Şimdi Ara

DH OTOBÜSÇÜLER GRUBU (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.697
Cevap
1
Favori
86.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • _anaconda_ kardeşim bir özeline baksana
  • karısmayın siz
  • quote:

Orjinalden alıntı: ub.yiles

_anaconda_ kardeşim bir özeline baksana

baktım ama bir şey yok
  • sen kafanın acısını hala çıkaramadınmı yaw
  • melih bana erkeklik yaptı burda yapsın hadi bakalım
  • hele şükür melih abi geldin sonunda arızanın biri seni soruyor ve sana bayağı öfkeli.

ne istiyorsa buraya gelmiş h.yar
  • kimsin ulen sen dellendirme beni oğlum bak deli tarafıma basıyon adam ol
  • ne oldu demin meydan boş diye bağırınıp duruyordun şimdi sesin çıkmıyor nedense nerdesin arıza???????????
  • oğlum sen deli etöme beni erkeksen özele değilde buraya yaz
  • bak melihmisin ne karın ağrısısın sen benim burnumu kırdın sevgilim ben terketti senin yüzüne
  • Orjinalden alıntı: _ anaconda _

ne oldu demin meydan boş diye bağırınıp duruyordun şimdi sesin çıkmıyor nedense nerdesin arıza???????????
    adam akşama kadar çalışıyor.birde foruma girdimi böyle arızalılarla uğraşıyor
  • bak koçum ben sana adresimi vereyim atla gel erkek erkeğe hesaplaşalım veya sen adresini ver erkek erkeğe hasaplasalım erkeksen verirsin oğlum bak okadar kişinin önünde eğer sen vermezsen ben vericem eğer ben vermezsem ben erkek değilim yazıyorum özelden adresimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: arızalıyolcu

bak melihmisin ne karın ağrısısın sen benim burnumu kırdın sevgilim ben terketti senin yüzüne

melih abi kim bu ya?? tanıyon mu sen bunu? hani şu kafa attığın çocukmu bu????
  • tamam ver adresini bende geliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: arızalıyolcu

tamam ver adresini bende geliyorum

ya kocaman adamlarsınız ne kavgası ya
  • melih abi boşver ya uğraşma şununla beş para etmeyen adam için tekrar polisle uğraşacan bırak havlasın havlasın gitsin
  • hadi ulen nerde ev adresin bekliyorum ben gönderdim erkeksen gelirsin ve erkeksen adresini yazarsın
  • ulen geliyorum erkeksen tek gel
  • kaçtı
  • tamam ulen çıktım tekim benim allahımdan baska kimsem yok hadi bakalım delikanlılığı göstereyim sana
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.