arkadaslar melihin burdan kendi otobüsüne aldığı hostlar kimler
quote:
Orjinalden alıntı: arızalıyolcu
abi senin vasıtanla biri benim
seni ben aldım melihe söylemedim söylerim diğer 2otobüse almış sanırım forumdan aldım dedi kimdir o arkadaslar tanışsaydık onlarla
bir ben varım birde eggy diye bir arkadaş vardı son konuşmaya göre 2 mizdik yani
ben ahmet anaconda melihe bağlısınız 3nüzde melihten sonra ben geliyorum hayırlı uğurlu olsun yeni işiniz
quote:
ben ahmet anaconda melihe bağlısınız 3nüzde melihten sonra ben geliyorum hayırlı uğurlu olsun yeni işiniz
çok saolun ahmet bey
walla ben 3 senedir hep başvuruyordum size yazları işe alın diye ama yaşım 18 den küçük olduğundan hep kapıdan dönmüştüm
Allah razı olsun ..anaconda kardeşim sen ne zaman başlayacaksın
melih abi geldi bu arada
quote:
Allah razı olsun ..anaconda kardeşim sen ne zaman başlayacaksın
gerçeği söylemek gerekirse tam bilmiyorum ne zaman koş deseler o zmn koşacağım ben
bu adam daha burdamı gittim işkembeci seloya ne oldu melih diyo yüzün sararmıs dedim selo abi köpeğin tasmasını koparttım yakalamak için koşturdum yakaladınmı bari dedi yakalamazmıyım abi dedim iyi ozaman dedi birdaha sıkı tut dedi ayıpsın abi dedin
bana öyle bey filan firmada dısarda kendi aramızda abi diyebilirsiniz
bizde seni seviyoruz melih seloya söyledinmi adamda ne mide varya 1km kostu sonra gitti çorbacıya işkembe çorbası içmeye mübarek midesi izmir çöplüğü
demedim desem seferleri kötü yere vericeksin demi sana güven olmaz
quote:
Orjinalden alıntı: meli-417
bu adam daha burdamı gittim işkembeci seloya ne oldu melih diyo yüzün sararmıs dedim selo abi köpeğin tasmasını koparttım yakalamak için koşturdum yakaladınmı bari dedi yakalamazmıyım abi dedim iyi ozaman dedi birdaha sıkı tut dedi ayıpsın abi dedin
quote:
bizde seni seviyoruz melih seloya söyledinmi adamda ne mide varya 1km kostu sonra gitti çorbacıya işkembe çorbası içmeye mübarek midesi izmir çöplüğü
adam haketti ama işkembeyi
arkadaslar patron burda özelden sorun nezaman işe baslıcaz diye çünkü sigortayı o yapıcakmıs
quote:
Orjinalden alıntı: ub.yiles
quote:
umut sanada hayırlı olsun senin iş nasıl olacak sen ist da değilmiydin?
bu arada ben orbay hepinizle tanıştığıma .çok memnun oldum
ben öğrendim ay başıymış melih abi
Ahmet abi tam olarak kim oluyo
fazla meraklıyım sanki
tamamdır ozaman işle bir sıkıntınız olduğunda benden sonra ahmet abiniz var ona da sorabilirsiniz
quote:
Orjinalden alıntı: _ anaconda _
quote:
Orjinalden alıntı: ub.yiles
quote:
umut sanada hayırlı olsun senin iş nasıl olacak sen ist da değilmiydin?
bu arada ben orbay hepinizle tanıştığıma .çok memnun oldum
ben herhalde neoplanın seferlerinde çalışacam o araç istanbul-ankara-izmir-antalya ççalışacakmış bende ona göre gidip gelirim anaconda