allah tamamına erdirsin melih abi. saatlerimize bakıyoruz ve şu saatlerde hemen hemen bekarlığa veda etmiş oluyor melih abimiz.
bu arada dün denizdeydim her cmt si olduğu gibi ama bu sefer denizde biraz fazla kalmışım her tarafım yanmış çok pis acıyor ateşler fışkırıyor her yanımdan walla ben artık bir ı hakettim doğrusu
gecmiş olsun.güneş yanığı tehlikelidir.dikkat et bnde evdekilere ehliyeti kaptırdığımı anlattım kavgalar koptu evde :D banada gecmiş olsun
quote:
Orjinalden alıntı: meli-417
ya sen bu formun gözbebeğisin sende olmasan varya ne olcak haliömiz hadi arkadaslar hepinize iyi günler ben nişanlanmaya gidiyorum kib pazartesi inş. girebilirsem yengeniz izin verirse girerim hadi allaha emanet olun
''ben bi nişanlanıp geliyim'' diyorsun ha...
tabi şu saat itibariyle (16 temmuz sabahı saat 8) nişanlanıp gelmişsindir,artık sana yazacak bişey kalmadı,kaptırdın ipin ucunu artık tamamen yengenin insafına kaldın,oysa 50 kere dedik arkadaş iyi düşün bak burada(ben) canlı örnekleri var,görde ibret al diye ama nafile gittin nişanlandın,hayrını gör bakalım...
quote:
Orjinalden alıntı: _ anaconda _
allah tamamına erdirsin melih abi. saatlerimize bakıyoruz ve şu saatlerde hemen hemen bekarlığa veda etmiş oluyor melih abimiz.
bu arada dün denizdeydim her cmt si olduğu gibi ama bu sefer denizde biraz fazla kalmışım her tarafım yanmış çok pis acıyor ateşler fışkırıyor her yanımdan walla ben artık bir ı hakettim doğrusu
bephantene krem al sür heryerine,bu kıyağıda kimse yapmaz sana,geçmiş olsun
quote:
Orjinalden alıntı: mavim1974
quote:
Orjinalden alıntı: _ anaconda _
bephantene krem al sür heryerine,bu kıyağıda kimse yapmaz sana,geçmiş olsun
yaww bi adamı rahat bırakın daha evliliğin depresyonunda
doğru bunlar daha iyi günleri evlilik var önünde
beyler ben geldim nasılsınız bakalım özlemişim sizleri nişanlılık ne zor bişeymiş ya hadi nişanlandın eğlence oldu ertesi gün bide gittik el öpmeye kapı kapı dolaştım bayramlarda seker toplayan çoçuklar gibi birde nişan günü benim 2otobüste verdim nişana izmirden tanıdıkları akrabaları getirecekti şöförlerin ikiside içmiş ayakta zor duruyorlar takım elbiseyle otobüsü nazilliye kadar kullandım nişanda millet soruyor damat nerede hangisi damat diye dostum senin hiç sözlerini dinlemedim göre göre atese atladım daha evlilik var artık onda ne yapıcam allah bilir nişanda benim 3.otobüs param gitti düğünde artık setra 431 parası gider
Abi Sen Bizi Çağıracaktın.Şöför Olarak Ozaman Otobüs Falan Kullanmazdın
oh be sonunda geldi melih abimiz özlettin kendini walla hoş geldin.
valla abim sorma okadar kişi damat arattırdım hadi gelin gelmese dicekler naz yapıyor damat gelmeyince sastılar
geldiğin belli oluyor melih abi....inşallah yengemizle birlikte bir yastıkta kocarsınız
melih hayırlı uğurlu olsun kusuruma bakma nişanına gelmek istiyordum ama bizim fabrikanın kemalpaşaya taşıyoruz farkındaysanız son 1 haftadır doğru dürüst internete bile giremiyorum allah tamamını erdirsin.
quote:
beyler ben geldim nasılsınız bakalım özlemişim sizleri nişanlılık ne zor bişeymiş ya hadi nişanlandın eğlence oldu ertesi gün bide gittik el öpmeye kapı kapı dolaştım bayramlarda seker toplayan çoçuklar gibi birde nişan günü benim 2otobüste verdim nişana izmirden tanıdıkları akrabaları getirecekti şöförlerin ikiside içmiş ayakta zor duruyorlar takım elbiseyle otobüsü nazilliye kadar kullandım nişanda millet soruyor damat nerede hangisi damat diye dostum senin hiç sözlerini dinlemedim göre göre atese atladım daha evlilik var artık onda ne yapıcam allah bilir nişanda benim 3.otobüs param gitti düğünde artık setra 431 parası gider
Allah yuva kuranın yardımcısıdır dostum,nasıl olduğunu anlamazsın bile,bir yerden çıkar masrafların
sağolun arkADASlar bende sizleri çok özledim allah bekar arkadaslarımada bu duyguyu tatdırsın dostum artık bende senden biri sayılabilirim sonucta atı aldık ama daha üsküdarı gecemedik
isikalp seni çok bekledim geliceksin diye forumdada göremedim seni hatta babamın arkadasımıs otobüse geldiğimde baktım daha önce görmediğim birisi dedim isikalp hoşgeldin nasılsın sen sandım ancak değilmiş bilader ben mehmetin oğlu önder dedi tüh dedim rezil olduk nasip değilmiş ya allah nasip ederse düğüne bekliyorum zaten hepinizi birileride ist. gelicek
düğünde 2ay sonra arkadaslar beklerim ben simdiden kına gecesi ve düğün günü otobüslerin kalkıcağı yerii söyleyeyim unuturum o gün bornova mustafa kemal caddesi mustafa kemal lisesi karsısı yeni tansasın orada havuzlu park var oradaan kalkıcak hepinizi beklerim dostunuzu yalnız bırakmazsınız demi
düğününe gelen olmaz mı be seni yalnız mı bırakacaklar
valla bekliyorum hepinizi istanbulda olupta bahane istemem hepiniz davetlisiniz 3.otobüsü düğüne kadar inşallah alırsam onuda istanbuldan kaldırırım eski okulumda benim istanbul yeşilköydeydi ist. tanıdıklar var
o gün çalışmaz isem mutlaka gelirim.....sonuçta aileden biri ewleniyor
muhakkak beklerim zaten düğünde forum donanım ailesi diye istekde isticem
alırsıninşallah dostum 3.otobüsü ama neoplan olursa ben sürmem ona göre
quote:
valla bekliyorum hepinizi istanbulda olupta bahane istemem hepiniz davetlisiniz 3.otobüsü düğüne kadar inşallah alırsam onuda istanbuldan kaldırırım eski okulumda benim istanbul yeşilköydeydi ist. tanıdıklar var
hep merak etmişimdir koca otobüs camını nasıl söküyorlar diye