Şimdi Ara

DH OTOBÜSÇÜLER GRUBU (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.697
Cevap
1
Favori
86.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Melih abi seninki doğurana kadar ben bulamıcam galiba
  • şimdi dur beybaba orda benim asabımı attırdın geyik filan ne iş yakışırmı erkek adama özgür adam bunlar sen yaşını basını almış adamsın boşver bunları sen şimdi emeklisindirde ondan canın sıkılıyor yanlışmı söylüyorum beybaba bırak gençleri yazsınlar eğlensinler genç bunlar beybaba senin gençliğinde internetmi varmış şimdiki gençlik öyle değil tık tak anında iletişim beybaba internet otobüslere kadar geldi anlıcağın. Beybaba melihin ben patronuyum melih benim firmamda otobüslerini çalıştırıyor beybabacım melih daha genc bir insan beybaba çoçuk daha yeni nişanlandı ve antalya seferinden baska sefere onu çıkartmıyorum genç daha ancak bu genc yasında 3tane otobüsü aldı beyamcacım sen şimdi bu işten utanıyorsun diye işimi bırakcağız beyamca sorulara hiçbirisine cevap verme beyamca alkış beyamcama
  • gereksiz tartışmalar beyler bunlar,incitmeyelim birbirimizi,stres atmak için girdiğimiz forumda sinir olup çıkmayalım
  • boşverin abiya belirsiz bir kişi yüzünden olan huzurumuzu bozmayalım.ondan başka rahatsız olan kimse yok işte arada bir çıkıyor böyle kişiler
  • buyrun size melih abi

DH OTOBÜSÇÜLER GRUBU

kendisi jared leto dur
  • ben daha yakısıklıyım bu foto karsısında
  • arkadaslar artık bende aranızdayım. bendede aşırı otobüs merakı var. melih abi bana otobüs kullandırımısın
  • quote:

Orjinalden alıntı: travego_18

arkadaslar artık bende aranızdayım. bendede aşırı otobüs merakı var. melih abi bana otobüs kullandırımısın

hoşgeldin kardeşim aramıza....melih abi bence sen arabalarını al kaç kullanmalk isteyen çoğalıyor

• quote:

arkadaslar artık bende aranızdayım. bendede aşırı otobüs merakı var. melih abi bana otobüs kullandırımısın

ilk başta sende hoş geldin ayrıca sen rütbeyi bir yükselt bakarız değil mi melih abi?
  • sende çok şey istiyorsun anaconda arkadaştan
  • hoşgeldin aramıza travego_18 su 2arkadasa sölermisin anaconda ile ub.yilese onlara ne miş onlar istifa etmedimi muavinlikten saka saka şimdi soruyorum yine aynı sahıslara bügün ahmet beye hanginiz gaz verdi forumda kavga var diye herif şimdi benle dalga geciyor travego18 biz hep böyleyiz hepimiz birbirimizle sakalasırız abi kardes -dost gibiyiz ancak bazıları kaldıramıyor bunu sorun cıkartıyor tekrardan hoşgeldin aramıza tekrardan

• ahmet abi bugün msnde bana dedi forumda işler nasıl ben de dedim iyi değil yakında millet birbirine girerbir arkadaş var dedim bana dedi tam ben foruma gidiyorum .on dakika sonra girdim foruma baktım mektup gibi yazı yazmış
  • okudum gözlerim doldu ya ama ağlamaktan değil gülmekten adam 2lfından birini beybaba yazmıs
  • sanki adam bize ana avrat düz gitmiş,,,herhalde dolmuştu o adama denk geldi..ama seni korumuş baya .buda gösteriyor ki sana laf söyletmiyor
  • quote:

sıranı bekle

• quote:

Orjinalden alıntı: mavim1974

quote:

sıranı bekle

• bişi sorcam.ahmet bey pamukkalenin sahibimi ? saygılar abi
  • quote:

Orjinalden alıntı: emir18rebrov

bişi sorcam.ahmet bey pamukkalenin sahibimi ? saygılar abi

evet izmir bölgesinin sahibidir ahmet abi
  • genclik hani nerdesiniz ya hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor ha doğru geyik muhabbeti yapmıcaktım çok pardon hadi size bir soruuu setra 3aks modelinde kaç tekerlek vardır
  • 10
    dimi abi
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.