ankara istanbul ve izmir öğrenci memleketi kısın yolcunun %70 öğrenci oluşturur öğrencide öyle basit bir firmalan gitmez asla ya starliner yada setra olmalı ondan büyükşehir olmanın çok büyük faydası var
tüh be kaçırdım bende üniversiteli olsaydım bende seçerdimama pamukkaleyi seçmezdim kesinlikle çünkü melih abi gibi kaptanları var her zaman yanında levye , sopa vb. delici aletler taşıyan şöförleri var
yolcuyu kaçırdık işte ben asla kavga nedir bilmemm hayatta çok sabırlıyımdır asla kavgayla çözüm bulmam dersem inanırsınız demiama ne demişler benim özümde var hel ilden bir deli getirin demişler manisadan tuttuğunu getirin demişler benim sucum yok özüm suclu
şuan ne oldu benim imam yokmu ezanı okurken bıraktı ezanı basladı öksürmeye hay allahım ya bu adamı bıraktılar buraya hem bana gıcık hemde caminin önünden gecirmiyor beni
quote:
Orjinalden alıntı: meli-417
şuan ne oldu benim imam yokmu ezanı okurken bıraktı ezanı basladı öksürmeye hay allahım ya bu adamı bıraktılar buraya hem bana gıcık hemde caminin önünden gecirmiyor beni
Aksam aksam cok guldum ya
Olur bole seyler insanlik hali ama cidden ilginc oluyor.
quote:
Orjinalden alıntı: uckalkan2
quote:
Aksam aksam cok guldum ya
Olur bole seyler insanlik hali ama cidden ilginc oluyor.
komiksin be abi.
MELİH ABİ SANA BİR SORUM OLACAK.1 HAFTA 2 GÜN SONRA MEMLEKETE YANİ ÇANKIRIYA GİDECEMDE SENCE İSTANBULDAN ÇANKIRIYA GİDEN EN İYİ FİRMA HANGİSİ?SEN OLSAN HANGİ FİRMAYI TERCİH EDERSİN.SAFRAN TURİZMİN İYİ OLDUĞUNU SÖYLÜYOLAR AMA BİRDE SANA SORAYIM DEDİM.
quote:
yolcuyu kaçırdık işte ben asla kavga nedir bilmemm hayatta çok sabırlıyımdır asla kavgayla çözüm bulmam dersem inanırsınız demiama ne demişler benim özümde var hel ilden bir deli getirin demişler manisadan tuttuğunu getirin demişler benim sucum yok özüm suclu
birdaer gir iki rekat namaz kıl,imamla arayı düzelt, iki metrelik şöyle güzel birde halı at mihraba senden iyisi olmaz
ya benim davam imamla kızı vardı ama ne kız görseniz varya taş bebek işte kız bana hastaydı buda imamı deli etti ondan dolayı bana gıcık
abim metro firmasının var ama önermem 403 gidiyor safran turizmin hangi model otobüs eğer oda 403 ise metroyu tercih et derim
quote:
ya benim davam imamla kızı vardı ama ne kız görseniz varya taş bebek işte kız bana hastaydı buda imamı deli etti ondan dolayı bana gıcık
abim metro firmasının var ama önermem 403 gidiyor safran turizmin hangi model otobüs eğer oda 403 ise metroyu tercih et derim
aslında alacaktın kızı imam kalpten giderdi
zaten nişanlımla mahalleden gecerken onu gördüğümde bilerek sarılıyorum artık içinden küfürmü ediyor yoksa baska birşeymi allahla kendi biliyor o imam bana kız verirmi ya allah korusun
zaten nişanlımla mahalleden gecerken onu gördüğümde bilerek sarılıyorum artık içinden küfürmü ediyor yoksa baska birşeymi allahla kendi biliyor o imam bana kız verirmi ya allah korusun
ahmet bey şirkette ay sonu olduğundan gelir giderleri kontrol ediyor
onunda işi zor Allah kolaylık versin ...aramızda olsaydı melih abi gibi sataşacak biri arardı
quote:
Orjinalden alıntı: ub.yiles
onunda işi zor Allah kolaylık versin ...aramızda olsaydı melih abi gibi sataşacak biri arardı
görmedin mi geçen gün adama ikide bir beybaba diyordu elinde olsa kalkıp dövecekti
hesapları kontrol ediyor ya allah kolaylık versin yanıda calısanlara
quote:
hesapları kontrol ediyor ya allah kolaylık versin yanıda calısanlara
neden mesele para olunca çok mu titiz oluyor
yani birbakıma öylede nasıl diyeyim eğer acık cıkarsa hesaplarda artık kimse tutamaz onu
o zaman harbiden ALLAH yanındakilere yardım etsin inşallah açık çıkmaz