Şimdi Ara

DH Otomobil ÖNERİ KUTUSU ve KISAYOLLAR (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
701
Cevap
5
Favori
90.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki

DH Otomobil ÖNERİ KUTUSU ve KISAYOLLAR

(En Son Oy Tarihi: 15.8.2017)
Giriş
  • son günlerde forum cansızlaştı. güncel bilgiler alınamıyor. sıcak tartışmalar yararsız konular üzerinde yoğunlaştı. valla bende bile soğuma var. niye acaba yaa.. off.. yöneticiler biraz dikkatli yaklaşsa olaylara. bnm konum fln kitlenmedi ama genel bi cansızlık var topiklerde.. şimdi insna sosyal varlık olaraktan yeni şeyler öğreniyo. ama siz diyosunuz ki burası forum değil kütüphane olsun. kitap kitap raflara dizelim. biz zaten kitap okumayı sevsek forumlara canlı canlı paylaşıma girmeyiz. biraz kütüphane işiden vazgeçmeli.

ama tabi soğuk motora redline a kadar basmak diye konularda saçmaca. yaş ortalaması düşük

bilmem işte. tek bildiğim "toplumlar istedikleri gibi yönetilirler"
  • açılan konuların zaten nerdeyse yarısı muhabbet içeriklli... ayrıca ciddi konulardada geyik yapıldığına göre demekki burası askeri okul değil
    burada mudahale edilen konuları sizde biliyorsunuz.
    niye kilitlendiğide üst konularda beklirtilmiş.
    dikkat edilirse gayet mantıklı konularda kilitleniyor.
    ama kurallardan beğenmediğiniz varsa direk onun hakkında konuşabiliriz.
    burada ciddiyeti elden bırakırsak otomobil bölümü geyik bölümü olur ve teknik tek kuruşluk yardım bulamazsın.

quote:

Orjinalden alıntı: msurucu

karşı tarafı rencide etmedikten ve yanlış yere açılmadıktan sonra konuların kilitlenmesine karşıyım.

hepimiz paylaşım için buradayız. ara sıra geyikte olur. askeri okul değil ki burası.

ayrıca forumun kuralları da eleştirilemez olmamalı.

birde insanların tek topik altında konuşturulmaya çalışılması bence yanlış. oto kontrol ile bu olur, arkadaşa söyleriz başka yerden devam etmesini ama lafını ağzına tıkayıp konu kilitlemek insanları buraya küstürür gibime geliyor.

tabii yine de siz bilirsiniz.

kolay gelsin.

• hiç bir konu yok edilemiyor aslında burdan silinince geri dönüşüme taşınmış oluyor
    geri dönüşümün anlamı hakaret içeren ve saçma konuların yeri olmasıdır
    bun mantıkla bakıldığında konunun kilitlenmesi daha doğru
    ayrıoca kilitlenen konunun kilitlenme sebebide yazıyor en alttaki postta. (yöneticiye ait postta)

quote:

Orjinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee

kilitlenen topikler tamamen silinsin. sizinde savunduğunuz üzere yararlı topikler kalsın sadece. kilitliler boş yere yer kaplıyo ve diğer yararlılar aşağılara düşüyo yani daha da yukarıda kalabilir. madem kitlendi yer kaplayıp gözümüzü yormasın. daha sade olur.
  • keyfine bak burası kütüphane değil
    kütüphane olan kısım kısayollar kısmı.
    gereksiz konu açmayın birazda arama motorunu kullanın olay tamam.
    quote:

son günlerde forum cansızlaştı. güncel bilgiler alınamıyor. sıcak tartışmalar yararsız konular üzerinde yoğunlaştı. valla bende bile soğuma var. niye acaba yaa.. off.. yöneticiler biraz dikkatli yaklaşsa olaylara. bnm konum fln kitlenmedi ama genel bi cansızlık var topiklerde.. şimdi insna sosyal varlık olaraktan yeni şeyler öğreniyo. ama siz diyosunuz ki burası forum değil kütüphane olsun. kitap kitap raflara dizelim. biz zaten kitap okumayı sevsek forumlara canlı canlı paylaşıma girmeyiz. biraz kütüphane işiden vazgeçmeli.

ama tabi soğuk motora redline a kadar basmak diye konularda saçmaca. yaş ortalaması düşük

bilmem işte. tek bildiğim "toplumlar istedikleri gibi yönetilirler"

• konu kilitlemekle geyik azalmazki.

geyik dozunu kaçırana uyarı vermek daha mantıklı.

baştan iyi başlayan sonradan geyiğe giden konu kilitlenince baştaki güzel olan kısımda çöpe gidiyor.

uyarılar kişilere pm den iletilse, ve belli bir uyarıdan sonra uzaklaştırma verilse daha anlamlı olur bence.

yoksa konu kilitlemenin ben faydasını görmüyorum.

tabi yine de siz bilirsiniz. ben fikrimi söylemek istedim.

ayrıca yanlış anlaşılmasın, benim konum filan kilitlenmedi. sevgiler.
  • bu dediğinide çok yapıyoruz ama saçma başlayan konular saçma sapan sonuçlar doğuracağı için direk silinmesi mantıklı geliyor
    tabiki her topik aynı saçmalığı taşımıyor genelleme yapmakta istemiyorum.
    ayrıca düşünki bir konu açmışsın aynı konu 1 ay sonra tekrar açılıyor buna ne gerek varki
    hiç kimsenin mükerrer konuya tahamülü yok çünkü aynı konuyu tekrar tekrar paylaşmaktansa değişik konulara değinmek daha mantıklı değilmi ???

fikirlere tabiki saygılıyız ama aynı konuyu görünce yol yakınken kilitlemek çok doğru
    fakat yinede üst düzeydeki paylaşımlı bir mükerrer konuyu kilitlememek lazım deresen bunda haklısın
    quote:

Orjinalden alıntı: msurucu

konu kilitlemekle geyik azalmazki.

geyik dozunu kaçırana uyarı vermek daha mantıklı.

baştan iyi başlayan sonradan geyiğe giden konu kilitlenince baştaki güzel olan kısımda çöpe gidiyor.

uyarılar kişilere pm den iletilse, ve belli bir uyarıdan sonra uzaklaştırma verilse daha anlamlı olur bence.

yoksa konu kilitlemenin ben faydasını görmüyorum.

tabi yine de siz bilirsiniz. ben fikrimi söylemek istedim.

ayrıca yanlış anlaşılmasın, benim konum filan kilitlenmedi. sevgiler.

• quote:

kilitlenen topikler tamamen silinsin. sizinde savunduğunuz üzere yararlı topikler kalsın sadece. kilitliler boş yere yer kaplıyo ve diğer yararlılar aşağılara düşüyo yani daha da yukarıda kalabilir. madem kitlendi yer kaplayıp gözümüzü yormasın. daha sade olur.

arkadaşın dediğine tamamen katılıyorum
    gerçekten kiltli topicler yüzünden diğer topicler aşağılarda oluyor
    gözümüzün önünde olmadığı için de bulmak için fazladan zaman gerekiyor.....

• benim sizlere bi sorum daha olacak
    şimdi mesela grande punto topiği var fiat sayfasında
    topiği 105 sayfa olarak gösteriyor ama 103.sayfadan giriliyor topiğe
    yani 104.ve105.sayfalara girildiği zaman "bu mesaj silindi.." diye bi yazı çıkıyor karşımıza
    niye böyle bir durum var?
    aynı durum dacia logan topiğinde de var
    o da 31 sayfa ama 29.sayfadan başlıyor
    sayfası çok olan topikler hep böle mi oluyor??
  • quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

benim sizlere bi sorum daha olacak
    şimdi mesela grande punto topiği var fiat sayfasında
    topiği 105 sayfa olarak gösteriyor ama 103.sayfadan giriliyor topiğe
    yani 104.ve105.sayfalara girildiği zaman "bu mesaj silindi.." diye bi yazı çıkıyor karşımıza
    niye böyle bir durum var?
    aynı durum dacia logan topiğinde de var
    o da 31 sayfa ama 29.sayfadan başlıyor
    sayfası çok olan topikler hep böle mi oluyor??

bende de oluyor bu sorun
  • bu karışıklık silinen mesajlardan dolayı oluyor
    konudaki gereksiz mesajların silinmesi halinde bunu biz görebiliyoruz ama siz göremiyorsunuz haliyle konudaki post sayısı değişmezken siz normal sayım yaptığınızda sizin karşılaşacağınız mesaj sayısı az oluyor.
    bu çelişkiden dolayı bu tip sorunlar oluyor.
  • ŞİKAYETÇİYİM BU BÖLÜMÜN İSMİ DEĞİŞTİRİLSİN SADECE OTOMOBİL OLSUN DİĞERLERİNİDE OTOMOTİV BÖLÜMÜ OLARAK AYRILSIN YOKSA DİGER KONULAR CILIZ KALIYOR KARDEŞİM SON 1 AYDIR OZELLİKLE TAKİP EDİYORUM SADECE BU KONU CANLI DİĞERLERİ CILIZ. OZELLİKLE DİĞER MOTORLU ARAÇLAR BİTMİŞ YA.
  • dh forumlarındaki türkçe desteği uçmuş..ne oldu ki????

10 dk sonra geri geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi türbülans -- 4 Kasım 2006; 17:52:03 >
  • quote:

adam bilmediği konuda atıyor tutuyor. siz mühendis olarak size laf gelmiyor diye kilitleyebiliyorsunuz.

bari konu kilitleyeceğinize ya silin, yada muhattap olan kişiye söz hakkı verin.

adamın biri elektronik konusunda amatörce uğraşıyor diye elektronik mühendisinden daha iyi bildiğini sanıyor. birde fizik mühendisiyim diyor. lamba=katod aynı anlamda kullanılmıştır. ya benden özür dilensin, yada gerekiyorsa gerekli açıklama yapılsın.

quote:

senin amacın bilmediğin konularda yada formülünü ezberlediğin konularda biliyormuş gibi ahkam kesmek

ben formül ezberleyerek katod tüpünü tanımadım herhalde

madem bu iş pratik işi diyorsun, neden bir mühendisinde pratiği olacağını kabullenemiyorsun?

not: sizden ricam ya bu konuyla birlikte diğer konuyuda silin, yada kilitlemeyin de musasla bir konuşalım, anlaşalım.
    sevgiler ve saygılar...

Peki buraya yazınca okuyacak mısınız yazdıklarımı?
    Neden bu kadar kuralcı oluyorsunuz da benim hakkımı savunmamı elimden alabiliyorsunuz? Forum kuralları biz forumdan faydalanmaya çalışanlar için değil mi?
    Özelden yazmadım çünkü herkes görsün istedim. Neden mi? Çünkü yöneticiler kilitlediği konuyu okuyup bir yorum bile yapmadan konuyu kilitlemişler. En azından mühendislik eğitimi almış birinin sırf mühendis olduğu için alay konusu yapılmasına karşı çıkmalıydınız. Mühendisler herşeyi bilemeyebilirler ama teknik konulardaki bilgileri sanıyorum siz de takdir edersiniz, amatörce uğraşanlardan daha fazladır.

Ben şahsıma birşey istemiyorum. Ancak forumun insanlara faydası olmasını sizlerde istiyorsanız en azından teknik konularda herkesin atıp tutmasına izin vermeyin. Onu da geçtim, o şahıs burada reklamını yapmak için söylemediğini bırakmadı, bir uyarı bile yapmadınız.

Ortadaki probleme msurucu ile musas arasındaki problem olarak bakmayın bence. musasın yazdıklarını "elektronik mühendisleri" ni küçümser tarzda göremiyorsanız elektronik yerine makine yazarak tekrar okuyun bakalım.

Fazla hassas olabilirim bu konuda, çünkü hassas bir konu.

Mühendis olmak cahil olmak değildir.

Sevgiler...

• ne forum kurallarınıda hiçe sayıyoruz nede senin hakkını aramanı engellemiyoruz...
    yani anlayacağın... sen cevabını verdin ilgili kişiye. konun kiltlense bile pm den link verirsin oda okur sana pm den cevap verir anlaşırsınız
    burası ikili sataşmaların/tartışmaların ortamı değil bunu herkes kadar sende biliyorsun çünkü sonunda olacak olan en kötü ihtimalle cezadır bunu en başta biz istemeyiz.
    bu tarz yazışmalar için çok kullanılan sistem pm ağıdır.
    haklı durumdan haksız duruma düşmemek için...lütfen hassasiyet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkes -- 6 Kasım 2006; 8:58:56 >
  • haklısın, hem de sonuna kadar.
    şunu da gözardı etmeyin o vakit. sataşma olan konuyu kilitlemeyin, silin bi zahmet.

sevgiler...
  • Lütfen kurallara uyalım, uymayanları uyardığınız için teşekkür ederim...
  • genelde ciddi konularda güzel bilgi alışverişi olurken zaten amaç da bu olmalı,birden bazıları yüzünden konu geyiğe dönüyor,ben bu konudan şahsen rahatsızım çoğu kullanıcının da öyle olduğunu sanıyorum,ayrıca bazen yapılan yorumlarla yasal olmayan şeyler teşvik ediliyor durumu oluyor,buda forumun amacına uymuyor,bazılarını gerekirse şikayet de ediyoruz ama herşeye yetişmek tabiki mümkün değil bilemiyorum çözüm ne olabilir.
  • Arkadaşlar:
    Anlaşılan trafik kurallarını çiyneyenler ve trafik canavarlarından herkes şikayetçi ve yetkililerden çözüm beklemek sanırım boş hayal. Baksanıza Hıncal Uluç Sabah ta hergün bir yazı ile yetkililerri göreve çağırıyor da kimseden ses yok.
    O halde biz yani halk olarak insiyatifi ele alalım bence. Sivil insiyatif diyorlar buna.
    Bir işaret, bir logo ile görünür, farkedilir etkili bir logo ile kendimizi bağlayalım. Bu ne bileyim altında "Ben Türk insanını seviyorum ve kurallara uyuyorum", "Trafik Katili olmayacağıma ant içerim" gibi yazı ile desteklenmiş Türk Bayrağı olabilir diye düşünüyorum.
    İnsanlar araçlarının ön ve arka camlarına bu deklare ettikleri sözlerini, taahhütlerini sembolize eden çıkartmaları yapıştırsın. Böylece kurallara uyduğunu ve uyacağını oradaki tüm insanlara ifade etsin. Böylece ak koyun kara koyun belli olsun. Bu işareti taşıyıp da uymayanları ciddi şekilde (nasıl olur bilmiyorum ama) uyarsın. Utandırsın. Bir fikir olarak tartışalım derim bence... Hiçbir şey yapmadan beklemek yerine bu tip eylemlerle birbirimizi harekete geçirelim. Ne dersiniz?

• çok doğru
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.