Şimdi Ara

DH OTOBÜSÇÜLER GRUBU (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.697
Cevap
1
Favori
86.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sonucta ahmet abiniz karar vericek o ne derse o olucak elimiz mahkum
  • ben başka firma buldum gidiyorum ..ahmet abiye gidecek arkadaşlar yolunuz açık olsun
  • sen bilirsin adamın sartları bu yani muavin işine ben karısırım karısma sen dedi tamam demek zorunda kaldım
  • ya abi yapmayın böle saçmalık mı olur ya????? onu yapma bunu yapma bu yasak şu yasak kusura bakmayın ama bu gidişle ben de katılmayı pek düşünmüyorum açıkcası haberiniz olsun
  • beyler firma sahibi o ben karar veremem o ne derse o olur sonucta zarar etmemek için elinden geleni yapıyor sizleri kötü araclara koymuyor benim araclarıma veriyor ona söyleyin düşüncelerinizi
  • quote:

Orjinalden alıntı: meli-417

beyler firma sahibi o ben karar veremem o ne derse o olur sonucta zarar etmemek için elinden geleni yapıyor sizleri kötü araclara koymuyor benim araclarıma veriyor ona söyleyin düşüncelerinizi

herhalde tek eggy arkadaşımız gidecek ona kolay gelsin... ben çekiliyorum sanırım anacondanın görüşü de bu yönde bye bye
  • melih yazdığına göre odur herhalde.başka tanıdığın var mı melih
  • Kardeşim bu adam 17-18 yaşında.Nasıl otobüs kullanacak.Ağır vasıta ehliyeti 22 yaşında alınıyor.
  • nerden buldunuz o fotoyu o foto tekti bir firma sahibinde vardı birde benim otobüsün üst konsolunda gecen sene daha şöförlüğe adım atmadan babamın yanında muavinken cektirmiştim birde gecen sene modaydı ya saclar diğer tarafa yatırmak arkaları horoz ibiği gibi kaldırmak yasıma göre küçük gösteriyorum ondan istanbul seferine çıkmadım izmirden antalya korkuteli üzerinden arasında olan tüm trafik polislerini tanıyorumda allahtan sorrun yasamıyorum yoksa allah kerim otobüü çaldık diye götürcekler hatta size anımı anlattım ya yaslı teyze yaslı amca olayını işte benim otobüs sahibi ve otobüsün şöförü olduğuma inanmadıkları için kavga cıkartmıslardı
  • quote:

Orjinalden alıntı: meli-417

nerden buldunuz o fotoyu o foto tekti bir firma sahibinde vardı birde benim otobüsün üst konsolunda gecen sene daha şöförlüğe adım atmadan babamın yanında muavinken cektirmiştim birde gecen sene modaydı ya saclar diğer tarafa yatırmak arkaları horoz ibiği gibi kaldırmak yasıma göre küçük gösteriyorum ondan istanbul seferine çıkmadım izmirden antalya korkuteli üzerinden arasında olan tüm trafik polislerini tanıyorumda allahtan sorrun yasamıyorum yoksa allah kerim otobüü çaldık diye götürcekler hatta size anımı anlattım ya yaslı teyze yaslı amca olayını işte benim otobüs sahibi ve otobüsün şöförü olduğuma inanmadıkları için kavga cıkartmıslardı

ne güzel işte genç gösteriyorsun nice insanlar var genç görünmek için servet harcayan

• aslında öyle ama bizde genetik sanırım babam da öyle mesala 47yasında ama beraber dolaştığımızda abi kardes zannediyorlar bizi
  • bizde babamla dolaştığımızda dede torun sanıyorlarşaka şaka
  • ne oldu millet işler neden terse döndü
  • quote:

Orjinalden alıntı: mavim1974

ne oldu millet işler neden terse döndü

öyle gerekiyordu
  • benle hiçbir sorunları yok ancak araya firma sahibi girince sıkı sartlar kostu ondan cok zor sartlarda vardı en iyisini yaptılar
  • vazgeçtik tabi o kadar ağır kurallar nazi kampında bile yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: ub.yiles

vazgeçtik tabi o kadar ağır kurallar nazi kampında bile yok

• meli bakıyon arkadaşlar seni yalnız bıraktılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: isikalp

meli bakıyon arkadaşlar seni yalnız bıraktılar

kader ayırdı bizi
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.