< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kültürlü cingen -- 17 Ağustos 2018; 21:41:51 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kültürlü cingen -- 17 Ağustos 2018; 21:41:51 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
La burda ne konular vardı
Nissan GT86’sını sevgilisine verip kaza yaptıran bi eleman vardı. Bi hafta milleti trollemişti Şimdi bakıyorum, bi aydır yok 2010 gibi yok 2016 gibi, yok ibre dişe döndü, yok mühendisliğe kabarıyorum Çıkarsınlar kardeşim bu TYT/AYT bölümünü popüler konu sıralamasından Edit: GT86 diye model yokmuş ama konuyu hatırlayanlar biliyor zaten mevzuyu |
Ne zamandır böyle bir konu açıp haklı isyanımı dile getirecektim fakat liseliler tarafından linç yememek için uğraşmadım . Mesele linç yemek değil de benim de kafam atar söverim birine sonra yöneticiler hesabı uçurur.
Edit : Arkadaşlar sınav bölümü olmasın diyen yok zaten . Sanki biz sınava giren liselileri bu forum'da istemiyormuşuz gibi algılanmış . İstedikleri kadar konu açsınlar, istedikleri kadar trollük yapsınlar ama o konular popülerlere çıkmasın . Örneğin Konu dışında yapılan trollükler herkese hitap ediyor ve konu başlığından ne olduğu anlaşılıyor ve isteyen giriyor istemeyen girmiyor o konuya. Ve konular sürekli değişiyor konu dışında. Tek bir yerde tıkanıp kalmıyor. Sınav bölümünde böyle değil ki . Uruk kim? Kel kim? Hiç bir şey anlamıyoruz . Ve sürekli aynı muhabbetler sürekli aynı trollükler. Sınav bitti gitti halâ aynı muhabbetler dönüyor . Zaten herkese hitap etmeyen bir şey birde sürekli aynı muhabbet dönünce ve bu konular popüler olunca can sıkmaya başlıyor. Arkadaşların dediği gibi konu başlıklarından da anlaşılmıyor sınav konusu oldukları. |
Yeter lan bıktım 2000 lilerin yok şurası olur mu yok burası olur mu bilmem kaç k gelir mi ne lan bu çocuk parkı mı burası
|
İşin ilginç tarafı konuyu açan kişi forumda trol konuların olmasını istiyor başka söze gerek yok.
|
bunları ilk ben dedim ama linç attılar :D
|
nissan gt86 ne la yeni bir model mi
![]() toyota gt86 olmasın o ahahaha |
Aynen hocam sınav konuları çok gereksiz.
Daha fazla Tipim nasıl (SS'li) başlıkları görmeliyiz |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kültürlü cingen -- 17 Ağustos 2018; 21:37:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rebellion87 -- 17 Ağustos 2018; 9:24:8 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Athlon 840 Kaveri -- 17 Ağustos 2018; 21:44:8 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|