Şimdi Ara

DH Nükleer Enerji Destekçileri Derneği [747 Destekçi] (149. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.456
Cevap
58
Favori
138.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nükleer olmasın tamam iyi güzel de riski en dibine kadar taşıyorken(Ermenistan ve Bulgaristan) riskin artılarından yararlanmamak da saçma... He bu arada o yeşilci yabancı topluluklar da hiç samimi gelmiyorlar... Nükleer yapılmasın diyen, çevrecilik diyen adamların birçoğu da şehirlerde hava kirliliğini azaltacak bisiklet olayıyla alakasız, bakkala giderken bile arabasından inmeyen adamlar maalesef...
  • ekle. full destek. ermenistanda bile varmış.
  • Umarım destekleyenlerin nükleer enerji ve nükleer reaktörler hakkında azıcık bilgisi vardır , çünkü yarın öbür gün başımızdaki varlıklar bunu referandumda halka sormak gibi bir manyaklık yapabilir . Ne de olsa yaptıklarından aklanmanın yolunu sandığı göstererek kanıtladığını düşünen bir topluluk tarafından yönetiliyoruz .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekle

• Kuruldugu zaman umarim denetlemeler gerektigi sekilde yapilir. Cok sey yazarim ama surdaki anlayis ozurlusu insanlara bir sey anlatilmaz. Bu konuda kac tane +18 var onu merak ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ondorax

Soğuk savaş 'a neden soğuk savaş denildiğini siz de iyi biliyorsunuz, belki benden yaşça büyüksünüzdür, soğuk savaşı görmüş, hissetmişsinizdir. Neden doğrudan savaşılmadan değişik paravan ülkeler üzerinden proxy savaş yapıldığını bittabi iyi bilirsiniz. Bipolar bir dünya savaş için en uygun sistemlerden biriyken, ülkeler arası kesinlikle bir güç balansı yokken, Amerika ve Rusya gibi 2 süper güç ve 2 taban tabana tamami ile zıt ekol bu dünyada aynı dönemde bulunmuş, ekonomi, siyaset, spor, silahlanma&Nükleer silahlanma, teknoloji, bilim ve uzaya insanlı çıkış, Ay 'a gidiş gibi birçok konuda sidik yarıştırmış ama ne hikmetse, bu iki devlet bırakın sadece birbirlerini, bütün dünyayı birkaç kere yok etmeye yetecek kadar nükleer güce sahip iken hiç doğrudan birbirleriyle savaşmamış. Ne garip değil mi? Siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler öğrencisi olarak soruyorum; Neden hocam? Yoksa onlar da Olası bir savaşın ucunun gene kendilerine dokunacağını biliyor olmasınlar? Nükleer bir savaş olur mu bilemem, Olacaksa ne zaman olur, görebilir miyiz bunu hiç bilemem, ama bildiğim tek bir şey var, o da bütün insanlık olarak, bütün teknolojik, bilimsel, tarihi, sanatsal gelişimlerimiz ve birikimlerimiz ile birlikte topyekün yok olacağımızdır.

Her iki ülkede de nükleer silah bulunduğu için soğuk savaş, sıcak savaşa dönmemiştir. Eğer nükleer dengesizlik olsaydı 3.dünya savaşı patlak verirdi. Nükleer silah konusunda denge olduğu sürece nükleer savaş çıkmayacaktır. Fakat dünyaya yön veren ülkeler nükleer silahlar ile silahlanmışken bizde olmaması olası bir savaşta ilk hedef olmamıza neden olur.

• Son maden kazasından sonra nükleer falan aman diyim gelmesin. Patlar matlar kimse ihmale bakmaz " Kader, iş kazası " der geçer padişahımız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ondorax

Dahi anlamındaki de ayrı yazılır.

sağol kanki aydınlattın beni
  • Sinopta yapılacak nükleer santral projesine talip olan şirketlerden biri de soma holding! Tehlikenin farkında mısınız?

• ekleyiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ruh Adamın Teki

Sinopta yapılacak nükleer santral projesine talip olan şirketlerden biri de soma holding! Tehlikenin farkında mısınız?

Koç ve boyner den sonra bu şirketten bir şey olmaz.

Bu kadar televizyon ve basın da çabası !

Türkiye de 5000 aile (kökeni karışık) 70 milyonun hakkını yiyor,

Nükleer Santral mi patlıycak şimdi ? )))??

• quote:

Orijinalden alıntı: Ruh Adamın Teki

Sinopta yapılacak nükleer santral projesine talip olan şirketlerden biri de soma holding! Tehlikenin farkında mısınız?

Vay be... Facebook onaylı mı ?

Kafan güzel mi ?

Sinop Nükleer Santralin ihalesi yapıldı bile. Talip olmak ne demek.

Hem Soma Holding kim Nükleer Santral inşa etmek kim.

Sinop Nükleer Santralin ortaklık yapısı.

Türk EÜAŞ - Japon Itochu ve Mitsubishi - Fransız CDF Suez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İl teber -- 19 Mayıs 2014; 20:41:53 >
  • benim için önce devlet değil önce dünya gelir o yüzden nükleer e hayır diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ride The Lightning

Umarım destekleyenlerin nükleer enerji ve nükleer reaktörler hakkında azıcık bilgisi vardır , çünkü yarın öbür gün başımızdaki varlıklar bunu referandumda halka sormak gibi bir manyaklık yapabilir . Ne de olsa yaptıklarından aklanmanın yolunu sandığı göstererek kanıtladığını düşünen bir topluluk tarafından yönetiliyoruz .

evet en az sizin kadar bilgimiz var nükleer ile ilgili... Her konuda ahkam kesmeye muktedir yalnız sizler değilsiniz. Sizler diyorum çünkü bir avuç beyaz Türk'ün çıkardığı tantanayla sanki ülke o şekilde düşünüyor zannediliyor. HES'lere karşısınız, Termik santrallere karşısınız, Nükleere Zaten karşısınız. Neyle karşılayacağız enerji ihtiyacımızı? Geçen gene birileri toplanmış rüzgar tribünlerine de karşılar, kuş göçlerini ve doğal hayatı olumsuz etkiliyor diye. Benim söylememe gerek kalmamış : Bulgaristandaki ve Ermenistandaki santraller dururken Nükleer enerjinin tehlikelerinden korkmanın anlamsız olduğunu. Üniversite kantini muhabbeti temelli çağdaş bilmişlerden başka bilim adamlarından bir tanesinin bile bu konuda muhalif konuşmaması ne tuhaf?

• beni de ekle üstad
  • Beni niye yazmıyon bro.

• quote:

Orijinalden alıntı: Arkadaşım O Eli Bi İndir!

benim için önce devlet değil önce dünya gelir o yüzden nükleer e hayır diyorum

Dünya da 450 adet var. 50 De yapılır 500 olur

Sen iyimisin ?

Neyin hayır' ındasın !!! 60 yıldır nükleer enerji var...

Dünyada abd 1940 larda japonya da nükleer bomba kullandı ve her yıl 10 larca deneme yapılıyor

Bu hafta ALMANYA nın avrupada en çok silah satan ülke olduğu açıklandı ( yada para kazanan )

Kime mi satıyor ? Ortadoğu........

Dünya ya dön .... lütfen....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukalemun -- 19 Mayıs 2014; 22:48:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

quote:

Sen iyimisin ?

Dünyada abd 1940 larda japonya da nükleer bomba kullandı ve her yıl 10 larca deneme yapılıyor

Bu hafta ALMANYA nın avrupada en çok silah satan ülke olduğu açıklandı ( yada para kazanan )

onlardan bana ne ? ben ülkem adına dünya'yı kirletmesem amacıma ulaşmış olurum !
    Sizin tek amacınız güç, para, enerji acaba torunlarınıza gelecek kuşaklara ne bırakacaksınız nükleer santral mi !! Şu Dünya'ya bi bak son 100 yıl içinde ağzına ..... bir nükleer de biz kuralım diyorsun ama bunun hesabını gelecek kuşaklara nasıl vereceksin ? Artık kendimizi düşünmeyi bırakmalıyız bu Dünya'da sadece insanlar da yaşamıyor.

Nükleer enerji olmasa ne olacaktı insanlar eminim daha kârlı enerji kaynakları bulabilirler ama yapmıyorlar acaba neden ? Her zaman aynı şey olmuyor mu önce kömürle sonra petrol şimdi de nükleer enerjiyle Dünya'yı yaşanmaz hale getirmeye devam ediyoruz ama siz hala güç enerji ve paranın peşinde koşuyorsunuz. Ayrıca nükleerin korunmasıyla hiç bir zararının olmadığını düşünüyorsan git nükleer atıkları ve radyoaktiviteyi araştır sonra uzun uzun tartışalım !

• quote:

Orijinalden alıntı: Ride The Lightning

Umarım destekleyenlerin nükleer enerji ve nükleer reaktörler hakkında azıcık bilgisi vardır , çünkü yarın öbür gün başımızdaki varlıklar bunu referandumda halka sormak gibi bir manyaklık yapabilir . Ne de olsa yaptıklarından aklanmanın yolunu sandığı göstererek kanıtladığını düşünen bir topluluk tarafından yönetiliyoruz .

Hiç bilgimiz yok

Diğer 450 adet nükler santrali yapan kişiye sorcaklarmış,

Adam işini biliyormuş !!!

Şu sandık ne kadar sinir bozucu değil mi? Siz için den çıkmağınız için.....!!!

Utanmasınız 20 milyon aptal diyeceksiniz !!!

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

quote:

Sen iyimisin ?

onlardan bana ne ? ben ülkem adına dünya'yı kirletmesem amacıma ulaşmış olurum !
    Sizin tek amacınız güç, para, enerji acaba torunlarınıza gelecek kuşaklara ne bırakacaksınız nükleer santral mi !! Şu Dünya'ya bi bak son 100 yıl içinde ağzına ..... bir nükleer de biz kuralım diyorsun ama bunun hesabını gelecek kuşaklara nasıl vereceksin ? Artık kendimizi düşünmeyi bırakmalıyız bu Dünya'da sadece insanlar da yaşamıyor.

Nükleer enerji olmasa ne olacaktı insanlar eminim daha kârlı enerji kaynakları bulabilirler ama yapmıyorlar acaba neden ? Her zaman aynı şey olmuyor mu önce kömürle sonra petrol şimdi de nükleer enerjiyle Dünya'yı yaşanmaz hale getirmeye devam ediyoruz ama siz hala güç enerji ve paranın peşinde koşuyorsunuz. Ayrıca nükleerin korunmasıyla hiç bir zararının olmadığını düşünüyorsan git nükleer atıkları ve radyoaktiviteyi araştır sonra uzun uzun tartışalım !

Problem burada bir ülkeniz yok...

Alman ingiliz siyonist soros ne düşünüyor sen ben de hemen yaparım diyorsun....

Senin ülkenle bağlantın varsa da bilet alıp, hemen yunanistan a gitmelisin TÜRK DOSTU onlar !

Ülkeymiş !!! Ülkenin sahibi nükleer santral olacak diyor sen olmaz diyorsun KİM takar yalova kaymakamını!!!

Kadıköy / beşiktaş / avcılar da şimdi bu ülke den dir dersin.....

BİR ÜLKEN OLUNCA O ZAMAN TARTIŞIRIZ ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukalemun -- 19 Mayıs 2014; 23:02:14 >

• 
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.