Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

DH Nükleer Enerji Destekçileri Derneği [747 Destekçi] (160. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.456
Cevap
58
Favori
138.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benide ekleyin nükleer santral şart.
  • Ekleyin de bi katkımız olsun. Detaylı bilgilendirme için ayrıca teşekkürler
  • yaz benide listeye
  • Yaz beni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekle knk

• https://www.facebook.com/nukleerguvenlik

Burada nükleer enerji ile ilgili güzel paylaşımlar oluyor.

http://www.iaea.org/pris/ ----Birleşmiş Milletlerin kuruluşu olan Uluslar Arası Atom Enerjisi Ajansının yönettiği dünyadaki güncel nüklleer reaktör sayısını , inşa halindeki reaktörleri görebileceğiniz site. google a IAEA pris yazınca çıkar.

http://www.cleanenergywire.org/factsheets/coal-germany#dossier-references sayfada yada buranın 2.sayfasında almanyanın 17 nükleer reaktörün 9 unu kapattıktan sonra 11000 megawatt kömür santrali inşa ettiği bilgisi mevcut.

Beni de listeye ekleyebilirsiniz.

• Beni de ekleyin!

Hayalperest değil gerçekçiyim.Ülkenin enerji ihtiyacının
    rüzgarla karşılanacak kadar olaya romantik bakan saftiriklerden hiç değilim.
  • dedem Çernobil faciasinin kanser mağduru kolay atlatilmiyor desteklemiyorum.

• yenilenebilir enerjiye evet , nükleere hayır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dehaxtor -- 17 Nisan 2015; 11:40:07 >
  • ekle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekle hocam
  • nükleer güçtür. nükleer süper güç olmaktır. nükleer çağ atlamaktır.

bu zamanda tüm büyük devletlerin nükleer reaktörleri var.

ve artık bizimde oldu !!!!

yaz benide
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicktirgit

beyin fakirleri.

nick.
  • ekle hocam
  • Konudaki tüm karşıt görüşlü mesaj sahipleri çizilmiş. Kesinlikle Türkiye gibi bir ülkede bu işi beceremeyeceklerini, ellerine yüzlerine bulaştırıp çoğu insanın ölümüne sebep olacaklarını düşünüyorum. Böyle bir şey olduğu takdirde o çok önem verdikleri kul hakkı denen şeyi acaba nasıl ödeyebilirler?

• Dediğiniz gibi ihtiyacımız olduğu halde bi o kadar da riskli özellikle Türkiye gibi bir ülkede.Ama onun dışında "canım ülkemin taşı toprağı değerli rüzgar güneş enerjimiz var bla bla" kafasından çıkınız lütfen.

• Yaz hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dinamith

Ben de nükleer enerjiyi destekliyorum. Evet belki zararları olabilir ancak bizim ülkemiz için şart şart şart. Ortadoğu ülkesiyiz ve nüfusu çok kalabalık bir ülkeyiz. Ve enerji ihtiyacımız oldukça fazla. Yenilebilir enerji tesisleri çok maliyetli ve nükleer tesislere oranla çok daha az enerji üretimi yaptığını okumuştum. Almanya nükleer tesislerini kapatacağını söyledi fakat sonra caydı vazgeçti. İleri tarihe aldılar. ( O zaman da tesislerin ömrü tükeniyor. Göyaa kapatıyorlar işte. Bizim bazılarını da böyle kandırıyorlar işte. ) Sonuna kadar işin ehli kişilerle bu yapılmalı.

Saka misin sen ya. Zararları olabilir diyo adam. O zarar dedigin iki kesik yara Bere degil. En ufak zarar ihtimali bile yapilmamak için bir neden. O radyasyon etkileri binlerce.yil geçmiyor ve sen dünyanın en güzel ülkesinde yasiyorsun. O cenneti kirletmeye deger mi

• +1 ekleyelim hocam. Olaya bilgisizliğimizi görmezden gelip sadece yorum yaparak bakmayalım lütfen. Güneş ve rüzgar enerjisi varken bu da neymiş diyenler, hayatlarını ekmek alıp çöp atmakla geçiriyorlar sanırım. Mühendislik ve teknik açıdan bakıldığında çok geç kalınmış birşey olduğunu göreceksiniz. Yapılacak olmasına seviniyorum.
  • 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.