sonucta ahmet abiniz karar vericek o ne derse o olucak elimiz mahkum
ben başka firma buldum gidiyorum ..ahmet abiye gidecek arkadaşlar yolunuz açık olsun
sen bilirsin adamın sartları bu yani muavin işine ben karısırım karısma sen dedi tamam demek zorunda kaldım
ya abi yapmayın böle saçmalık mı olur ya????? onu yapma bunu yapma bu yasak şu yasak kusura bakmayın ama bu gidişle ben de katılmayı pek düşünmüyorum açıkcası haberiniz olsun
beyler firma sahibi o ben karar veremem o ne derse o olur sonucta zarar etmemek için elinden geleni yapıyor sizleri kötü araclara koymuyor benim araclarıma veriyor ona söyleyin düşüncelerinizi
quote:
Orjinalden alıntı: meli-417
beyler firma sahibi o ben karar veremem o ne derse o olur sonucta zarar etmemek için elinden geleni yapıyor sizleri kötü araclara koymuyor benim araclarıma veriyor ona söyleyin düşüncelerinizi
herhalde tek eggy arkadaşımız gidecek ona kolay gelsin... ben çekiliyorum sanırım anacondanın görüşü de bu yönde bye bye
melih yazdığına göre odur herhalde.başka tanıdığın var mı melih
Kardeşim bu adam 17-18 yaşında.Nasıl otobüs kullanacak.Ağır vasıta ehliyeti 22 yaşında alınıyor.
nerden buldunuz o fotoyu o foto tekti bir firma sahibinde vardı birde benim otobüsün üst konsolunda gecen sene daha şöförlüğe adım atmadan babamın yanında muavinken cektirmiştim birde gecen sene modaydı ya saclar diğer tarafa yatırmak arkaları horoz ibiği gibi kaldırmak yasıma göre küçük gösteriyorum ondan istanbul seferine çıkmadım izmirden antalya korkuteli üzerinden arasında olan tüm trafik polislerini tanıyorumda allahtan sorrun yasamıyorum yoksa allah kerim otobüü çaldık diye götürcekler hatta size anımı anlattım ya yaslı teyze yaslı amca olayını işte benim otobüs sahibi ve otobüsün şöförü olduğuma inanmadıkları için kavga cıkartmıslardı
quote:
Orjinalden alıntı: meli-417
nerden buldunuz o fotoyu o foto tekti bir firma sahibinde vardı birde benim otobüsün üst konsolunda gecen sene daha şöförlüğe adım atmadan babamın yanında muavinken cektirmiştim birde gecen sene modaydı ya saclar diğer tarafa yatırmak arkaları horoz ibiği gibi kaldırmak yasıma göre küçük gösteriyorum ondan istanbul seferine çıkmadım izmirden antalya korkuteli üzerinden arasında olan tüm trafik polislerini tanıyorumda allahtan sorrun yasamıyorum yoksa allah kerim otobüü çaldık diye götürcekler hatta size anımı anlattım ya yaslı teyze yaslı amca olayını işte benim otobüs sahibi ve otobüsün şöförü olduğuma inanmadıkları için kavga cıkartmıslardı
ne güzel işte genç gösteriyorsun nice insanlar var genç görünmek için servet harcayan
aslında öyle ama bizde genetik sanırım babam da öyle mesala 47yasında ama beraber dolaştığımızda abi kardes zannediyorlar bizi