eline sağlık anaconda çok güzel yapmışsın en kısa zamanda bir güzel resim seçip onuda sana ulaştıracağım .inşallah onada el atarsın
quote:
Orjinalden alıntı: meli-417
abim ortak olalım uygun ödeme planlarımız var ancak mavim 1974e biraz indirimli artık bilmiyorum zabıtamı yoksa malyecimi dükkanı nkapatır valla ondan indirimli ona
quote:
Orjinalden alıntı: ub.yiles
eline sağlık anaconda çok güzel yapmışsın en kısa zamanda bir güzel resim seçip onuda sana ulaştıracağım .inşallah onada el atarsın
tabikide isteyen resmi buraya koysun veya bana ulaştırsın pm,mail vb. ile hemen hallederim
Selamlar, saygılar
hoşgeldin ozzye36
HERKESİN MÜBAREK KANDİLİNİ KUTLARIM NİCE KANDİLLERE HEP BERABER NASİP EDER ALLAHIM ben bügün orucum bu hoca nezaman okuyor ya ezanı artık serap görmeye basladım sefere bile çıkmadım yoksa tamamdır oruc giderddi bügün benim
cebine bi ellilik sıkıştır sana hemen okusun
adam beni gördüğü yerde sakalını kasıyor bunun kızı vardı bana yanıktı ondan beri adam beni sevmiyor babama demiş nişandan önce onu camide görsem kurban kesicem diye
sende onun kzını alsaydın onda sonra mahhallede namın HACI MELİH yayılırdı
Hekresin kandili kutlu olsun. hep beraber nice kandillere...
@meli hoşbulduk abi.
kandiliniz mübarek olsun sevdiklerinizle birlikte nice mutlu kandillere
imam okudu sonunda ya gidicem ellerinden öpücem
allah kabul etsin abi
amin abimmmm ALLAH herkesinkin,i kabulş etsin YARABBİM
quote:
Orjinalden alıntı: ub.yiles
sende onun kzını alsaydın onda sonra mahhallede namın HACI MELİH yayılırdı
hacının otobüsü ismini alırdı senin otobüsler
setranın arkasına yazardım hacı kayınbabam sağolsun
quote:
Orjinalden alıntı: meli-417
HERKESİN MÜBAREK KANDİLİNİ KUTLARIM NİCE KANDİLLERE HEP BERABER NASİP EDER ALLAHIM ben bügün orucum bu hoca nezaman okuyor ya ezanı artık serap görmeye basladım sefere bile çıkmadım yoksa tamamdır oruc giderddi bügün benim
Allah razı olsun cümlemize inşallah...
bende oruçluydum dostum dün,ne gündü yarabbim,suzuluktan öldüm,dilim damağım kurudu tansiyonum düştü,dönüşte arabayı bile babam kullandı,hoca nazlandıkça nazlandı 20:42 de okudu burda sizin orda daha geçtir,
5 sene sonra ne halt edecez,ramazan bu zamanlara gelecek
valla sorma hiç dostum dün benim için açlık-susuzluk kavramlarını anladım nekadar zormus ya sefere bile çıkmadım benim karnım acıktığında saldırcak yer arARIM BİRİ melih nasılsın dese bile yanlış anlarım adamın gırtlağına yapısırım babam dedi sen cıkma oruclusun şimdi gidiyırum kib akşamüstü gelirim denizliye kadar ben götürcem ordan yeni aldığım otobüs denizliye gelicek antalyadan izmir yönüne bügün sabit otobüste değilim anlıcağınız hadi görüşmek üzere ALLAHA EMANET OLUN