Şimdi Ara

DH olarak işletim sistemi kuruyoruz (YENİ SS'Lİ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
13
Favori
6.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: akıllanmayan

Beyler bi işletim sistemi üzerine yoğunlaştım. Win7 benzeri bişey gibi eski 2gb lik bilgisayarımda çalışmalar yapıyorum. Şu an az kaldı. TÜm dünyaya sunmam için param yok. DH elemanları denerse ve beğenirse belki herkes tanıyabilir. İlk başta yama gibi yüklencek. Sonradan cd ile format haline gelicek. Crysis 3 felan destekliyo . Denedim fakat 2gb pc kaldırmadı ama açtı oyunu. DX11 ekran kartını taktım Her neyse .

İŞLETİM SİSTEMİ'NİN ADI NE OLSUN . Mysoft AG olarak düşünüyorum. Anlamı AG(Agile Force) Çevik Kuvvet daha güzel bi isim biliyosanız söyleyin ona göre :...

CSB DEĞİL.

tek sorun asus ekran kartını tanımıyo. Onuda halledcez daha var ama çalışmanın bitimine .

DH olarak işletim sistemi kuruyoruz (YENİ SS'Lİ)

dostum sen boşver burdakileri herkes baltalı ilah olmuş sen devam et umarım istediğin şeyi başarırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Savior Fenix

En az kac cigolayt ram gerekli

cigolayt sizden istenilen en az 512mb ram ve 20GBHDD Ama iyi bişeyler yapamazsın . 2GB olursa her şeyi yaparsın. yani özetlemek gerekirse:

Minimum Sistem Gereksinimleri:
    512MB Ram
    20GB HDD
    128MB Ekran Kartı

Yeterli Sistem Gereksinimi:
    1-1.5GB RAM
    100GBHDD
    256-512MB Ekran Kartı

Yüksek Performans:
    2GB RAM
    200GB HDD
    512MB Ekran Kartı

• quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

quote:

Beyler bi işletim sistemi üzerine yoğunlaştım. Win7 benzeri bişey gibi eski 2gb lik bilgisayarımda çalışmalar yapıyorum. Şu an az kaldı. TÜm dünyaya sunmam için param yok. DH elemanları denerse ve beğenirse belki herkes tanıyabilir. İlk başta yama gibi yüklencek. Sonradan cd ile format haline gelicek. Crysis 3 felan destekliyo . Denedim fakat 2gb pc kaldırmadı ama açtı oyunu. DX11 ekran kartını taktım Her neyse .

İŞLETİM SİSTEMİ'NİN ADI NE OLSUN . Mysoft AG olarak düşünüyorum. Anlamı AG(Agile Force) Çevik Kuvvet daha güzel bi isim biliyosanız söyleyin ona göre :...

CSB DEĞİL.

tek sorun asus ekran kartını tanımıyo. Onuda halledcez daha var ama çalışmanın bitimine .

DH olarak işletim sistemi kuruyoruz (YENİ SS'Lİ)

dostum sen boşver burdakileri herkes baltalı ilah olmuş sen devam et umarım istediğin şeyi başarırsın

eyvallah kardeşim

• Dersimiz : Nasıl trol olunur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarıdaki arkadaşında belirttiği gibi bizim okulda bitiriş tezi oluyor bazen grup halinde uğraşılıyor sen neyin kafasındasın?
    Bilgisayarla ilgileniyormuş tamam hepimiz ilgileniyoruz ama böyle uçuk hayallerle kendimiz kandırmayalım hadi canım

String shutdownCmd = "shutdown -s"
    Process child = Runtime.getRuntime().exec(shutdownCmd);

• resimler bir tek bende mi açılmıyor beyler
  • Yorumları okudukça hem gülüyorum hem üzülüyorum.
  • takip
  • Yav he he

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4gb ram ve 2 gb ekran kartına .
  • Kanki benim pc'de 8GB ram, 4Gb ekran kartım var ama Crysis oynayamıyorum neden? Bilgisayarcı her oyunu açar bu demişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Fe4R] -- 18 Mart 2013; 16:34:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Fe4R]

Kanki benim pc'de 8GB ram, 4Gb ekran kartım var ama Crysis oynayamıyorum neden? Bilgisayarcı her oyunu açar bu demişti.

oyun korsan mı ?
  • quote:

Kanki benim pc'de 8GB ram, 4Gb ekran kartım var ama Crysis oynayamıyorum neden? Bilgisayarcı her oyunu açar bu demişti.

ekran kartının markasını verirmisin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Byfe

quote:

oyun korsan mı ?

Yok crysis.
  • quote:

quote:

invidya
  • quote:

Orijinalden alıntı: ommemo

quote:

quote:

invidya

nvidia ney ama geforce gtx geforce gts ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fareye dönen kız

quote:

quote:

quote:

invidya

gtx 4gb
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fareye dönen kız

quote:

quote:

quote:

invidya

gtx 4gb

gtx ney ?

• yav hehe, adam win7 deki yazıları değiştiriyo beyler hiç bulaşmayın, comp eng 2.sınıf öğrencisiyim bizim proflar için bile zor birşey işletim sistemi yazmak, yazamazsın demiyorum ama temiz 15 yılın var, ayrıca ekip işidir bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cLao

yav hehe, adam win7 deki yazıları değiştiriyo beyler hiç bulaşmayın, comp eng 2.sınıf öğrencisiyim bizim proflar için bile zor birşey işletim sistemi yazmak, yazamazsın demiyorum ama temiz 15 yılın var, ayrıca ekip işidir bu.

15 YIL MI Bilgisayarda sadece internet'e girip okey oynayan babam bile daha kısa sürede yapar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.