nişanlım hayat arkadasım olucak setra ise yol arkadasım sözünü tuttum
aslında 3, arabayıda setra alacaktın işte o zaman harbiden adın setracıya çıkardı
şimdi siz setrada çalıştığınızda setra bir numara deyin neoplanda calıstığınızda neoplan gibisi yok deyinde ahmeti kovaladığım gibi sizide kovalayım otogarda artık nereye kadar kostururuz bilemem
quote:
Orjinalden alıntı: ub.yiles
aslında 3, arabayıda setra alacaktın işte o zaman harbiden adın setracıya çıkardı
bence arada değişikliklerede ihtiyac var artık 4. setra olur.
takın artık lakab setracı melih-hacının damatı melih-hacının otobüsleri vs.
4,cüde setra olur 54.cüde Allah'ın izni ile
quote:
Orjinalden alıntı: meli-417
takın artık lakab setracı melih-hacının damatı melih-hacının otobüsleri vs.
ayıp ettin melih abi seni sevdiğimizden öyle diyoruz
inanın bende sizi okadar çok seviyorumki benden yasca küçük olduğunuzdan öz kardesim gibisiniz
ya arkadaşlar bir eksiğimiz var iki gündür mavim abi ortalarda yok.özledik onu keşke oda araamıza katılsa
sanırım dostumun işleri yoğun veya sehir dısında yoksa girerdi siteyi kontrol ederdi özledik seni dostummmm
quote:
ya arkadaşlar bir eksiğimiz var iki gündür mavim abi ortalarda yok.özledik onu keşke oda araamıza katılsa
ewt ya kaç zamandır gözükmüyor
yokluğu hemen hissediliyor mavim abinin
quote:
yokluğu hemen hissediliyor mavim abinin
Arkdaşlar Uzun Bir Süreden Beri Bakmadım.Bu Taraflara Ama Host Olmuşsunuz Yada Olucaksınız.Hayırlı Olsun Bir Gün Denk Geliriz İnşallah .Gerçi Nasıl Anlıyacağız
ben boyunlarına takarım forumdonanımdan anaconda ub.yiles eggy13 veya bir tabela ellerine forum donanım ailesine %35 varan bilet indirimleri
quote:
ben boyunlarına takarım forumdonanımdan anaconda ub.yiles eggy13 veya bir tabela ellerine forum donanım ailesine %35 varan bilet indirimleri
Bende Takarım Forum DonanımHaberden Faivelley ...Hatta İmzamı Bile Koyarım
quote:
benim muavinlerim bir numara ya ben onlara çapkınlığıda öğreticem kız arkadasları yoksa yasadılar artık benim otobüs çok kapanır trafik tarafından
quote:
benim muavinlerim bir numara ya ben onlara çapkınlığıda öğreticem kız arkadasları yoksa yasadılar artık benim otobüs çok kapanır trafik tarafından
Yapma Ya Üniversite Olmasa Gelirdim Ciddi Ciddi..... Ben Bir Kere Pamukkalede Gelirken Bir Host Yada Muavin 2 Kız Vardı Arkamda Ama Ne Muhabbet Dedim Way Canına Adama Bak Yoksa Ben Melih Abinin Aracamı Rastladım
eğer o arkada sohbet eden muavin kızlan sarmas dolas indi ise kesin benim eski muavindir adam otobüse dişi sinek girse çıkma tek. ediyordu okadar haylazdı otobüsü yıkıcam diye anahtarları alıyordu sonra ara bakalım otobüsü otobüs yok piyasada adam yolcu ayırıyordu bay yolcu vardı aracta birde bayan vardı genc 22-25yaslarında erkek su istedi adama sımsıcacık suyu getirmiş kız istemiş dolabın en soğuk suyunu geitrmiş kızlara servisi kutu kutu veriyordu asker kacağıdı kendisi baktım olmucak inzibatları aradım dedim asker kaçağı bu yakaladılar bunu ama ben yakalancağını anladığım gün gecici muavini hazır tuttum götürdüler bunu askere bana diyorki otogardan biri beniihbar etti yakalandım kim ettiyse askerlik bittikten sonra hesabını alıcam onun benim ihbar ettiğimi hala bilmiyor