Melih abi seninki doğurana kadar ben bulamıcam galiba
şimdi dur beybaba orda benim asabımı attırdın geyik filan ne iş yakışırmı erkek adama özgür adam bunlar sen yaşını basını almış adamsın boşver bunları sen şimdi emeklisindirde ondan canın sıkılıyor yanlışmı söylüyorum beybaba bırak gençleri yazsınlar eğlensinler genç bunlar beybaba senin gençliğinde internetmi varmış şimdiki gençlik öyle değil tık tak anında iletişim beybaba internet otobüslere kadar geldi anlıcağın. Beybaba melihin ben patronuyum melih benim firmamda otobüslerini çalıştırıyor beybabacım melih daha genc bir insan beybaba çoçuk daha yeni nişanlandı ve antalya seferinden baska sefere onu çıkartmıyorum genç daha ancak bu genc yasında 3tane otobüsü aldı beyamcacım sen şimdi bu işten utanıyorsun diye işimi bırakcağız beyamca sorulara hiçbirisine cevap verme beyamca alkış beyamcama
gereksiz tartışmalar beyler bunlar,incitmeyelim birbirimizi,stres atmak için girdiğimiz forumda sinir olup çıkmayalım
boşverin abiya belirsiz bir kişi yüzünden olan huzurumuzu bozmayalım.ondan başka rahatsız olan kimse yok işte arada bir çıkıyor böyle kişiler
buyrun size melih abi
kendisi jared leto dur
ben daha yakısıklıyım bu foto karsısında
arkadaslar artık bende aranızdayım. bendede aşırı otobüs merakı var. melih abi bana otobüs kullandırımısın
quote:
Orjinalden alıntı: travego_18
arkadaslar artık bende aranızdayım. bendede aşırı otobüs merakı var. melih abi bana otobüs kullandırımısın
hoşgeldin kardeşim aramıza....melih abi bence sen arabalarını al kaç kullanmalk isteyen çoğalıyor
quote:
ilk başta sende hoş geldin ayrıca sen rütbeyi bir yükselt bakarız değil mi melih abi?
sende çok şey istiyorsun anaconda arkadaştan
hoşgeldin aramıza travego_18 su 2arkadasa sölermisin anaconda ile ub.yilese onlara ne miş onlar istifa etmedimi muavinlikten saka saka şimdi soruyorum yine aynı sahıslara bügün ahmet beye hanginiz gaz verdi forumda kavga var diye herif şimdi benle dalga geciyor travego18 biz hep böyleyiz hepimiz birbirimizle sakalasırız abi kardes -dost gibiyiz ancak bazıları kaldıramıyor bunu sorun cıkartıyor tekrardan hoşgeldin aramıza tekrardan
ahmet abi bugün msnde bana dedi forumda işler nasıl ben de dedim iyi değil yakında millet birbirine girerbir arkadaş var dedim bana dedi tam ben foruma gidiyorum .on dakika sonra girdim foruma baktım mektup gibi yazı yazmış
okudum gözlerim doldu ya ama ağlamaktan değil gülmekten adam 2lfından birini beybaba yazmıs
sanki adam bize ana avrat düz gitmiş,,,herhalde dolmuştu o adama denk geldi..ama seni korumuş baya .buda gösteriyor ki sana laf söyletmiyor
quote:
sıranı bekle
quote:
Orjinalden alıntı: mavim1974
quote:
sıranı bekle
bişi sorcam.ahmet bey pamukkalenin sahibimi ? saygılar abi
quote:
Orjinalden alıntı: emir18rebrov
bişi sorcam.ahmet bey pamukkalenin sahibimi ? saygılar abi
evet izmir bölgesinin sahibidir ahmet abi
genclik hani nerdesiniz ya hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor ha doğru geyik muhabbeti yapmıcaktım çok pardon hadi size bir soruuu setra 3aks modelinde kaç tekerlek vardır