Şimdi Ara

DH oldu LH - Forumun İçine Ettiniz Tebrik Ederim (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
1
Favori
2.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
745 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu basligini oyle bi yaziyor ki windows mayin tarlasi gibi girdigim konuda bolume bakiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kültürlü cingen kullanıcısına yanıt
    Nissan gt86 ne hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 18 yaş altı forumdan banlansın .
  • quote:

Orijinalden alıntı: gun

İlgilenelim hemen
    İyi olur Gün bey, isabetli bir karar alınması dileğiyle..

• gun kullanıcısına yanıt
    popüler konular sayfasında altforumu komple gizleyebilme seçeneği olursa çok iyi olur. isteyen herkes TYT/AYT Genel Sohbet alt forumunu gizler ve artık popüler sayfada gözükmez.
  • nanoona N kullanıcısına yanıt
    Sen mi 30 yaşındasın dostum ? Hayatını kuramadığın çok belli birkere. Bu forumda tyt/ayt diye bir bölüm var mı ? Var. Çocuklar orada konu açabilirler mi ? Evet. Eee dostum sıkıntı nedir ? Umrumuzda değilsiniz yazmışsın birde. Zaten onlarda sen cevap ver diye konu açmıyorlar ki ? Sen şimdi diyeceksin bu forum yetişkinler için. Dostum burası teknoloji odaklı bir forum. Konu dışında takılınca forumun ağababası olmuyorsun. Herhangi bir vasfın, yetkinde olmuyor. Sen niye konuşuyorsun ki ?
  • Sınavlar ve ülke gündeminin popüler bölümünden çıkarılması gerekir. Önceden ülke gündemi diye bir konuda yoktu zaten. Hic bilmeyen biri siteye girip populer konulara baksa, burayı sadece siyaset ve sınav mecrası sanar.Eski dh ı ve konularını özledik artık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu forumun gerçek tadı 2005-2011 arasındaydı. Gerçekten eğlendiğim, bir şeyler öğrendiğim adam akıllı -küfürsüz- bir mizahın olduğu yerdi DH. Lakin ne zaman ki İncisözlük kuruldu(özellikle oradaki aptallıklar foruma taşınmaya başlandı) , internete erişimin yaş ortalaması düştü(tabii ben de dh ile ilk tanıştığımda çocuktum lakin bizim kuşak elde tabletle, pc ile büyüyen kuşaktan değildi) yok sınavdı,liseydi siyasetti bilmem neydi derken iyice berbatlaştı.

DH öldü ağlayanı yok, benim için çok güzel anılarla dolu bir forum oldu. Şimdi sadece sıcak fırsatlara bakıp çıkıyorum. Giriş yapasım bile gelmiyor, sırf buraya yazmak için giriş yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

nissan gt86 ne la yeni bir model mi

toyota gt86 olmasın o ahahaha
    Önemi var mı?
  • Tyt bölümü popüler oluyorsa bizlerin emekli olma zamanı gelmiştir arkadaşlar. 2012 üyesiyim, Steam bölümü, Ülke Gündemi ve PC bölümü dışında arada Anasayfa haberlerine yazıyorum sadece. Konu dışına çok nadir uğruyorum.
  • Herkes gibi bende ne zamandır bu konu üzerinde düşünüyordum. Bıktırdınız gerçekten, kaldırın popüler konulardan olsun bitsin. Sabah akşam liseli muhabbetleri dönüyor, hasret kaldık forumun eski potansiyeline.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryan Oreily

Savunma sanayiinde uzun dönem staj yapacağım, feyz almak istiyorsanız boş beleş konuları bırakın gidin dil öğrenin, dünyayı takip edin.

Daha topluluk önünde 2 kelimeyi bir araya getiremeyecek kişiler boş boş konuşmasın. Otur kendini geliştir belki anlarsın o zaman bu konular ne kadar boşmuş
    Uzun dönem staj dediğiniz kaç hafta/ay hocam? Okulunuz nedir, gideceğiniz şirket nedir, bölümünüz nedir yazar mısınız?
  • Iyi cesaretliymissiniz, bu konuyu acmak kolay degil. Atarli ergenlerce linc edilmek var isin ucunda. Neyse sinav donemi baslayinca burasi durulur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neydi ki ne olsun ?

31 çekme konularından, saçım nasıl olmuş, odam nasıl olmuş konularından, bu eğitimleriyle ilgili konuşan kardeşlerimizin konularıyla evrilmiş halde şu an forum.

Bilgi alışverişi yapıp birbirlerini gaza getiriyorlar...

Gidişatı beğeniyorum 👏

• dh eski dh değil

• Bu bebeler bu stressle çok yaşamaz. Yaşasa da asla huzur bulamıcak orası garanti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BBC886F5C

dh eski dh değil
    Yok be hocam bu foruma ilk abone olduğum zamanlarda da derlerdi bunu dh eski dh değil filan.

Bu nerede o eski bayramlar demek gibi bişey. Ben çocukken babam nerede eski bayramlar derdi şimdi ben diyorum nerede o eski bayramlar. Ne güzeldi ben çocukken bayramlar...

Muhtemelen dedem de babama öyle diyordu benim çocuğumda ölmez de görürsem torunuma aynı şeyi söyleyecek...🙂

• Sonuna kadar katılıyorum ve Destekliyorum

• Donanımhaber siyasethaber olmuş esas o konuyu konuşalım.

• kültürlü cingen kullanıcısına yanıt
    tabii ki var nissan'a ve toyota'ya hakaret edemezsin
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.