Şimdi Ara

DH OTOBÜSÇÜLER GRUBU (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.697
Cevap
1
Favori
86.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi gaza geldim senin arabanın resimdeki o arkadaşı görünce oda muavindi değilmi? yaparım bu işi yaaaaa

• quote:

Orjinalden alıntı: meli-417

muavinsiniz ahmet bey sizi kendi araclarına kapmak için demiştir benim aracın muavinisiniz

vallahi benimde kafam karıştı ...neyse yatayım yarın sağlam kafayla yazarım
  • yaparım ben bu işi ya nedir ki değil mi melih abi senin bu arabalarda host yokmu ya hiç gözükmüyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ anaconda _

şimdi gaza geldim senin arabanın resimdeki o arkadaşı görünce oda muavindi değilmi? yaparım bu işi yaaaaa

ALİ O ALİ o günü arkadaşlara melih abinin dediklerini söyledimde gülmekten öldük adam arabada kız arkadaşlarıyla parti yapıyormuş ya

• geldim dostlarım burdayım,beni düşünmeniz duygulandırdı

@melih ne iş neoplan almışsın,sakın ola istanbula onla geleyim deme,kafasına basılmış tırtıl gibi o araba, ben onu sürmem

@arızalıyolcu,

şu meşhur ahmet bey sizsiniz demek hoşgeldiniz selamlar

@host ve muavin kardeşlerim,hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın

• hoşbulduk mavim1974bey nasılsınız sanırım forumun vazgeçilmezisiniz sizi çok özlemişler sizde hoşgeldiniz...
  • haoşgeldin mavim abi bu arada avatarıda yenilemişsin
  • abi bende rottweiler var.çiftleştirme şansım olsa istersen verebilirim bi yavru.tabi baya bi beklemen lazım :D
  • melih köpekmi alcakmıs bizim sitede sokak köpeği yavrulamıs melih ben sana getireyim buna hani kanişler yokmu ondan bulmak gerekli
  • flaş flaş flaş melihin yeni starliner 2 nin fotosunu cektim isteyene itina ile gösterilir yalnız özelden atın melih görmesin ona atmıcam
  • gözlük kullanmak işe engel mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ub.yiles

gözlük kullanmak işe engel mi

sürekli mi takıyorsun yoksa arada bir fln mı? hani dinlendirici gibi birşey mi?
  • farkeder mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ub.yiles

farkeder mi

walla ben bu güne kdr gözlüklü birini görmedim ama etki etmez herhalde diye düşünüyorum yani sonucta iş gereği göz odaklı bir şey yapmayacağız bence sorun olmaz diye düşünüyorum
  • meli yeni araban hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip etsin forumu uzun zamandır takip edemiyodum 10 uncu sayfaya ulaşmış ya hadi hayırlısı
  • bence gözlük engel olmaz .çünkü önemli olan işini nasıl yaptığıdır.ben kendime güveniyorum.muavin olurum gerekli testlerden de geçerim.
  • çok sağol isikalp daha nice hep beraber 100.sayfalara inş...

gözlük engel oluyor çünkü muavin dediğin zaman görünüş bakımındanda yeterli olmalıdır yani nasıl diyeyim bizim firmada böyle diğer firmalarda olmayabilirde nasıl manken ajansları manken adayı secerler bizdede öyle yani detayları ahmet abiniz bilir...

sen nerden buldun benim otobüsün resmini nerden cektin ben dün otogarda değildim ki banada atta bende göreyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: meli-417

çok sağol isikalp daha nice hep beraber 100.sayfalara inş...

gözlük engel oluyor çünkü muavin dediğin zaman görünüş bakımındanda yeterli olmalıdır yani nasıl diyeyim bizim firmada böyle diğer firmalarda olmayabilirde nasıl manken ajansları manken adayı secerler bizdede öyle yani detayları ahmet abiniz bilir...

sen nerden buldun benim otobüsün resmini nerden cektin ben dün otogarda değildim ki banada atta bende göreyim

ne yani ben işe alınmıyor muyum bu durumda
  • melih abi haklısın ama bence bir çok gözlük kişiyi gözlüklüksüz halinden daha iyi gösteriyor.mesela resimdeki arkadaş
    .

ince çerceve gözlükler gayet hoş gösteriyor bence kalın çerceveler biraz kötü duruyor ama ince cerceveler için aynı şeyi söyleyemem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ anaconda _

melih abi haklısın ama bence bir çok gözlük kişiyi gözlüklüksüz halinden daha iyi gösteriyor.mesela resimdeki arkadaş
    />
    .

ince çerceve gözlükler gayet hoş gösteriyor bence kalın çerceveler biraz kötü duruyor ama ince cerceveler için aynı şeyi söyleyemem.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.