Şimdi Ara

Dh ölüm peşimde yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
2
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bundan bi 10 saat önce arabayla giderken aniden bi rüya gibi bişe gördüm.Önce radyo bozuluyo sonra bindiğimiz arabaya kontrolunu kaybetmiş bi araba karşı yoldan gelip bizim arabaya çarptıgını gördüm hepimiz ölüyoduk arabada 4 arkadaşız ben arkadayım hepimiz ölüyoz işte bi baktım elimde oynadıgım çakıyla elimi kestim.Hemen kendime geldim kanı emdim sonrada rüyaymış diye rahatladım.Ama aradan 10 dk geçmeden radyo bozuldu aynı rüyadaki gibi oldu hemen arabayı durdurun dedim arkadaşlara az sonra karşıdan kontrolsuz bi şekilde araba gelcek dedim hemen sağa çek dedim.sonra durduk bi baktık tam önümüzde kontrolunu kaybeden araba geçti iyiki durduk yoksa ölcektik.Sonra herkes şaşırı nasıl bildin falan dediler.Nese bu önemli ama az önce arkadaşlarımdan 2 si öldü şimdi bizde ölmekten korkuyoz 2 arkadaş sizin yardımlarınızı bekliyoz burda.Acil yardım edin.!!

• Ölençarpılsın
  • SON DURAK TERK
  • Sen cok son durak ızlemıssın koç
  • quote:

Orijinalden alıntı: BanlayanÇarpılsın

Bundan bi 10 saat önce arabayla giderken aniden bi rüya gibi bişe gördüm.Önce radyo bozuluyo sonra bindiğimiz arabaya kontrolunu kaybetmiş bi araba karşı yoldan gelip bizim arabaya çarptıgını gördüm hepimiz ölüyoduk arabada 4 arkadaşız ben arkadayım hepimiz ölüyoz işte bi baktım elimde oynadıgım ççakıyla elimi kestim.Hemen kendime geldim kanı emdim sonrada rüyaymış diye rahatladım.Ama aradan 10 dk geçmeden radyo bozuldu aynı rüyadaki gibi oldu hemen arabayı durdurun dedim arkadaşlara az sonra karşıdan kontrolsuz bi şekilde araba gelcek dedim hemen sağa çek dedim.sonra durduk bi baktık tam önümüzde kontrolunu kaybeden araba geçti iyiki durduk yoksa ölcektik.Sonra herkes şaşırı nasıl bildin falan dediler.Nese bu önemli ama az önce arkadaşlarımdan 2 si öldü şimdi bizde ölmekten korkuyoz 2 arkadaş sizin yardımlarınızı bekliyoz burda.Acil yardım edin.!!

ufaktan bi varmpirlik sezdim ?

+Cool Story.

• Sonunda açık verdin bro
  • quote:

Orijinalden alıntı: İntegralX06

SON DURAK TERK

Bunu yazmak için girmiştim
  • quote:

SON DURAK TERK
    ömür dediğin nedir dalda bir kuru yaprak bin senede yaşasak son durak kara toprak.
  • Sondurak.avi
  • quote:

Orijinalden alıntı: tassa

ömür dediğin nedir dalda bir kuru yaprak bin senede yaşasak son durak kara toprak.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar mantıgı çözdük biz birini öldürünce sıra atlıyo şuan 2 arkadaş 2 kişi öldürdük bugunluk sıramızı savdık ama yarın ne olcak bilemeyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpectraceF

quote:

SON DURAK TERK

Bunu yazmak için girmiştim

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebellion

Sondurak.avi
    polise gidin oğlum bu arada büyük geçmiş olsun
  • quote:

Alıntıları Göster
    Ben hayır diyorum. Seneye görüşmemek üzere hoş çakalın.
  • quote:

Alıntıları Göster
    sanırım 98'lisin Hasan ve son durak filmini yeni izledin olabilir hepimiz geçtik oradan, üzülme bak bu forumda bunu ilk defa yazıyorum:

COOL STORY BRO
  • quote:

Orijinalden alıntı: öylesine biri

polise gidin oğlum bu arada büyük geçmiş olsun

Saolasın mübarek kardeşim.
  • quote:

Bundan bi 10 saat önce arabayla giderken aniden bi rüya gibi bişe gördüm.Önce radyo bozuluyo sonra bindiğimiz arabaya kontrolunu kaybetmiş bi araba karşı yoldan gelip bizim arabaya çarptıgını gördüm hepimiz ölüyoduk arabada 4 arkadaşız ben arkadayım hepimiz ölüyoz işte bi baktım elimde oynadıgım çakıyla elimi kestim.Hemen kendime geldim kanı emdim sonrada rüyaymış diye rahatladım.Ama aradan 10 dk geçmeden radyo bozuldu aynı rüyadaki gibi oldu hemen arabayı durdurun dedim arkadaşlara az sonra karşıdan kontrolsuz bi şekilde araba gelcek dedim hemen sağa çek dedim.sonra durduk bi baktık tam önümüzde kontrolunu kaybeden araba geçti iyiki durduk yoksa ölcektik.Sonra herkes şaşırı nasıl bildin falan dediler.Nese bu önemli ama az önce arkadaşlarımdan 2 si öldü şimdi bizde ölmekten korkuyoz 2 arkadaş sizin yardımlarınızı bekliyoz burda.Acil yardım edin.!!

Bizde seni arıyorduk. Burda yakalayın.

• quote:

Bundan bi 10 saat önce arabayla giderken aniden bi rüya gibi bişe gördüm.Önce radyo bozuluyo sonra bindiğimiz arabaya kontrolunu kaybetmiş bi araba karşı yoldan gelip bizim arabaya çarptıgını gördüm hepimiz ölüyoduk arabada 4 arkadaşız ben arkadayım hepimiz ölüyoz işte bi baktım elimde oynadıgım çakıyla elimi kestim.Hemen kendime geldim kanı emdim sonrada rüyaymış diye rahatladım.Ama aradan 10 dk geçmeden radyo bozuldu aynı rüyadaki gibi oldu hemen arabayı durdurun dedim arkadaşlara az sonra karşıdan kontrolsuz bi şekilde araba gelcek dedim hemen sağa çek dedim.sonra durduk bi baktık tam önümüzde kontrolunu kaybeden araba geçti iyiki durduk yoksa ölcektik.Sonra herkes şaşırı nasıl bildin falan dediler.Nese bu önemli ama az önce arkadaşlarımdan 2 si öldü şimdi bizde ölmekten korkuyoz 2 arkadaş sizin yardımlarınızı bekliyoz burda.Acil yardım edin.!!

• quote:

Orijinalden alıntı: MacTavish

quote:

Bırak olum beni niye arıyon çeksene elini çek elini be acıtıyon.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MacTavish

quote:

Bırak olum beni niye arıyon çeksene elini çek elini be acıtıyon.

Alıntıları Göster
    Eqer qerÇekse Kan rüyayı bozaR
    eii şanlısın XDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.