Şimdi Ara

DH OTOBÜSÇÜLER GRUBU (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.697
Cevap
1
Favori
86.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi melihle msnde konustukta arkadaslar her biriniz birer hafta otobüs değiştirceniz öyle sonuca vardım veya aranızda kararlastırın ve aracları secin farketmez biz herhafta herkes bir diğerinin otobüsüne gecsin dedik umut sen ise arac bakıma ayrıldığında istanbula giden benim otobüslerde host olarak gidersin evinde kalırsın geliceğin günde istanbuldan host olarak gelirsin izmire eğer bizim fikrimizi beyenmezseniz tabiki sizde fikir önerebilirsiniz bizim sıra sıra otobüs değiştirme işini ise ileride bu işe kendiniz otobüs alarak basladığınızda ben setrada calıstım neoplanı bilmem parcasını demeyin öğrenin aracı orbay ile egemen izmirlimiş onların sorunları yok melihin otobüslerine biraz torpil geciyoruz sonucta yakın bir dostluğumuz var onun seferler 3gün sürekli çalışıp 3.gün tatil böyle sistemi ona göre arkadaslar
  • quote:

Orjinalden alıntı: arızalıyolcu

şimdi melihle msnde konustukta arkadaslar her biriniz birer hafta otobüs değiştirceniz öyle sonuca vardım veya aranızda kararlastırın ve aracları secin farketmez biz herhafta herkes bir diğerinin otobüsüne gecsin dedik umut sen ise arac bakıma ayrıldığında istanbula giden benim otobüslerde host olarak gidersin evinde kalırsın geliceğin günde istanbuldan host olarak gelirsin izmire eğer bizim fikrimizi beyenmezseniz tabiki sizde fikir önerebilirsiniz bizim sıra sıra otobüs değiştirme işini ise ileride bu işe kendiniz otobüs alarak basladığınızda ben setrada calıstım neoplanı bilmem parcasını demeyin öğrenin aracı orbay ile egemen izmirlimiş onların sorunları yok melihin otobüslerine biraz torpil geciyoruz sonucta yakın bir dostluğumuz var onun seferler 3gün sürekli çalışıp 3.gün tatil böyle sistemi ona göre arkadaslar

benim için fark etmez bu sistem olabilir yani

• hepiniz için hayırlı olsun.
  • ne oldu ya deminden beri foruma girmeye çalışıyorum bir türlü girmiyordu şimdi girdi sonunda
  • bana uyar ne zaman başlarız Allah'ın izni ile
  • kardesim dediğim tarihte baslıcaksınız ağustos bası sigorta olayından dolayı
  • quote:

kardesim dediğim tarihte baslıcaksınız ağustos bası sigorta olayından dolayı

şimdi benim kafanda iki soru var:
    1- bizim çalışacağımız otobüslerin şu an ki personeli yok mu ,vardır mutlaka onlara ne olacak
    2-işin erbabını bilen birinden işi öğrenecek miyiz

• neoplan yeni aldığı için melih abiniz onda personel yok diğer setralarında gecici personel var nasıl sen metoraya basvuru vermişsin gecici alıcağız demişler onlarda öyle işi öğrenmek konusunda melih ne yapıcak bilmiyorum
  • ya zaten arabamız olmadığından bu güne kadar hep otobüslerle yolculuk ettik. babamın mesleğinden dolayı çok sık seyehat ettik. ettiğimiz firmalar belliydi zaten pamukkale,kamik koç, metro, küçüklüğümden beri hevesli olduğumdan hep izlerdim onları nsaıl yapıyorlar diye. yani ben görerek biraz bilgi edindim. o yüzden bir kaç ipucu ile şunu söle yap derseniz bilgimi tamamlamış sayılacağım. mesela eksik bilgilerden birisi servis açmak. bunu daha önce melih abide cevaplamıştı ztn firma sana söleyecektir diye. işte bunun gibi 1-2 eksik tarafım var oda ztn ilk seferden sonra yerine oturur diye düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ anaconda _

ya zaten arabamız olmadığından bu güne kadar hep otobüslerle yolculuk ettik. babamın mesleğinden dolayı çok sık seyehat ettik. ettiğimiz firmalar belliydi zaten pamukkale,kamik koç, metro, küçüklüğümden beri hevesli olduğumdan hep izlerdim onları nsaıl yapıyorlar diye. yani ben görerek biraz bilgi edindim. o yüzden bir kaç ipucu ile şunu söle yap derseniz bilgimi tamamlamış sayılacağım. mesela eksik bilgilerden birisi servis açmak. bunu daha önce melih abide cevaplamıştı ztn firma sana söleyecektir diye. işte bunun gibi 1-2 eksik tarafım var oda ztn ilk seferden sonra yerine oturur diye düşünüyorum

ya içimizde heves olduktan sonra en fazla bir haftada usta oluruz bence.

/>

• quote:

Orjinalden alıntı: ub.yiles

quote:

Orjinalden alıntı: _ anaconda _

ya zaten arabamız olmadığından bu güne kadar hep otobüslerle yolculuk ettik. babamın mesleğinden dolayı çok sık seyehat ettik. ettiğimiz firmalar belliydi zaten pamukkale,kamik koç, metro, küçüklüğümden beri hevesli olduğumdan hep izlerdim onları nsaıl yapıyorlar diye. yani ben görerek biraz bilgi edindim. o yüzden bir kaç ipucu ile şunu söle yap derseniz bilgimi tamamlamış sayılacağım. mesela eksik bilgilerden birisi servis açmak. bunu daha önce melih abide cevaplamıştı ztn firma sana söleyecektir diye. işte bunun gibi 1-2 eksik tarafım var oda ztn ilk seferden sonra yerine oturur diye düşünüyorum

ya içimizde heves olduktan sonra en fazla bir haftada usta oluruz bence.

bencede haklısın

• DANGALAĞIN BİRİ YENİ 0 STARLİNER ALMIŞ BİRAZ ÖNCE OTOGARDA DENİYORDU GÖRSENİZ ADAM ALIŞMIŞ SETRAYA STARLİNERDE CAFCAFLADI OTOMATİK VİTESLİ OTOBÜS İLK DEFA KULLANIYORMUS PERON KALDIRIMI YOKMU ADAM ONUN ÜSTÜNE ÇIKTI O ADAM (MELİH)
  • quote:

DANGALAĞIN BİRİ YENİ 0 STARLİNER ALMIŞ BİRAZ ÖNCE OTOGARDA DENİYORDU GÖRSENİZ ADAM ALIŞMIŞ SETRAYA STARLİNERDE CAFCAFLADI OTOMATİK VİTESLİ OTOBÜS İLK DEFA KULLANIYORMUS PERON KALDIRIMI YOKMU ADAM ONUN ÜSTÜNE ÇIKTI O ADAM (MELİH)

• ben melih abi ile çalışmam arkadaş ben ahmet abinin elemanı olacağım
  • melih abi yeni araban hayırlı olsun.0 km mi?
  • çüşş artık yok otogarın içine girdim hem sen nerden gördün o kadın söyledi demi 1metre kadar perondan yolcuların bekleme yerine cıktım oda otobüsü deniyordum ama fren sistemi güzel fren pedalını ayarlayamadım bir bastım frene necdet yokmu adam melih indr beniğ benim çoçuklarım var yetim bırakma onları demeye basladı dedim in necdet senden adam olmaz senin yanına geldi beni fışfışladı demi necdeti yarın görmeyeyim otogarda

sağol emir18rebrov ALLAH sizlerede versin YARABBİM arac o km 2007 medel neoplan starliner
  • rahat mı bari abi neoplan .
  • çok süper ya setradan saha fazla estetik ancak gözbebeğim setradır setradan asla vazgecmem
  • quote:

Orjinalden alıntı: meli-417

çok süper ya setradan saha fazla estetik ancak gözbebeğim setradır setradan asla vazgecmem

boş ver abi neoplanı setra bizim tarzımız,,setra bizimm olayımız ,,setra bizim güzelliğimiz,,,,neoplana selam setrayla devam
  • nişanlım hayat arkadasım olucak setra ise yol arkadasım sözünü tuttum
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.