Şimdi Ara

DH olarak işletim sistemi kuruyoruz (YENİ SS'Lİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
13
Favori
6.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bi işletim sistemi üzerine yoğunlaştım. Win7 benzeri bişey gibi eski 2gb lik bilgisayarımda çalışmalar yapıyorum. Şu an az kaldı. TÜm dünyaya sunmam için param yok. DH elemanları denerse ve beğenirse belki herkes tanıyabilir. İlk başta yama gibi yüklencek. Sonradan cd ile format haline gelicek. Crysis 3 felan destekliyo . Denedim fakat 2gb pc kaldırmadı ama açtı oyunu. DX11 ekran kartını taktım Her neyse .

İŞLETİM SİSTEMİ'NİN ADI NE OLSUN . Mysoft AG olarak düşünüyorum. Anlamı AG(Agile Force) Çevik Kuvvet daha güzel bi isim biliyosanız söyleyin ona göre :...

CSB DEĞİL.

64 bitten açılış yapıcağım. WİN7'nin 64 BİT kaldırdığı dosya oyun vb. herşeyi kaldırıyor. 64BİT İçin 2GB RAM Gerekli O Bakımdan WİN7'Yİ geçebilirim diye düşünüyorum.
    Her neyse oyunlarda grafik etkisini etkileyen bir kaç yazılım araştırıp yüklemeyi planlıyorum. Yazılımlar yama veya formatla birlikte sistem dosyalarına yüklencek ve güncelleştirmeler otomatik ve ücretsiz olcak. Bu sayede internetten indirmeyle uğraşılmıyıcak. Benim kendi yapımım yeni nesil simgeler ve çalışan programları görüntüleyen kutucuk olucak. Örneğin Görev Yöneticisi'nin gelişmiş ve sistem'den yemeyen hali olarak düşünülebilir. Görev yöneticisi 4mb yer açık olduğunda :) tabi birşey fark etmez ama yinede yer yani. Ve HD kartlar için ayrı HD programlar araştırıcam. Media Player yapmayı düşünüyorum media player biraz zamanımı alıcak gibi duruyo veyada winamp veya windows'un media player'ini kullanabilirm. Ram'dan az yiyicek advanced system care programındaki ram temizlemenin exe uzantısı vb. gibi şeylerini alarak isim değiştirme veya simge değiştirme yoluyla sisteme otomatik yüklencek ve her açılışta ram'i temizliyicek. Ve daha windows'da gördüğümüz özelliklerin çoğunun yanı sıra bunlar var işte. Yakında yama olarak upload edicem inşallah.

ŞU ANLIK ÖZELLİĞİ VE EKSİK VEYA HATALARI SIRAYLA ŞUNLAR:

#32 VE 64 BİT SEÇENEKLERİ (32 BİT EN AZ 512MB 64 BİT EN AZ 2GB )
    #YENİ MEDİA PLAYER myMediaPlayer GELEBİLİR.
    #RAM'LERİMİZ ARTIK DAHA RAHAT ÇALIŞICAK.
    #OTOMATİK SİSTEM BAKIMI
    #AÇIK OLAN PROGRAMLAR İÇİN AYRI İSTEĞE BAĞLI KUTUCUK(Bİ NEVİ GÖREV YÖNETİCİSİ'NİN SİSTEMDEN YEMİYENİ)
    #GÖREV YÖNETİCİSİ TARİHE KARIŞICAK.
    #DH DESTEĞİ OLURSA BAŞLAT'A DH KISAYOL VB. ŞEYLER OLACAK
    #SIK SIK SÜRÜMLER ÇIKICAK.
    #ÇIKTIKTAN 6AY - 1YIL SÜRE SONRA 32BİT İŞLETİMİ KALKICAK.
    #YENİ SİMGE'LER (SAYDAM SİMGE OLUCAK)
    #BELLİ BAŞLI SİSTEM BAKIM PROGRAMLARI GEREKTİĞİ ZAMAN SİSTEMİ BAKIM ALTINA ALICAK VE PERFORMANS ÇOĞALACAK.

HATALARI VE EKSİKLERİ:

#ASUS EKRAN KARTLARINDA ÇALIŞMIYOR.
    #DX 11'DE BAZEN HATA ALINABİLİR . GERÇİ KAPATINCA HATA GİDİYOR.
    #ÇOĞU OYUNU DESTEKLİYOR.
    #YENİ ÇIKAN CRYSİS3 GİBİ OYUNLAR TEST EDİLDİ VE OLDU.
    #512MB'IN ALTINDA ÇALIŞMIYOR FAKAT GÜNÜMÜZDE ZATEN 2İLA 4GB ARASINDA BİLGİSAYARDAN AŞAĞI YOK

İŞTE BUNLAR VE DAHA BİR ÇOK ÖZELLİK GELİCEK İNŞALLAH YARDIMLARINIZI VE DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUM.

http://resim.donanimhaber.com/upload/forceddownload.asp?file=0;72966120 (SS LİNKİ BUDUR!!!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fareye dönen kız -- 18 Mart 2013; 21:52:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: akıllanmayan

meslek ney hocam senin ?
  • Desteklerik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • göreve hazırım patron
  • Evde tek basina win7 benzeri isletim sistemi mi kurdun?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fayntenksendyu

quote:

meslek ney hocam senin ?

öğrenci :) bilgisayara karşı bilgim var ve bunu paraya çevirmek için ugraşıyorum.Öğrenci öğrenci işletim sisteminden gelen parada tatlı olur. öyle düşündüm en azından
  • quote:

Orijinalden alıntı: akrepyusuf

/>

değiştrin sunu millet sayfada kalamıyo takılıyo benim açımdan sıkıntı değil 8gb pc benim diğer 2gb den girdim pc yandı nerdeyse !
  • quote:

Beyler bi işletim sistemi üzerine yoğunlaştım. Win7 benzeri bişey gibi eski 2gb lik bilgisayarımda çalışmalar yapıyorum. Şu an az kaldı. TÜm dünyaya sunmam için param yok. DH elemanları denerse ve beğenirse belki herkes tanıyabilir. İlk başta yama gibi yüklencek. Sonradan cd ile format haline gelicek. Crysis 3 felan destekliyo . Denedim fakat 2gb pc kaldırmadı ama açtı oyunu. DX11 ekran kartını taktım Her neyse .

İŞLETİM SİSTEMİ'NİN ADI NE OLSUN . Mysoft AG olarak düşünüyorum. Anlamı AG(Agile Force) Çevik Kuvvet daha güzel bi isim biliyosanız söyleyin ona göre :...

CSB DEĞİL.

tek sorun asus ekran kartını tanımıyo. Onuda halledcez daha var ama çalışmanın bitimine .

hll olsun gardaşım başarılar :))

• quote:

öğrenci :) bilgisayara karşı bilgim var ve bunu paraya çevirmek için ugraşıyorum.Öğrenci öğrenci işletim sisteminden gelen parada tatlı olur. öyle düşündüm en azından

Bölüm ve üniversiteyide söylersen başka soru sormam
  • İŞTE SİSTEMİN LOGOSU!!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: fayntenksendyu

quote:

Bölüm ve üniversiteyide söylersen başka soru sormam

LİSE

• quote:

quote:

/>

değiştrin sunu millet sayfada kalamıyo takılıyo benim açımdan sıkıntı değil 8gb pc benim diğer 2gb den girdim pc yandı nerdeyse !

Sözün bittiği yerdeyiz. bunu diyen adam os mı kuracak ? gülerim anca

• quote:

quote:

/>

8gb , ekran kartı 2 gb mi ?

• Liseliymis kacin millett

• quote:

Orijinalden alıntı: BaRReT81

quote:

quote:

/>

8gb , ekran kartı 2 gb mi ?

1gb 256bit ekran kartı :) i5 işlemci

• quote:

Benim 2 GB Ram, Intel GMA ekran kartlı Atom netbookumda hiç takılma yok.

Yok yani söyleyeyim dedim
  • 196mb ramı olan 4.5 gb harddiskli eski bilgisayarımda denerim. yolla gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

quote:

Benim 2 GB Ram, Intel GMA ekran kartlı Atom netbookumda hiç takılma yok.

Yok yani söyleyeyim dedim

bendede takılma yok :) Diğer 2GB Pcden girdim diğer o attıgı şey biraz kasma yaptı. 512MB 128BİT EKRAN KARTI VAR HD3450 2GB DDR2 667MHZ P4 3.06 ???? :) Bilmiyorum bi kere girdim herhalde ondandır.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.