Şimdi Ara

DH OTOBÜSÇÜLER GRUBU (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.697
Cevap
1
Favori
86.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında meli-417 baslıgı değiştirebilir.14 sayfa oldu bu başlık çünkü .
  • Meli abi bugun ugramıyor buraya genelde bütün gün topicte olurdu.
  • otobüsçüler grubu imzasınımı diyorsun uckalkan2?
  • evet anılço
  • eyvallah dostum melih abi nerlerdee
  • valla bilmiyorum. bugun hiç göremedim.

Sefere falan gitmiş olmasın . Belki yeni otobusunu test ediyodur.
  • herhalde öyledir ama setrayı kullanmayı devam etçekti sanırım yanılmıyorsam
  • bencede sefere cıkmıs olabılır
  • normalde her gün girermi melih abi?
  • melih belkide düğün hazırlıklarını yapmaya başlamıştır bildiğim kadaraıyla eylülde düğünü var ondan dolayı girmiyo olabilir starliner için otomotik vitesi iyi kullanan şoför buldu melih kendisi setrayı kullanıcak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Karşıyakalı™

otobüslerde telefonlarınızı kapatınız dıyor ama bı bakıyorum muavını nın soforun telefonlar acık bu nasıl bır ıs?

normalde cep telefonu otobüse zarar vermez.ama otobüs içinde sürekli birilerinin telefonunun çalması,devamlı birisinin hele ki gece vakti telefonla konuşması ihtimalini ortadan kaldırmak için böyle bir yasak vardır.birçok avrupa ülkesinde otobüste cep telefonu yasağı yoktur..
  • meli abi hayırlı olsun yeni araban abi birde kendi fotorafınla arabalarının fotosunu koyarmısın??

anılço sende tam profosor olucak adamsın valla boşuna küçük kaptan demiyoz sana;)
  • Meli abi yok dünden beri forumda.

Bugün gelir inş. ortama hava katar .
  • yenge izin vermiyordurda ondan yoktur melih
    adam daha evlenmeden ipin ucunu kaptırdı
  • Bazen sevmesemde..Varmı bekarlık gibisi be
  • evt özletti kendini melih abi
  • sarıı ali kardeşim nasılsın yaa seni burda aramızda görmekk çok güzell
  • Arkadaşlar bende 17 yaşında hostluk yapmıştım AYDIN TURİZM de AYDIN TURİZM in kendi arabası yoktur hepsi şahıs arabası.Benim bindiğim otobüste öz dayıma aitti.2006 model TRAVEGO beyaz renkli çok güzel bişidi.
    İlk kez hostluk yapıyordum benim için çok heyecanlı olmuştu başlamak.Yanımda bi muavin vardı valla otobüsçü ağzıyla konuşmak gerekirse ipnenin tekiydi.Adamda tip yok vuruyo mala.Adam çok iyi laf yapıyodu.Çok kötü tartıştıkları bi adamla yolculuk bitmeden kanka oluyolardı.Ondan bişiler öğrendik işte.
    Genciz hatta bayaa genç.Saçları yaptık gömleği pantalonu giydik papyonu taktık yoldayız
    Yol AYDIN-ANKARA 9 saat.Günde 2 sefer saat 22.30 da AYDINdan çıkıyoruz saat 7.30 gibi ANKARAda oluyoruz.Orda yolcuyu indiriyoruz.Arabayı temizliyoruz saat 9-10 oluyo.Sonra saat 12.00 da ANKARAdan hareket ediyoruz AYDINa saat20.30 gibi AYDINa geliyoruz.Yolcuyu indirip arabayı yıkıyoruz direk perona çekiyoruz.3 kaptan 2 muavin çalışıyoruz(yani ben ve muavin)
    Yolda dondurmadan tut soğuk süte meyvesuyuna kolaya fantaya herşeyi dağıtıyoruz.Aslında bide mikrodalga fırın koycaktık sıcak poğaça ve börek için ama dayım sattı arabayı.
    Neyse bizde neşe o biçim yocularla muhabbet çok iyi.Ama yol öldürüyodu düşünün günde 17.5 saat otobüste günlük 2-3 saat uykuyla gidiyorsunuz.ve o otobüste bir kere 28 gün izine çıkmadığımı biliyorum.Artık ayakta uyumaya başlamıştım.O yukarda ki tutunacak yerleri tutup uyuyordum resmen.Bir kere yine öyle uyuyakalmışım ve rüya gördüm rüyada 19 numarada ki adam su istedi ben birden uyandım rüyadaki adam aynı yerde oturuyo ben gitiim suyu kattım adama
    -Buyrun suyunuz dedim
    Adam su istemedim dedi.Sonra anladım rüya olduğunu.Yani çekilecek iş değildi ama zevkliydi gerçekten.
    Ve yolcular bazıları o kadar hayvan oluyordu ki bizimde insan olduğumuzu unutanlar vardı.
    Onlardan aşırı insanlık beklemiyorum normal seviyede olsunalr yeter.Bulunduğumuz şey bir otobüs yani ne kadar sana hizmet gösterebilirim ama ben elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum.O uykusuz halimde bile güleryüz gösteriyorum yolcuya her istediğini yapıyorum gece hostes koltuğunda uyurken biri birden çağırıyo ona çayını kahvesini veriyorum ama insanlar yinede rahat olmuyo.Bir keresinde asker mevsimindeyiz otobüs tıklım tıklım.Bir askerim akrabası bu otobüsle gidiyomuş ve bu ANKARAyı bilmiyormuş tutturdular ille birlikte gitcekler diye
    neyse aldık bunları hostes koltuğuna biri oturdu biride şöförün yanındaki koridora.
    Biz muavinle ayakta gidiyoz.Yolcular bana kızıyo niye bunlar burda gidiyo diye birde kızıyolar yani bana kızıyolar ne biçim insansınız falan diye
    Ben olayı açıkladım ama adamda yine surat bi karış.Dediği doğru insan olsak o kadar yolu ayakta gitmeyiz.Oda haklı tabiide burda benim ne suçum var ANKARAda yazıhaneye şikayet edersin olur biter
    Sonra deiğim gibi yolculukta yazın dondurma kışın sıcak içecek servisi var.Yaz günü çalışıyorum dondurma falan dağıttık giderken 3 servis yaptım 3.de kahvaltı niyetine kek yada poğaça falan dağıtıyoruz.Ogün kek dağıtıyorum adama buyrun dedim keki uzattım ilk önce elime sonra yüzüme baktı
    -Ne yani şimdi ben bunu mu yiyeceğim dedi
    keki bana fırlattı bişey istemiyorum dedi sizde kahvaltı yok mu dedi.İyice sinirlendim
    Ulan denyo 25 milyon para veriyon otobüse her türlü hizmeti sağlıyoruz güler yüz gösteriyoruz.Keki beğenmiyorsun adam gibi kahvaltı istiyosan bin VARANa girsin 70 milyon diyecektim nerdeyse salla dedim geçtim.
    Yani çok sevdim ama gerçekten çok zor mesela AYDIN-İZMİR seferleri var gidiş-dönüş 2 saat adamlar günde 2 sefer yapıyo 4 saat ve bizimle aynı parayı alıyolar tabiiki onların işi iş ama neyse.
    Şu an çalışmıyorum ama adam gibi insanların olduğu güzel bi otobüs bulsam çalışırım

• güzel bi anıymış by ko
  • melih abi mustafa abi nerlerdesiniz
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.