Şimdi Ara

DH Otomobil'e damgasını vuran replikler (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
413
Cevap
6
Favori
23.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kuru koltuğa o kadar para bağlanır mı
    o motor benzini içer
    ocağına incir ağacı diker ,
    tutulmuyor,
  • "Yıldızı Yeter"
  • Bir kaç gün öncesinde VW'ye tapan bir müridin yaptığı yorumudur...

DH Otomobil'e damgasını vuran replikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orcunsau

Bir kaç gün öncesinde VW'ye tapan bir müridin yaptığı yorumudur...

Bu yazıyı yazdığı için şahsı VW ye tapmakla suçlamamak lazım..Araç hakkındaki görüşünü bildirmiş sadece..
  • jettacıların allahı var bu forumda
  • Yine bir polemik sayfasında ReGeDiT_3 diye bir arkadaş uçmuşta uçmuş.Sabrettim,azmettim konuyu baştan sonra okudum.Aslında hiç gereği yoktu dedim ama böyle şeyleri yaşı büyüdüğünde başka yerlerde de söylemesin diye söylediklerinden alıntılar yaptım.

Tartışmanın konusu burada:

BMW M Mİ?MERCEDES AMG Mİ?
    http://forum.donanimhaber.com/m_10509909/mpage_3/key_//tm.htm#35523084

quote:

Orijinalden alıntı: ReGeDiT_3
    düz bir 190, şahin doğandan çokta fazla farklı biraraba değil.

Doğru ya o dönemde şahinlerde de airbag,hidrolik direksiyon,abs,klima,otomatik vites vardı ama Türkiyede satılmıyodu o şahinler.Şahin 216 adı altında yurtdışına pazarlanıyordu.

quote:

ben eminimki şöyle konforlu böyle rahat diyen arkadaşlar belki her iki araca da binmemişş kişlerdir.

Bu forumda Mercedes veya BMWye binmiş hiç kimse yok nasıl bişey anlatsana?

quote:

eğer benim arabam AMG versiyonu değilde mersonun endi ürettiği bir araba olsaydı 120-130bg kadar bir gücü olacaktı. Kadran 220 olacaktı ve max. sürati 190 ı zor görecekti.

Doğru mercedesin Amg olmayan hiçbir aracı 190ı geçemiyor.Çok kötü araba yahu şu mercedes.

quote:

Amg amg diyosunuzda 3.20 otomatik bmw ile zor kapıştım.

İşte buna inanmıyorum!Senin gibi ustaların ustası Felipe Massaya direksiyon dersleri veren şöför nası olduda AMGyle eline veremedi 3.20nin?Şahinle deneseydin belki o zaman daha kolay kapışırdın.

quote:

tekbaşına mercedes o kadarabartılı biaraba değil. HAtta kaplumbağadan farksız.

Bu konuda bizi o engin bilgilerinle aydınlattığın için çok teşekkürler.Hatta kaplumbağalar gibi hava soğutmalı motor var mercedeslerde değilmi?

quote:

Mercedes kasayı yapmış gerisiniamg yapmış. O kadar methettiğiniz bu arabaların motoru çokta dayanıklı değil. Zİra onunda testiniyapmış oldum. SOnuç rektefe. Bu rektefeise sadece 269000kmde yapıldı. Çok ilginçtir 2 sene öncesindede 91 model bir 520 i vardı. Arabanın b enden nelerçektiğini bilen bilir.

Vay be mercedesin otomotiv konusunda bu kadar geri kaldığını bilmiyordum.Rakipleri otomobil üretirken o sadece kasa üretiyor.Motorları da baya dayanıksızmış bir adam motor açmadan 2.7 milyon km yapmış (Mercedes 270D) heralde BMW motoru koymuş onun içine gizlice.
    2 sene önce bende duydum senin için motor katili ReGeDiT_3 diyorlardı.

quote:

Kendimiövmekistemiyorum ama çokiyibir şöförüm

Abi sen övmene gerek yok zaten namın almış başını yürümüş alemde..

• quote:

Orijinalden alıntı: Orcunsau

Bir kaç gün öncesinde VW'ye tapan bir müridin yaptığı yorumudur...

Kuru zeminde ABS'siz araç daha erken durabilir.

Genel olarak yanlış tabi.ABS çok önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deserthawk -- 8 Şubat 2010; 17:21:33 >
  • işadamı veletle beton duvara giren süpermen süper öldüm gülmekten :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyingraper

Yine bir polemik sayfasında ReGeDiT_3 diye bir arkadaş uçmuşta uçmuş.Sabrettim,azmettim konuyu baştan sonra okudum.Aslında hiç gereği yoktu dedim ama böyle şeyleri yaşı büyüdüğünde başka yerlerde de söylemesin diye söylediklerinden alıntılar yaptım.

Tartışmanın konusu burada:

BMW M Mİ?MERCEDES AMG Mİ?
    http://forum.donanimhaber.com/m_10509909/mpage_3/key_//tm.htm#35523084

quote:

düz bir 190, şahin doğandan çokta fazla farklı biraraba değil.

Doğru ya o dönemde şahinlerde de airbag,hidrolik direksiyon,abs,klima,otomatik vites vardı ama Türkiyede satılmıyodu o şahinler.Şahin 216 adı altında yurtdışına pazarlanıyordu.

quote:

ben eminimki şöyle konforlu böyle rahat diyen arkadaşlar belki her iki araca da binmemişş kişlerdir.

Bu forumda Mercedes veya BMWye binmiş hiç kimse yok nasıl bişey anlatsana?

quote:

eğer benim arabam AMG versiyonu değilde mersonun endi ürettiği bir araba olsaydı 120-130bg kadar bir gücü olacaktı. Kadran 220 olacaktı ve max. sürati 190 ı zor görecekti.

Doğru mercedesin Amg olmayan hiçbir aracı 190ı geçemiyor.Çok kötü araba yahu şu mercedes.

quote:

Amg amg diyosunuzda 3.20 otomatik bmw ile zor kapıştım.

İşte buna inanmıyorum!Senin gibi ustaların ustası Felipe Massaya direksiyon dersleri veren şöför nası olduda AMGyle eline veremedi 3.20nin?Şahinle deneseydin belki o zaman daha kolay kapışırdın.

quote:

tekbaşına mercedes o kadarabartılı biaraba değil. HAtta kaplumbağadan farksız.

Bu konuda bizi o engin bilgilerinle aydınlattığın için çok teşekkürler.Hatta kaplumbağalar gibi hava soğutmalı motor var mercedeslerde değilmi?

quote:

Mercedes kasayı yapmış gerisiniamg yapmış. O kadar methettiğiniz bu arabaların motoru çokta dayanıklı değil. Zİra onunda testiniyapmış oldum. SOnuç rektefe. Bu rektefeise sadece 269000kmde yapıldı. Çok ilginçtir 2 sene öncesindede 91 model bir 520 i vardı. Arabanın b enden nelerçektiğini bilen bilir.

Vay be mercedesin otomotiv konusunda bu kadar geri kaldığını bilmiyordum.Rakipleri otomobil üretirken o sadece kasa üretiyor.Motorları da baya dayanıksızmış bir adam motor açmadan 2.7 milyon km yapmış (Mercedes 270D) heralde BMW motoru koymuş onun içine gizlice.
    2 sene önce bende duydum senin için motor katili ReGeDiT_3 diyorlardı.

quote:

Kendimiövmekistemiyorum ama çokiyibir şöförüm

Abi sen övmene gerek yok zaten namın almış başını yürümüş alemde..

:))))

• 1.6 chery tiggo ile 10.8 sn de 0dan 100e çıktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.K. -- 13 Şubat 2010; 22:46:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: V.K.

1.6 chery tiggo ile 10.8 sn de 0dan 100e çıktım

Ağaca çıkarırlar adamıy.gif]
  • Sen hiç o arabayla kaza yaptın mı ki güvenli değil diyebiliyorsun !!! Chery müridi meşhur arkadaşın incilerinden birisi...

Tiggoyla 110 la giderken takla atıp, bariyere girip içinde yaralanmadan çıkanlar var... Yine Chery'cilerden bir inci...

Tiggo'nun 0-100 testleri 18sn yazıyor olabilir, test esnasında araç fazla zorlanmadığı için ve 2. vitese çabuk geçildiği için o dereceler alınmış...

Diyecek birşey kalmadı sanırım, artık Vw' ciler bana daha insaflı geliyor.
  • quote:

inanmayanlar için video çekip koyacağım...

deyip forumu terki diyar edenler var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: soldier_of_fortune

quote:

inanmayanlar için video çekip koyacağım...

deyip forumu terki diyar edenler var...

Kedidir kedi
  • yıldızı yeter
  • Bir de ş.içi Lpg ile mucize yaratan dahilerimiz var :) 9kr/km yakıt değerleri uçuşur olmuştu bir aralar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brujeria

"Kapıyı kapatınca çıkan tok ses"

Buna bende inanırım, Fransızı kapa menteşesiz ahır kapısı gibi, Caponu kapa eh işte 1-2 plastikle vakum havası,, Almanı kapa o mükemmel tasarlanmış vakumun verdiği tok ses... ahh be mersocan
  • şöyle bir dokundum gaza 180'i gördü hemen(1.6 lt 100-120 bg arabalardan bahsediyoruz)
  • 120 ile kamyonete çarpıp hiçbir hasar almayan tiggo efsanesi artık bende tik yarattı yolda tiggo görünce anlamsızca gülme krizine giriyorum allah seni bildiği gibi yapsın mete
  • quote:

Orijinalden alıntı: suicide

"vw farkı yaşanır" kendi başına damga vuran replik işte

Ya bi Opel aldım vallahi VW yi özledim..Ben yine VW farkını yaşamak istiyorum
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.