bu adamla görüştüm 450ytl dedi çiçekli köydemiş yerleri süleyman bey diye biri sahibimiş dedim mercedes arabamı alıyoruz tamam ozaman 400ytl olsun dedi bakıcam yarın beyencekmiyim
melih abi senin yeni plaka 34 lümü yoksa 35 limi
plaka daha cıkartılmadı pazartesi palaka çıkıcak suan sarı plaka var ancak bunu 35 çıkartırım ya
quote:
Orjinalden alıntı: meli-417
plaka daha cıkartılmadı pazartesi palaka çıkıcak suan sarı plaka var ancak bunu 35 çıkartırım ya
34lü plaka kullandıkça millet der bu istanbullu herhalde al otuz beş plakayı farkın olsun veya şu nasıl ''35 melih 035'' kulağa hoş geliyor
aslında neden olmasında özel plaka ya vergi fazla ama vatana feda olsun kafama soktun ha 35 hacinindamati 35 uyuyor demi plkaa
quote:
aslında neden olmasında özel plaka ya vergi fazla ama vatana feda olsun kafama soktun ha 35 hacinindamati 35 uyuyor demi plkaa
güzel .....plakaya sen mi karar veriyorsun yoksa pamukkale firması mı
eger firma haattı kullanırsan bosta plakayı fişrma sana veriyor örneğin 35 pk 01 bosta sana veriyor ancak normal hat kullanırsan kendin alıyorsun
pamukkalede host-hostes- veya diğer görevliler yaka kartı kullanıyor mu? hostların giyim şekli nasıl
quote:
Orjinalden alıntı: ub.yiles
pamukkalede host-hostes- veya diğer görevliler yaka kartı kullanıyor mu? hostların giyim şekli nasıl
ben kullanıyorlar diye biliyorum
_anaconda_ seni ekledim kardeşim resimlerin hazır istediğin an haber ver sana yollayayım
tamam açtım msn i
kullAnıyorlar
melih abi birde giyim şeklinden bahsetsen sanırım hostlar tek tip muavinler tek tip giyiniyor sanırım tabikide elbiseleri şirket karşılıyor değilmi? birde ayakkabılarda mı tek tip olarak şirlket veriyor yoksa kendimizin tercihi mi?
ahmet bey sistemi değiştirdi sizlere mavi gömlek siyah kumas pantolon kravat veya PAPYON hostlarda kırmızı papyon beyaz gömlek siyah kumas ayakkabı siyah kundura olmak sartıyla kıyafetleri firma satıyor ancak siz muavinsiniz ondan ben alırım maaslarınızdan kesilir
şimdi senin bu yazın üzerine benim kafam karıştı melih abi biz muavin mi olacaz, host mu olacağız? çünkü ahmet abide sorduğunda host lar kim demişti bi yanlışlık anlaşmazlık olmasın yani
quote:
Orjinalden alıntı: _ anaconda _
şimdi senin bu yazın üzerine benim kafam karıştı melih abi biz muavin mi olacaz, host mu olacağız? çünkü ahmet abide sorduğunda host lar kim demişti bi yanlışlık anlaşmazlık olmasın yani
hangisi olursa olsun giysiler sana ait sen ister peşin para ile alırsın istersende firma senden keser bunu.büyük firmalarda böyle
muavinsiniz ahmet bey sizi kendi araclarına kapmak için demiştir benim aracın muavinisiniz
quote:
muavinsiniz ahmet bey sizi kendi araclarına kapmak için demiştir benim aracın muavinisiniz
peki melih abi onu senin arabanın host u yapmak mümkün mü? çünkü ben hostluğu muavinlikten daha iyi yaparım ötekini beceremem muavinliği çünkü o yüzden bu şekilde değiştirme sansımız varmı acaba? yani çok iyi olur hostluk benim için yani değişe bilirse çok makbule geçer melih abi aynen senin araçta ama host olarak yapsam mesela olmazmı
ya ztn biliyorsun senle ilk tanışmamızda da host olarak istiyordum şimdi de öle istiyorum yani olursa
host olmak istediğinde firm gereği sabit otobüste kalamazsın muavin sabit otobüste kalır tabikide sen bilirsin ahme bey le özel mesajla iletirsin
quote:
host olmak istediğinde firm gereği sabit otobüste kalamazsın muavin sabit otobüste kalır tabikide sen bilirsin ahme bey le özel mesajla iletirsin
yani senin için bir sorun olmazsa vede ahmet beyde kabul ederse senin araca host olarak gelebilirmiyim?
ya aslında muavinlik işinden biraz korkuyorum gerçeği söylemek gerekirse yani beceremicekmişim gibi geliyor. host daha kolaymış gibi geliyor bana nednese. olmazsa yine muavinliği seçecem yani