melih bana erkeklik yaptı burda yapsın hadi bakalım
hele şükür melih abi geldin sonunda arızanın biri seni soruyor ve sana bayağı öfkeli.
ne istiyorsa buraya gelmiş h.yar
kimsin ulen sen dellendirme beni oğlum bak deli tarafıma basıyon adam ol
ne oldu demin meydan boş diye bağırınıp duruyordun şimdi sesin çıkmıyor nedense nerdesin arıza???????????
oğlum sen deli etöme beni erkeksen özele değilde buraya yaz
bak melihmisin ne karın ağrısısın sen benim burnumu kırdın sevgilim ben terketti senin yüzüne
Orjinalden alıntı: _ anaconda _
ne oldu demin meydan boş diye bağırınıp duruyordun şimdi sesin çıkmıyor nedense nerdesin arıza??????????? adam akşama kadar çalışıyor.birde foruma girdimi böyle arızalılarla uğraşıyor
bak koçum ben sana adresimi vereyim atla gel erkek erkeğe hesaplaşalım veya sen adresini ver erkek erkeğe hasaplasalım erkeksen verirsin oğlum bak okadar kişinin önünde eğer sen vermezsen ben vericem eğer ben vermezsem ben erkek değilim yazıyorum özelden adresimi
quote:
Orjinalden alıntı: arızalıyolcu
bak melihmisin ne karın ağrısısın sen benim burnumu kırdın sevgilim ben terketti senin yüzüne
melih abi kim bu ya?? tanıyon mu sen bunu? hani şu kafa attığın çocukmu bu????
tamam ver adresini bende geliyorum
quote:
Orjinalden alıntı: arızalıyolcu
tamam ver adresini bende geliyorum
ya kocaman adamlarsınız ne kavgası ya
melih abi boşver ya uğraşma şununla beş para etmeyen adam için tekrar polisle uğraşacan bırak havlasın havlasın gitsin
hadi ulen nerde ev adresin bekliyorum ben gönderdim erkeksen gelirsin ve erkeksen adresini yazarsın
ulen geliyorum erkeksen tek gel
kaçtı
tamam ulen çıktım tekim benim allahımdan baska kimsem yok hadi bakalım delikanlılığı göstereyim sana