Şimdi Ara

DH Otomobil ÖNERİ KUTUSU ve KISAYOLLAR (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
701
Cevap
5
Favori
90.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki

DH Otomobil ÖNERİ KUTUSU ve KISAYOLLAR

(En Son Oy Tarihi: 15.8.2017)
Giriş
    fakat bakıyorumda bazı konularda arkadaşları sizlerde uyarıyorsunuz.. sizlerinde duyarlı olduğunu görmek çok güzel. bir bakımada bu işin çözümü....
  • serkes hocam üst konuda neredeyse 8 10 tane başlık var; bunları biraz azaltsak göze daha çok hitap etmez mi?
  • set hocamınkileri silsek daha düzenli olurdu ama siz bilirsiniz...
    quote:

Orjinalden alıntı: m.C.k.

serkes hocam üst konuda neredeyse 8 10 tane başlık var; bunları biraz azaltsak göze daha çok hitap etmez mi?
  • beyler3 günden profilim bölümüne giremiyorum cevaplarıma ulaşamıyorum.bu sorun sizdede varmı yoksa ne yapmam lazım acilllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
  • ok bakalım.
    quote:

Orjinalden alıntı: gt-40

beyler3 günden profilim bölümüne giremiyorum cevaplarıma ulaşamıyorum.bu sorun sizdede varmı yoksa ne yapmam lazım acilllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
  • MERHABA SERKES ACABA SORUN BENİM BİLGİSAYARDAMI YOKSA GENELİ ETKİLEYEN BİR PROBLEMMİ VAR.KONULARI VE CEVAPLARIMI TAKİP EDEMİYORUM .VEYA BANA BİR YOL GÖSTERİN BURADAN AYARLAMAM GEREKEN BİR ŞEYLER VARSA ONUDA YAPAYIM.
    quote:

Orjinalden alıntı: serkes

ok bakalım.
    quote:

beyler3 günden profilim bölümüne giremiyorum cevaplarıma ulaşamıyorum.bu sorun sizdede varmı yoksa ne yapmam lazım acilllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

• tekrardan ben.. serkes problem halen devam ediyor ve çözülemiyor kusura bakma sizide rahatsız ediyorum ama bu problemim çözülemezmi.bayağı zorluk çekiyorum.konulara kakim olamıyorum.selamlar iyi çalışmalar.
    quote:

• Bu, şu sıralar ara ara olan bir sorun. Sunucuya çok yük bindiği zamanlarda ulaşılamıyor. Bazen oluyor bazen olmuyor

quote:

tekrardan ben.. serkes problem halen devam ediyor ve çözülemiyor kusura bakma sizide rahatsız ediyorum ama bu problemim çözülemezmi.bayağı zorluk çekiyorum.konulara kakim olamıyorum.selamlar iyi çalışmalar.
    quote:

• ilgi ve alakanız karşısında teşekkürlerimi sunmam bir borç.çalışmalarınızın ve başarılarınızın devamını dilerim. ..gt-40..
    quote:

Orjinalden alıntı: serkes

Bu, şu sıralar ara ara olan bir sorun. Sunucuya çok yük bindiği zamanlarda ulaşılamıyor. Bazen oluyor bazen olmuyor

quote:

tekrardan ben.. serkes problem halen devam ediyor ve çözülemiyor kusura bakma sizide rahatsız ediyorum ama bu problemim çözülemezmi.bayağı zorluk çekiyorum.konulara kakim olamıyorum.selamlar iyi çalışmalar.
    quote:

• Teknik olarak mumkun mu bilmiyorum ama topic kirliligini önlemek icin Yeni Mesaj linkini tiklayanin karsisina kisayollara baktiniz mi diye bir soru ile kisayollarin adresi cikabilir mi?

Kisayollarin ise daralmasi degil genislemesinden yanayim.
  • arkadaşlar 2005 model ford fiseta TDCI, düz vites, klima, 2 hava yastiğı, hidrolik direksiyon vs. olan 53000km de ve 51000 de ana bakımı yapılmış triger kayışı fren balatası yeni değişmiş hiç sorun çıkarmıcak bi arabayı 18.250 ye aldım..sizce fiyat uygunmu?? şimdiden teşekkürler..
  • al gitsin be kardeş...
    quote:

Orjinalden alıntı: blackmun

arkadaşlar 2005 model ford fiseta TDCI, düz vites, klima, 2 hava yastiğı, hidrolik direksiyon vs. olan 53000km de ve 51000 de ana bakımı yapılmış triger kayışı fren balatası yeni değişmiş hiç sorun çıkarmıcak bi arabayı 18.250 ye aldım..sizce fiyat uygunmu?? şimdiden teşekkürler..
  • güzel bir öneri değerlendirmeye alalım hocam.
    umarım programcılara fazla yük olmayacak durumdur..
    quote:

Orjinalden alıntı: hesheit

Teknik olarak mumkun mu bilmiyorum ama topic kirliligini önlemek icin Yeni Mesaj linkini tiklayanin karsisina kisayollara baktiniz mi diye bir soru ile kisayollarin adresi cikabilir mi?

Kisayollarin ise daralmasi degil genislemesinden yanayim.
  • Bu soylukan seviyeden basediyor geçenlerde engellendiğim zaman arkadamdan gereksiz mesajlar topiğine açtığı maliğe fatiha ya ne demeli
  • aynı saygıszlık dewam ediyor

http://forum.donanimhaber.com/m_7022161/mpage_19/key_/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercan_trt -- 2 Mart 2007; 16:50:11 >
  • yönetici arkadaşlar lütfen malikguzel in feyk hesaplarına da bir göz atın, şu an varlığını kanıtlayabileceğim 3 tane feyk hesabı bulunmakta, detaylı bilgi ve kanıtları yönetici arkadaşlara maıl atabilirim bilginize
  • Gereken inceleme yapılıyor...
  • malikgüzel ve soylukan arkadaşlarım
    lütfen ikili tartışmalarınızla forumu rahatsız etmeyin.
    ayrıca paylaşamadığınız şeyin saçma sapan bir mevzudan kaynakllandığınıda unutmayın.

rica...
  • arkadaşlar yanılmıyorsam forumda sanal modifiye bölümü yok...böyle bir bölüm yada konu açsak sizce de iyi olmaz mı?
  • var
    arama yap
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.