Şimdi Ara

DH'nin tema rengini değiştirme 5 saniyede

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar 5 saniyede sadece turuncu tonları ve siyah oluyor. Bu benim dışımda kimsenin daha önce aklına gelmemişti. Bunun için LCD Monitöre sahip olmanız gerekmektedir. Hiçbir türlü programa ya da işleve gerek yoktur. Açıklıyorum monitörünüzü bir kaç derece yukarı çevirin istediğiniz tonu yakalayacaksınız. Ben kırmızıyı kullanıyorum şu anda... Laptopu olanlar sakın üzülmesin onlarda ekranı iyice geriye yaslasın yeni rengin tadını çıkarsın. Bir teşekkür yeter. Ha geri değiştirmek istiyorsanız monitörünüzün önceki derecesini not alın ve o dereceye geri çevirin. Sonra yok efendim görüntü karardı v.b gibi durumlarda sorumluluk mesuliyet etmem. Herkese iyi forumlar reklamlarımıza tıklamayı unutmayın hergün sadece bir tık yeter. Adminlik ve modluk verileektir ilgilenenlerin pm atması rica olunur. Bol paylaşımlı forumlar ortada varsa bir emek boynumuzun borcudur teşekkür etmek. Dur nereye repimi vermedin biatch! Do you understand baby? Hiuffff (duman üfleme efekti)

• Helal be kardeş. Bende bunu senelerce düşündüm nasıl yapabiliriz diye.

Allah razı olsun yani nasıl sevindim anlatamam. Sayende 2011 e huzurlu mutlu gireceğim. Allah tazı olsun ver cep numaranı kaydedeyim facebook msn twitter ver ekleyim be kardeşim.
  • Manyaksın dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furusato -- 27 Aralık 2010; 21:31:34 >

• çılgınsın meeeeenn
  • Aslında bunu paylaşmayacaktım sonra her forumda alıntı yapıp duruyorlar ortada emeğe ihanet durumu var. Bazı şerefsizler kendi emeğiymiş gibi gösterip diğer sitelerde yayınlıyor. Babadan oğula nesil herhalde bunlar birde illegal içerik paylaşıp emeğe saygı diyen duacınım diyen tipler var ha onlardan kaçınılması gerekir. Onların IQ 17 olduğu için bulaşmamak gerekir. Bir destur çekip geri tuşuna tıklamak yeterli ya da bu mesajı 10 kişiye gönderip 3 takla atıp 3 göbek atmak yeterli şimdi bazı arkadaşlara kolay gelebilir ama önemli olanda bunu düşünebilmek değil mi? Kim istemez yeni yılda DH'a siyah temayla girmeyi? Bu arada bazı buglar var onları da düzelteceğim zamanla zaten şimdilik önemli olan şu reklamlar hiç emeğe saygınız yok pilardo oynuyosunuz rus karilarina gidiyosunuz ama şu reklamlar gözünüze batıyor bilimum araçlarla kaldırıyorsunuz. Hasan gel buraya hasan başlarım senin çay ocağındaki geçmişine yürü git la.. Aileme selamlar buradan ailemde yok gerçi bu arada her zaman imla kurallarına göre yazmaya önem gösteririm. Google'da yazıyorum Fatih Ürek'in Videoları diye google bana utanmadan diyoki Bunu mu demek istediniz Fatih Ürek in Videoları... Gelde sövme be arkadaş kardeşim herkes sen mi imla kurallarına uymasın? Bu arada fesbuk'a feysbuuuuuk diyenler var onlara da gıcık oluyorum. Fesbuk kullanmıyorum ama arada ailemle görüşüyorum kendileri Almanya'ya kadar gitmiş bulunmaktadırlar. Ha eğer benimle polemiğe girecekseniz bu fesbuk hakkında önce google'a sorun nasıl yazıldığını ondan sonra karşıma geçin diyin Yaşar Usta burda yanlışsın diye!

• Ooo yeah man!!! Ooo yeah!!! Sana Puanım 9 knka!!!
  • Eğer yeterli katılımı bulamazsam bu yöntemi silmek zorunda kalacağım. Ha kaldırmak kurban olduğum adminlerden gelebilir amma lakinki öyle değildir. Nasıl adminlerin bir tuşuna bakıyorsa benimde bir edit tuşuma bakıyor. İşte adminlikle üyeler arasındaki ince çizgi bu hepimiz bir adminiz aslında hepimiz i.neyiz hepimiz topuz hepimiz mehmetiz, bülentiz, ersoyuz. Olay burada bitiyor işte son olarakta değinmek istediğim bir konu var yılbaşı ilen noeli hala vatandaşlarımız karıştırmaktadır. Daha aralığa girer girmez yeni yıl kutlamaları, hazırlıkları içerisinde oluyoruz. Bu çok yanlış ha tabi indirim mindirim oluyor iyi memleket iyiye gidiyor kastamonu ben sende kırklareli olmalısın doğru muyum? Hele o çam ağaçları yok mu? Ucu sivri olanlardan.. Şimdi soracak olursanız kalın olanı mı var diye niye kalın olanı yokken aklınıza kalın olanı mı var demek geliyor? İçiniz fesat sizin... Bazıları da gizli fantezilerini internet aleminde yayıyor utancından yok neymiş efendim çam ağacı varya işte o ağaç niuhahahaha... İlgilerinize arz ederim

Saygılarımla
    Osman İnce

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • CTRL+A yapın o zamanda koyu oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

CTRL+A yapın o zamanda koyu oluyor

CTRL+W reklamları kaldırıyor
  • Gerçekteki şebekler yetmiyor sanaldakilerle uğraşıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hols

quote:

alt+F4 basın super seyler oluyor acıklanamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: $$T3$$
    Evet arkadaşlar 5 saniyede sadece turuncu tonları ve siyah oluyor. Bu benim dışımda kimsenin daha önce aklına gelmemişti. Bunun için LCD Monitöre sahip olmanız gerekmektedir. Hiçbir türlü programa ya da işleve gerek yoktur. Açıklıyorum monitörünüzü bir kaç derece yukarı çevirin istediğiniz tonu yakalayacaksınız. Ben kırmızıyı kullanıyorum şu anda... Laptopu olanlar sakın üzülmesin onlarda ekranı iyice geriye yaslasın yeni rengin tadını çıkarsın. Bir teşekkür yeter. Ha geri değiştirmek istiyorsanız monitörünüzün önceki derecesini not alın ve o dereceye geri çevirin. Sonra yok efendim görüntü karardı v.b gibi durumlarda sorumluluk mesuliyet etmem. Herkese iyi forumlar reklamlarımıza tıklamayı unutmayın hergün sadece bir tık yeter. Adminlik ve modluk verileektir ilgilenenlerin pm atması rica olunur. Bol paylaşımlı forumlar ortada varsa bir emek boynumuzun borcudur teşekkür etmek. Dur nereye repimi vermedin biatch! Do you understand baby? Hiuffff (duman üfleme efekti)

güldürdün lan anten otogardan yazıyorum :D

• Benim aklıma gelmişti ama patentini kaptırdım desene
  • Turkcell'i bilmeyeniniz yoktur herhalde zaten şu yeni sözde yılbaşı reklamıyla hep gözümüzün önünde madem türk gsm operatörü neden Turkcell, neden Türksel değil? Madem türk neden gsm operatörü diyoruz? Ya da telekominakakasoyonpadfrtyon bu nedir Allah aşkına? Bunlar hep kominizmin eseri... Kominizmi yavaş yavaş beynimize kazımaya çalışıyorlar yakında olacak telekominizm ya da boşver HonanımDaber'i ele alalım. Sen bu üyeliği babandan devraldın herhalde? Ben sana üyelik alamazsın demedim. Adam olamazsın dedim birde komik olduğunumu sanıyorsun honanımdaber yazıyorsun? Aslı DHONANIMHABER'dir. DHONANIMHABER! Milleti yanlış yönlendirmeye kalkma ey ahali duyun sesimi kime kulak asacağınızı iyi düşünün yoksa o kulaklara bir küpe yakışır benden söylemesi adam gibi temanızın rengini değiştirin SS'lerinizi koyun ve çıkın. Dönüp ardınıza da bakmayın. İMDAAAAAAT POLİİİİİSSSS DAŞ YOHMU DAAAĞAĞAAAAAŞŞŞŞ?

• quote:

quote:

CTRL+W yaptım kapandı internet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tornado42

quote:

quote:

reklamları kökünden kaldırdın işte

• Ölü taklidi yapın gider beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tornado42

quote:

quote:

sana o kasa haram

• şaka yaptım panpa kapatmamıştım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.