Şimdi Ara

DH OTOBÜSÇÜLER GRUBU (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.697
Cevap
1
Favori
86.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hadi cümleten hepinize iyi geceler yarın forumdayım tüm gün işi olmayan uğrasın konusalım kib allaha emanet olun
  • melih oyunu kime verdin sen şimdi oy kullanmazsında haberin bile yoktur oğlum bügün secim başbakan secilecek anladınmı melih hadi ben gidiyorum oy atmaya kib forumdaki arkadaşlara slm
  • cidden secimmi var bügün ben unuttum valla ben gideyim ozaman oy kullanmaya nasıl unuttum ben ya sen dün demedin bana ondan unuttum
  • vallahi ben kullandım geldim kafam rahat
  • melih gelmedimi daha bu nerede oy kullanacağınıda bilmez o dangalak nerde kullanabilirim oyumu diye sormusturda seçim günü adamın haberi yok bu yolcuları dinlenme tesisinde unuturda gideceği yere gider
  • quote:

Orjinalden alıntı: arızalıyolcu

melih gelmedimi daha bu nerede oy kullanacağınıda bilmez o dangalak nerde kullanabilirim oyumu diye sormusturda seçim günü adamın haberi yok bu yolcuları dinlenme tesisinde unuturda gideceği yere gider

yapar mı acaba?
  • ha ha ne komik sanki sen kullandında konusuyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: meli-417

ha ha ne komik sanki sen kullandında konusuyorsun

kullanmaya gidiyorum diye çıktı ama
  • yenge istanbulda ya ne oy kullanmaya capkınlığa gitmiştir benim bilmediğim kişimi o artık yandı bügün izmir kızları
  • quote:

yenge istanbulda ya ne oy kullanmaya capkınlığa gitmiştir benim bilmediğim kişimi o artık yandı bügün izmir kızları

yok be abi ..biz yine oy kullanmaya gidiyor diye bilelim
  • siz bilin ben bilmem o ahmet dennilen benim patronum capkınlığa gitmiştir adım gibi eminim
  • quote:

siz bilin ben bilmem o ahmet dennilen benim patronum capkınlığa gitmiştir adım gibi eminim

gerçi sen daha iyi bilirsin ama ...bizim gözümüzde çapkın biri diye anılmasın diye diyorum
  • anımsansın çünkü öyle biri o benim perona çıktığımı söyledi bende capkinlığını söyleyeyim demi saka biryanada bügün sessiz forum ya demi dikkatini cektimi
  • quote:

anımsansın çünkü öyle biri o benim perona çıktığımı söyledi bende capkinlığını söyleyeyim demi saka biryanada bügün sessiz forum ya demi dikkatini cektimi

ben yoktum ya ondandır

şaka maka 10. sayfaya ulaştı bu başlık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ anaconda _

quote:

anımsansın çünkü öyle biri o benim perona çıktığımı söyledi bende capkinlığını söyleyeyim demi saka biryanada bügün sessiz forum ya demi dikkatini cektimi

ben yoktum ya ondandır

şaka maka 10. sayfaya ulaştı bu başlık.

inşallah 10da 110da ulaşır..ölmeyip sağ kaldıkça yazarız Allah'ın izni ile

DH OTOBÜSÇÜLER GRUBU

• Arkadaşlar seçimlerde kim gelirse gelsin Vatana millete hayırlısı olsun birlik beraberlik içinde inşallah
  • abim yeni arabanın fotolarını beklliyoruz. :):):)
  • reklamları tamamlansın söz size yeni otobüsün resimleri hazır arkadaslar konuyla alakalı olmucakta bildiğiniz golden retriever yavrusu varmı varsa bilgi verirmisiniz köpek alıcam bir türlü bulamadım iş güçte fazla arastıramadımda eğer bildiğiniz varsa bilgilendirirmisiniz şşimdiden tşk
  • Golden Bizim Bir Arkadaşta Vardı Sevimli Bir Köpek.Uslu Sakin Yalnız Pahalıdır Bunun Yavruları 500 Dolar Vardır Gibime Geliyor
  • quote:

reklamları tamamlansın söz size yeni otobüsün resimleri hazır arkadaslar konuyla alakalı olmucakta bildiğiniz golden retriever yavrusu varmı varsa bilgi verirmisiniz köpek alıcam bir türlü bulamadım iş güçte fazla arastıramadımda eğer bildiğiniz varsa bilgilendirirmisiniz şşimdiden tşk

ben buldum bir tane hatta bir değil 6 tane

DH OTOBÜSÇÜLER GRUBU

SATILIK GOLDEN YAVRULARI
    Çiftliğimizde 7.7.2007 tarihinde doğan 3 erkek 3 dişi safkan golden retriever cinsi yavrularımız satışa sunulmuştur. sütten kesimden sonra teslim edilceklerdir.
    İZMİR tel : 0532 507 29 57www.murphykopekciftligi.com
    birde sitesinden mail adresini buldum ek olarak suleymangermis@hotmail.com

adamın köpek çiftliği varmış izmirde. o yüzden güvenilir olduklarını düşünüyorum. ücret konusunda birşey belirtmemişler sadece görüşülür yazmışlar.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.