyette birirnin dh yönetiminde bulunması beni düşündürüyor açıkcası. Teknoloji yazarları fanboy zihniyetinden çok genel düşüncelere sahip bilgili insanlardan oluşmalı.

Ayrıyetten Mesut Çevik'in bu yazısı samimiyetsiz olsa dahi Apple fanlarının sinirlenmelerini görmek, ateş püskürmelerini görmek beni güldürüyor açıkcası onlarında yıllardır bilinen "babalarının firması gibi" tezini doğruluyor. Sizde şuan Mesut Çevik'e karalama kampanyası yapıyorsunuz çoğunuzun bu yazıyı okurken kulaklarından ateş çıktığını sinirden ne yapacağınızı bilemediğinizi yazdığınız yazılardan tahmin edebiliyorum. Biri babanızın firmasına eleştiri yaspa bu kadar sinirlenmezsiniz heralde. Veya Samsung'a bir şeyler yazsa Mesut Çevik bu tepkinin belki %10'nu görürdü. Allah akıl fikir versin ne diyeyim, ilim irfan öğrenmeyi nasip etsin herkese..

Alın videoyuda buldum 2:40 dan itibaren bakabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rf.id -- 12 Eylül 2014; 16:01:21 >

• Mesut'un eleştirilerinin doğru olduğunu düşünüyorum. Bu konuyu yazan arkadaş Mesut'a "Ne oldu?" diyor. Eleştirilerini eleştirmiyor aslında. Mesut bey bu arkadaşa cevap vermeli.

Ayrıca bu ülkede insanlar materyalleri namusu gibi savunmaktan vazgeçmediği sürece dürüst eleştiri olamaz. Geçende pes o kadar iyi değil dedim, adamlar neden demeden ana avrat küfür yedim.
  • bu konuyu en üstte tutmak lazım. sınırsız destek
  • bozoo1903 kullanıcısına yanıt
    Videodaki Mesut Çevik ile haberi yazan Mesut aynı değil. Neresi haklı? Belli ki bir şey olmuş. Ya diğer firmalarla anlaştı yada ürün göndermediler. 180 derece dönmenin bir açıklaması olamaz.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.