Şimdi Ara

DH OTOBÜSÇÜLER GRUBU (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.697
Cevap
1
Favori
86.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkada 6 teker önde 2 teker yedekdede 1teker toplam 9 tekere var ancak 8teer işlev görüyor arka dingillerden biri çiftli değil tekli
  • 10 tane bunda olmasi lazim

http://www.kuehler-klipstein.de/index/details/sparten/Galerie/BusTypen/BUS%20tappewhite.gif

-------------
    pardon 11,yedegi unuttuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyushin -- 27 Temmuz 2007; 20:39:01 >
  • evet dostum o 4asklı arac 10teker 1yedek
  • Kardeşim biraz saçma bir soru değilmi.Otobüsten anlamayan adam bile cevaplar bunu.
  • melih abi daf ın bi otobüsünü gördüm aynı 403 tek farkı çift dingilli olması.ne diosun bu konu hakkındaa
  • kırmızı arac mercedes amblemi yok daf yazıyor 3akslı otobüs o fazla masraf edilmeden yapılan yapma kasa aractır tekrarda söylüyorum asla ve asla önermiyorum HAYATINI DOLDURU BİR OTOBÜSÜ yeni görünüme sokup tekrardan iş yaptırıyorlar haksız rekabet
  • sencee varmıdır bununda bir hilesi
  • eywallah abi aydınlattığın için saol.
  • herzaman sorabilirsin kardesim tüm sorularına cvb veririm
  • melih abi travego larım ulaşağı maximum hız nedir? birde kalkısta travegomu 0403 mü daha seri kalkar
  • bu sabahta ben bir setra 415 gördüm ama önünde mercedes yıldızı vardı
  • quote:

Orjinalden alıntı: mavim1974

bu sabahta ben bir setra 415 gördüm ama önünde mercedes yıldızı vardı

sen ne diyorsun mavim abi ben safirin 3 akslısını ve intouronun travevgoya çevrilmişini gördüm otogarda
  • kalkısta 403 seri kalkar ancak normal hız limiti her aracta 88kmdir 88den sonra takometre öter ancak motoru zorlarsan maximum 180 km kadar gelir ancak buna yol şartlarıda ektir

yerli yurdun malı herkes bunu kullanmalı dostum adam kamyonu otobüse ceviriyor artık otobüsler şöyle kalsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: ub.yiles

quote:

sen ne diyorsun mavim abi ben safirin 3 akslısını ve intouronun travevgoya çevrilmişini gördüm otogarda

safirde mi yapmış üç akslı

bu arada adım MUSTAFA arkadaşlar

• [tanıstığıma memnun oldum mustafa bende melih
  • adamlar neler yapıolar bee.
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ub.yiles

quote:

safirde mi yapmış üç akslı

bu arada adım MUSTAFA arkadaşlar

• ALLAHTAN korkmasalar 302den starliner yapıcaklarda ALLAH KORKUSU var
  • melih abi sen yola giderken neoplan la gidersin dimi artık?
  • neoplan otomatik ben alışkının düze vites arıyorum otobüsü 1hafta denedim hiçbir sorun yok ancak arac yeni olduğu için bende ilk defa otobüste düz vites kullandığım için baya bir acemilik cektim benim neyime neoplan ben yine setradayım setradan vazgecmem kolay kolay
  • sıfır araba şoföre verilirmi yaa.yazık olur.sen geç ona
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.