dostum bende bakıyom bakıyom birtürlü düşünemiyorum dedim ne anlama geliyor bu bende okuduğum kitabtan kahramanımı yazıcam nick olarak keloğlan değiştiriyorum birazdan
yok yok cinali yap
melih abi yeni araban hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
otobüs ehlıyetı almak ıcın ne kadar bı ucret odenıyor ve b ehlıyetınden farkı nedir?
karşıyakalı e sınıfı ve b sınıfı ehliyet 250 ve 300 ytl civarında b sınıfı otobüs kullanamaz e alman gerek sprinter volt minibüsleri dahi e sınıfı ehliyetsiz kullanamazsın
quote:
Orjinalden alıntı: anılço
karşıyakalı e sınıfı ve b sınıfı ehliyet 250 ve 300 ytl civarında b sınıfı otobüs kullanamaz e alman gerek sprinter volt minibüsleri dahi e sınıfı ehliyetsiz kullanamazsın
saol bu e sınıfı ehlıyet ıle tır,tanker,kamyon vs. kullanabılıyomuyuz ?
hmm saol su okul bıtsın muavınlıge baslıyıcam ama muavın olmak ıcın gereklı seylerı soylermısın ??
muavinmi olmak istiyosun benim gibi
otobus soforu olmak ıcın ılk muavın olmak lazım ama muavınlık ıcın gereklı olanları bılmıyorum neler lazım muavın olabılmek ıcın
evet dostum özelden msn adresini verirmisin
Arkadaşlar herkese selamlar ben aranıza yeni katıldım...tam bir otobüs hastasıyım..melih abi sana bikaç sorum olacak cevaplarsan sevinirim:
1.senin otobüsler 100 km.de kaç litre yakıyor abi? bide setra neoplan dingilli travego genelde hepsi aynı miktarda yakıyomuş bu doğrumu?
2.bide bir şehirlerarası otobüs yılda ortalama kaç kilometre yol yapar ve günlük olarak yaz sezonunda ne kadar kış sezonunda ne kadar yol yapar bunları merak ediyorum.cevaplarsanız sevinirim sevgiyle kalın
hoşgeldin sauron86
quote:
Orjinalden alıntı: anılço
evet dostum özelden msn adresini verirmisin
gelen kutusuna bak yolladım mesaj
saolasın anılço kardeşim
Hocam verde şu starliner.i bi lastiklerini eskitelim..
otobüslerde telefonlarınızı kapatınız dıyor ama bı bakıyorum muavını nın soforun telefonlar acık bu nasıl bır ıs?
Arkadaşlar sürekli buraya giriyosanız imzamızı eklerseniz iyi olurç
Yani forumda başka otobüs merakları varsa onlarıda aramıza çekmiş oluruz.
quote:
Orjinalden alıntı: uckalkan2
Arkadaşlar sürekli buraya giriyosanız imzamızı eklerseniz iyi olurç
Yani forumda başka otobüs merakları varsa onlarıda aramıza çekmiş oluruz.
yenı bır topıq acıp ordan devam etsek daha ıyı olur baslıgıda Otobusculer Grubu koyarız hem