Şimdi Ara

DH OTOBÜSÇÜLER GRUBU (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.697
Cevap
1
Favori
86.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: meli-417

dostum bende bakıyom bakıyom birtürlü düşünemiyorum dedim ne anlama geliyor bu bende okuduğum kitabtan kahramanımı yazıcam nick olarak keloğlan değiştiriyorum birazdan

yok yok cinali yap
  • melih abi yeni araban hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
  • otobüs ehlıyetı almak ıcın ne kadar bı ucret odenıyor ve b ehlıyetınden farkı nedir?
  • karşıyakalı e sınıfı ve b sınıfı ehliyet 250 ve 300 ytl civarında b sınıfı otobüs kullanamaz e alman gerek sprinter volt minibüsleri dahi e sınıfı ehliyetsiz kullanamazsın

• quote:

Orjinalden alıntı: anılço

karşıyakalı e sınıfı ve b sınıfı ehliyet 250 ve 300 ytl civarında b sınıfı otobüs kullanamaz e alman gerek sprinter volt minibüsleri dahi e sınıfı ehliyetsiz kullanamazsın

saol bu e sınıfı ehlıyet ıle tır,tanker,kamyon vs. kullanabılıyomuyuz ?
  • kamyon kullanabilirsin tır tanker kullanamazsın karşıyakalı
  • tır,tanker ehlıyetı alırsak otobus kullanabılıyomuyuz
  • onu bilmiyorum malesef
  • hmm saol su okul bıtsın muavınlıge baslıyıcam ama muavın olmak ıcın gereklı seylerı soylermısın ??
  • muavinmi olmak istiyosun benim gibi
  • otobus soforu olmak ıcın ılk muavın olmak lazım ama muavınlık ıcın gereklı olanları bılmıyorum neler lazım muavın olabılmek ıcın
  • evet dostum özelden msn adresini verirmisin
  • Arkadaşlar herkese selamlar ben aranıza yeni katıldım...tam bir otobüs hastasıyım..melih abi sana bikaç sorum olacak cevaplarsan sevinirim:

1.senin otobüsler 100 km.de kaç litre yakıyor abi? bide setra neoplan dingilli travego genelde hepsi aynı miktarda yakıyomuş bu doğrumu?

2.bide bir şehirlerarası otobüs yılda ortalama kaç kilometre yol yapar ve günlük olarak yaz sezonunda ne kadar kış sezonunda ne kadar yol yapar bunları merak ediyorum.cevaplarsanız sevinirim sevgiyle kalın
  • hoşgeldin sauron86
  • quote:

Orjinalden alıntı: anılço

evet dostum özelden msn adresini verirmisin

gelen kutusuna bak yolladım mesaj
  • saolasın anılço kardeşim
  • Hocam verde şu starliner.i bi lastiklerini eskitelim..
  • otobüslerde telefonlarınızı kapatınız dıyor ama bı bakıyorum muavını nın soforun telefonlar acık bu nasıl bır ıs?
  • Arkadaşlar sürekli buraya giriyosanız imzamızı eklerseniz iyi olurç

Yani forumda başka otobüs merakları varsa onlarıda aramıza çekmiş oluruz.

• quote:

Orjinalden alıntı: uckalkan2

Arkadaşlar sürekli buraya giriyosanız imzamızı eklerseniz iyi olurç

Yani forumda başka otobüs merakları varsa onlarıda aramıza çekmiş oluruz.

yenı bır topıq acıp ordan devam etsek daha ıyı olur baslıgıda Otobusculer Grubu koyarız hem
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.