Şimdi Ara

DH Otomobil'e damgasını vuran replikler (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
413
Cevap
6
Favori
23.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ali Dogukan
    Bilmiyorum o kadarını da,bana pek de bayır aşağı gibi gelmedi

ben videoyu sizin gibi anladım konunun gelişinden, nasip kısmet diyelim ozaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

Nereden bilebilirim gerçek hızınızı?

Ama özellikle yüksek hızlarda kadranda yüzde on civarında bir sapma olduğunu duymuştum.

İşin aslı, sadece 90 beygirlik bir fındık dizelin 210 km/s hız yapması bana hiç makul gelmiyor.

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali Dogukan -- 10 Eylül 2010; 22:00:59 >
  • 10 km/s yüzde beş eder ki bence sapma yüzde beşten daha fazladır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

10 km/s yüzde beş eder ki bence sapma yüzde beşten daha fazladır.

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali Dogukan -- 10 Eylül 2010; 21:58:05 >
  • Rüzgarımla dalgalandı hakikaten iyimiş.
  • Son sahibi olursun ve Dikizimde kayboldu sözleri çok hoşuma gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

quote:

Orijinalden alıntı: laprace

sanmıyorum

Evet öyle falan derse arkadaş 1.3 Multijet GP ile 240 gördüğümü söyleyecemde.

240 ı bırak dostum.210 u göstersin kadranın yeter
  • Ben de Aydın-İzmir arası otobanda hafif yokuş aşağı ağzına kadar dolu Caddy 1.9 105hp 5 gang araçla kadranda 200'ü görür gibi oldum, ileride viraj vardı gaz kestim.

Kadranda görmeyle olmuyor.
  • Kadranda güneşi gördüm, şahitlerim var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: joushkun

Ben de Aydın-İzmir arası otobanda hafif yokuş aşağı ağzına kadar dolu Caddy 1.9 105hp 5 gang araçla kadranda 200'ü görür gibi oldum, ileride viraj vardı gaz kestim.

Kadranda görmeyle olmuyor.

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali Dogukan -- 10 Eylül 2010; 21:58:34 >
  • ALINTIDIR
    Arkadaşlar işte sinir olduğum konu şu... 20.000 km den sonra Wv sorun çıkarıyormus ... Ya ben 8 sene passat kullandım 2000-2008 arası ve araba gerçekten hak ediyor. 2008 model Passatla 2009 yılında kaza yaptım ve gerçekten inanmayanlarınız olabilir 187km hızla beton direğe girdim sağ ön sağ tekerlek tarafıyla önde ben ve kuzenim vardık kapıyı açıp çıktık tamam arkadaşllar Alllah büyüktür Korumuştur ama Şunuda inkar edemeyiz o bir toyota olsa paramparça olurdu ki nerden biliyorsun toyota mı kullandın diyeceksiniz dayım toyota ile ağaça çarptı araba 2 parça oldu önden yarıldı ve içindeki 3 kişide vefat etti ... Bu bir passatta olsa aynısı olabilirdi ama can güvenliği için passat çok daha güvenli ... ve Wv alabilecek parası olupta toyotaya binen adama tabiki gülerim ... Mercedes alabilcek paran var gidip accord alıyorsun pek mantıklı gelmiyor ... Ve eğer gerçekten sert konustuysam affola Gerçekleri söylemek ülkemizde bazen tartışmalara yol açabiliyor...

Trafik polisi Allah kurtardı ama Bu bir renault olsaydı şimdi hastanedeydiniz cümlesini kullandı arkadaşlar... Hızımı hiçbir şekilde abartmıyorum ki araba frene dokunduktan sonra 15 metre sürüklendi ve direğe vurdu yarın direğin resimlerini çeker eklerim tabi direk hala onarılmadıysa inanmayanlar olabilir bilemem ama bu olay gerçekten basımdan geçti ... ki 2000 model passatlada 2004 yılında vectra ile kafa kafaya girip arabadan inip adama kostum adam gözlerini açamıyordu ... BUnları yaşamış biri olarak konusuyorum umarım siz üzülmezsiniz...

Ben bu muhabbete güldüğüm kadar hiç birşeye gülmedim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulas3567 -- 8 Şubat 2010; 14:25:47 >

• Beton direk ? 187 km/h hız ? Dostum çok film izliyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali Dogukan -- 29 Ocak 2010; 14:38:43 >
  • ladayla 2. viteste 100 bilmem kaç bastım

devir kesicisi olmayan bu araçla bu denemeyi yaparken bir gün motoru, şanzımanı atomlarına ayıracaklar ama ne zaman? merakla bekliyoruz.
  • Arkadaşlar yanlış anlama var galiba yukardaki diyolog bana ait değil ben alıntı yaptım..Birisi sallayıp yazmış iyi dalga geçilmişti nicki özellikle vermedim..
    http://forum.donanimhaber.com/m_34620018/mpage_2/key_187%2Cpassat/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulas3567

Arkadaşlar işte sinir olduğum konu şu... 20.000 km den sonra Wv sorun çıkarıyormus ... Ya ben 8 sene passat kullandım 2000-2008 arası ve araba gerçekten hak ediyor. 2008 model Passatla 2009 yılında kaza yaptım ve gerçekten inanmayanlarınız olabilir 187km hızla beton direğe girdim sağ ön sağ tekerlek tarafıyla önde ben ve kuzenim vardık kapıyı açıp çıktık tamam arkadaşllar Alllah büyüktür Korumuştur ama Şunuda inkar edemeyiz o bir toyota olsa paramparça olurdu ki nerden biliyorsun toyota mı kullandın diyeceksiniz dayım toyota ile ağaça çarptı araba 2 parça oldu önden yarıldı ve içindeki 3 kişide vefat etti ... Bu bir passatta olsa aynısı olabilirdi ama can güvenliği için passat çok daha güvenli ... ve Wv alabilecek parası olupta toyotaya binen adama tabiki gülerim ... Mercedes alabilcek paran var gidip accord alıyorsun pek mantıklı gelmiyor ... Ve eğer gerçekten sert konustuysam affola Gerçekleri söylemek ülkemizde bazen tartışmalara yol açabiliyor...

Bu yazı ile dalga geçilince arkadaşın ek açıklaması..

Trafik polisi Allah kurtardı ama Bu bir renault olsaydı şimdi hastanedeydiniz cümlesini kullandı arkadaşlar... Hızımı hiçbir şekilde abartmıyorum ki araba frene dokunduktan sonra 15 metre sürüklendi ve direğe vurdu yarın direğin resimlerini çeker eklerim tabi direk hala onarılmadıysa inanmayanlar olabilir bilemem ama bu olay gerçekten basımdan geçti ... ki 2000 model passatlada 2004 yılında vectra ile kafa kafaya girip arabadan inip adama kostum adam gözlerini açamıyordu ... BUnları yaşamış biri olarak konusuyorum umarım siz üzülmezsiniz...

187 km hızla direğe çarptın ve hiç bir şey olmadı? Ya direğe sadece sürtttün yada 87km hızdan bahsediyosun.çünkü 187 km le girdiğin an araba 2 ye bölünür kaçarın yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

quote:

Orijinalden alıntı: ulas3567

Bu yazı ile dalga geçilince arkadaşın ek açıklaması..

187 km hızla direğe çarptın ve hiç bir şey olmadı? Ya direğe sadece sürtttün yada 87km hızdan bahsediyosun.çünkü 187 km le girdiğin an araba 2 ye bölünür kaçarın yok.

1- arkadaş klark kent'miş
    2- gözümün önünde olan olayı anlatayım..yaklaşık 6-7 sene önceydi.belkide dahada fazla, giresunun çıkışında(bilenler için söylüyorum: sanayideki shell'i geçtikten sonra aksu köprüsüne gelmeden sağda, trafik bölgenin yanındaki benzinlik) benzinlikte bir kaza oldu..kazayı yapanlar üst düzey bürokratlar olduğu için detay vermeyeceğim..olay şöyle gerçekleşti.. benzinliğe gelmeden önce(ozamanlar yol bölünmüş değildi) istasyonun yaklaşık 300 mt gerisinden önündeki konvoyu sollamak için sol şeride yaklaşık 160 ile dalan makam aracı karşı şeritten gelen tırı görünce frene koydu, sağ şeride giremeyince kurtarmak için can havliyle benzin istasyonuna daldı, ki daldığında hızı 100 km nin bayağı bir üstündeydi. o anda bi Allah çektim, soğuk terler döktüm ve patlama sesi bekledim(olay sırasında benzinliğin tam karşısındaydım, heralde patlama olsa istinad duvarından kazırlardı beni), bi bangırtı koptu, gözümü bi açtım ki araç istasyonda park halinde bulunan bir iveco midibüsün arkasına girmiş, çarpmanın etkisiyle midibüsü havaya kaldırmış ve midibüsün arka tamponun aracın ön cam çıtasına oturmuş..bürokratlar hastanelik oldu.

bütün bu olaylar sırf trabzon spor maçına yetişebilmek için oldu...adamlar trabzon spor maçına yetişecekler diye eşşek gibi basmış gidiyorlardı...sonra bildiğim kadarıyla görevden alındılar.

araç kimsenin beğenmediği toyota corollaydı...

üst düzey bürokratın kim olduğunu merak edenler pm den ulaşabilir.

• Ben bunu gördüm.
    Napcan o arabayı nikahınamı alıcan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

Daha da bassam giderdi

1.4 tsi ile tokatlamadığım araç kalmadı
    dizelin bakımları pahalı

turbosu palar,motoru çatlar

aklıma gelenler bu kadar

Yakın arkadaşımın 1.4 170 hp Jetta'sı var 260 ibreyi gözümle gördüm..
    Bu replik değil bizzat şahit olduğum olaydır..İnanmayan arkadaşlar için yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dranov -- 8 Şubat 2010; 13:51:56 >
  • Hyundai coupe için "apaçi corveti" demişti bir arkadaş ona gülmüştüm baya.

birde "cetta 170 bg tsi alıp 325 tokatlamak var" gibisinden birşey yazmıştı bir arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

Hyundai coupe için "apaçi corveti" demişti bir arkadaş ona gülmüştüm baya.

birde "cetta 170 bg tsi alıp 325 tokatlamak var" gibisinden birşey yazmıştı bir arkadaş

325 i bilmem ama dediğim gibi 260 a şahidim..
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.