@melih ne iş neoplan almışsın,sakın ola istanbula onla geleyim deme,kafasına basılmış tırtıl gibi o araba, ben onu sürmem
@arızalıyolcu,
şu meşhur ahmet bey sizsiniz demek hoşgeldiniz selamlar
@host ve muavin kardeşlerim,hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın
hoşbulduk mavim1974bey nasılsınız sanırım forumun vazgeçilmezisiniz sizi çok özlemişler sizde hoşgeldiniz...
haoşgeldin mavim abi bu arada avatarıda yenilemişsin
abi bende rottweiler var.çiftleştirme şansım olsa istersen verebilirim bi yavru.tabi baya bi beklemen lazım :D
melih köpekmi alcakmıs bizim sitede sokak köpeği yavrulamıs melih ben sana getireyim buna hani kanişler yokmu ondan bulmak gerekli
flaş flaş flaş melihin yeni starliner 2 nin fotosunu cektim isteyene itina ile gösterilir yalnız özelden atın melih görmesin ona atmıcam
gözlük kullanmak işe engel mi
quote:
Orjinalden alıntı: ub.yiles
gözlük kullanmak işe engel mi
sürekli mi takıyorsun yoksa arada bir fln mı? hani dinlendirici gibi birşey mi?
farkeder mi
quote:
Orjinalden alıntı: ub.yiles
farkeder mi
walla ben bu güne kdr gözlüklü birini görmedim ama etki etmez herhalde diye düşünüyorum yani sonucta iş gereği göz odaklı bir şey yapmayacağız bence sorun olmaz diye düşünüyorum
meli yeni araban hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip etsin forumu uzun zamandır takip edemiyodum 10 uncu sayfaya ulaşmış ya hadi hayırlısı
bence gözlük engel olmaz .çünkü önemli olan işini nasıl yaptığıdır.ben kendime güveniyorum.muavin olurum gerekli testlerden de geçerim.
çok sağol isikalp daha nice hep beraber 100.sayfalara inş...
gözlük engel oluyor çünkü muavin dediğin zaman görünüş bakımındanda yeterli olmalıdır yani nasıl diyeyim bizim firmada böyle diğer firmalarda olmayabilirde nasıl manken ajansları manken adayı secerler bizdede öyle yani detayları ahmet abiniz bilir...
sen nerden buldun benim otobüsün resmini nerden cektin ben dün otogarda değildim ki banada atta bende göreyim
quote:
Orjinalden alıntı: meli-417
çok sağol isikalp daha nice hep beraber 100.sayfalara inş...
gözlük engel oluyor çünkü muavin dediğin zaman görünüş bakımındanda yeterli olmalıdır yani nasıl diyeyim bizim firmada böyle diğer firmalarda olmayabilirde nasıl manken ajansları manken adayı secerler bizdede öyle yani detayları ahmet abiniz bilir...
sen nerden buldun benim otobüsün resmini nerden cektin ben dün otogarda değildim ki banada atta bende göreyim
ne yani ben işe alınmıyor muyum bu durumda
melih abi haklısın ama bence bir çok gözlük kişiyi gözlüklüksüz halinden daha iyi gösteriyor.mesela resimdeki arkadaş .
ince çerceve gözlükler gayet hoş gösteriyor bence kalın çerceveler biraz kötü duruyor ama ince cerceveler için aynı şeyi söyleyemem.
quote:
Orjinalden alıntı: _ anaconda _
melih abi haklısın ama bence bir çok gözlük kişiyi gözlüklüksüz halinden daha iyi gösteriyor.mesela resimdeki arkadaş
/>
.
ince çerceve gözlükler gayet hoş gösteriyor bence kalın çerceveler biraz kötü duruyor ama ince cerceveler için aynı şeyi söyleyemem.