Şimdi Ara

DH Otomobil ÖNERİ KUTUSU ve KISAYOLLAR (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
701
Cevap
5
Favori
90.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki

DH Otomobil ÖNERİ KUTUSU ve KISAYOLLAR

(En Son Oy Tarihi: 15.8.2017)
Giriş
  • simdi eski konulara bakarken ilk mesajlar yerine direkt sonmesaj ciksda daha iyi olmazmi.mesela takip ettiğim bir konuya yazilan son mesajlari okumak icin son sayfayi bulmakla ugrasiyom. vakit kaybi oluyo.
  • bilginin paylaşılması kadar değerli olan ı varmı
  • açtığım emreye(emre000)araç bakalım Acilll
    topiği hiç açıklama yapmadan kapatılmış
  • bence de son atilan mesajlarin en once gorunmesi kullanisliligi artiracak onemli bir nokta...
  • çok şikayet edilip ve rahatsızlık veren bir topikse kapatılması kaçınılmaz
    aksi takdirde kapatılmaz.
    quote:

Orjinalden alıntı: baybars_

açtığım emreye(emre000)araç bakalım Acilll
    topiği hiç açıklama yapmadan kapatılmış
  • aynen katılıyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: nscabrı

bilginin paylaşılması kadar değerli olan ı varmı

• ilginç bir tespit/yaklaşım fakat binlerce konuyu o fale getirmek imkansız gibi
    quote:

Orjinalden alıntı: ahmars

bence de son atilan mesajlarin en once gorunmesi kullanisliligi artiracak onemli bir nokta...
  • bu konuda topik açılıp diğer arkadaşlarında yaklaşımları ve önerileri alınabilir.
    quote:

Orjinalden alıntı: ardakant

Arkadaşlar:
    Anlaşılan trafik kurallarını çiyneyenler ve trafik canavarlarından herkes şikayetçi ve yetkililerden çözüm beklemek sanırım boş hayal. Baksanıza Hıncal Uluç Sabah ta hergün bir yazı ile yetkililerri göreve çağırıyor da kimseden ses yok.
    O halde biz yani halk olarak insiyatifi ele alalım bence. Sivil insiyatif diyorlar buna.
    Bir işaret, bir logo ile görünür, farkedilir etkili bir logo ile kendimizi bağlayalım. Bu ne bileyim altında "Ben Türk insanını seviyorum ve kurallara uyuyorum", "Trafik Katili olmayacağıma ant içerim" gibi yazı ile desteklenmiş Türk Bayrağı olabilir diye düşünüyorum.
    İnsanlar araçlarının ön ve arka camlarına bu deklare ettikleri sözlerini, taahhütlerini sembolize eden çıkartmaları yapıştırsın. Böylece kurallara uyduğunu ve uyacağını oradaki tüm insanlara ifade etsin. Böylece ak koyun kara koyun belli olsun. Bu işareti taşıyıp da uymayanları ciddi şekilde (nasıl olur bilmiyorum ama) uyarsın. Utandırsın. Bir fikir olarak tartışalım derim bence... Hiçbir şey yapmadan beklemek yerine bu tip eylemlerle birbirimizi harekete geçirelim. Ne dersiniz?

• çözüm... belkide o kişiyi bize pm yolu ile şikayet etmek olabilir.
    bizde en kibar dille uyarabiliriz
    quote:

Orjinalden alıntı: uskan

genelde ciddi konularda güzel bilgi alışverişi olurken zaten amaç da bu olmalı,birden bazıları yüzünden konu geyiğe dönüyor,ben bu konudan şahsen rahatsızım çoğu kullanıcının da öyle olduğunu sanıyorum,ayrıca bazen yapılan yorumlarla yasal olmayan şeyler teşvik ediliyor durumu oluyor,buda forumun amacına uymuyor,bazılarını gerekirse şikayet de ediyoruz ama herşeye yetişmek tabiki mümkün değil bilemiyorum çözüm ne olabilir.
  • Bu yere mahsus değil ama

Gereksiz yere ban almak istemiyorum(z)
  • OK

quote:

Orjinalden alıntı: jeandan Type-R

Bu yere mahsus değil ama

Gereksiz yere ban almak istemiyorum(z)
  • bende bu foruma temmuz ayından beri üyeyim herhalde otomobil bölümünde yaş olarak aranızda en küçük olan da benim (yaş:15) ki şu ana kadar mesaj sayım 470 leri buldu bunların arasında en az 400 tanesini sırf otomobil bölümüne yazmışımdır ama artık buradan soğumaya başladım forum marka fanatikleriyle doldu,ayrıca bu bölümde araç-tercih kıyaslama bölümü var orada adında belli olduğu gibi istediğimiz araçları birbiriyle kıyaslıyabiliyoruz ama son zamanlarda nedense bazı forum kullanıcıları bundan rahatsız olmuş olmalıki açtığım karşılaştırma konuları 2 gün geçmeden kaldırılıyor yada kilitleniyor.

500 mesaja ulaştığım zaman ki ozamana kadar ceza alıp atılmazsam foruma bir kaç aylığına ara vericem belki sonra ilk günlerdeki aldığım zevki tekrar alabilirim.herkese iyi akşamlar

• ARKADAŞLAR KISA VE ÖZ BİR ŞEY DİYECEM......ÖNEMLİ....

BİR TOPİK KİLİTLENİYORSA SEBEBİ BİZ DEĞİLİZ.....KİMSEYE ART NİYETLE YAKLAŞMADIĞIMIZI HATIRLATIR,
    KONUSU TARTIŞMA İÇERİKLİ OLAN TOPİKLER AÇMAMAYA DİKKAT ETMENİZİ RİCA EDERİM.

ÖNEMLİ OLAN YAŞ DEĞİL, YERİNDE ERDEMLİ DAVRANABİLMEKTİR.
    YAZDIKLARINIZDAN HANGİ YAŞ GURUBUNA GİRDİĞİNİZ AYIRT EDİYORLARSA BUNUN SEBEBİ SİZLERSİNİZ.....

SAYGILAR....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkes -- 13 Ocak 2007; 20:29:29 >
  • mod arkadaşlarım

1 aydan uzun zamandır cevap verilmeyen topicler silinebilir mi ?

hortlatmalarla beraber kirlilik olmaya başladı.

örnek mesela
    2 sene önce adamın biri soru sormuş .
    aldığı araba piyasadan kalkacak hala cevap veriliyor güncel olmayan topiclere

vs..
    bunun gibi çok var

benim fikrim vede önerim sadece

edit:

forumda öneri topiği varmış fakat okadar bilinçsizce kullanıyorum ki gidip nerelere topic açıyorum.

kusura bakmayın.
  • bu tip topikleri şikayet edin gerekeni yapalım
    quote:

Orjinalden alıntı: nipp

mod arkadaşlarım

1 aydan uzun zamandır cevap verilmeyen topicler silinebilir mi ?

hortlatmalarla beraber kirlilik olmaya başladı.

örnek mesela
    2 sene önce adamın biri soru sormuş .
    aldığı araba piyasadan kalkacak hala cevap veriliyor güncel olmayan topiclere

vs..
    bunun gibi çok var

benim fikrim vede önerim sadece

edit:

forumda öneri topiği varmış fakat okadar bilinçsizce kullanıyorum ki gidip nerelere topic açıyorum.

kusura bakmayın.

• benim avatarın altındaki kırmızılıklar ceza aldıktan sonramı kaybolur ?çok sinir bozucu
  • evet
    istersen kaybedelim
    quote:

Orjinalden alıntı: azaz06

benim avatarın altındaki kırmızılıklar ceza aldıktan sonramı kaybolur ?çok sinir bozucu
  • Forumda bir kişi günde 1 başlık açabilsin.Bugünkü yaşananlardan sonra bi kısıtlama getirilmeli bence.
    Buraya bakılıyormu biz boşuna mı yazıyoruz??Bu soruna bir çare bulun.Giren adam peşpeşe 6-7 tane terbiyesizce başlık açıyor.Ya bir süre kısıtlaması getirilsin yada üstteki önerimi uygulayın.Veya siz birşeyler düşünün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FletneR_ -- 11 Şubat 2007; 21:44:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: aBaBaDaN

Forumda bir kişi günde 1 başlık açabilsin.Bugünkü yaşananlardan sonra bi kısıtlama getirilmeli bence.
    Buraya bakılıyormu biz boşuna mı yazıyoruz??Bu soruna bir çare bulun.Giren adam peşpeşe 6-7 tane terbiyesizce başlık açıyor.Ya bir süre kısıtlaması getirilsin yada üstteki önerimi uygulayın.Veya siz birşeyler düşünün.

1 başlık az bence; 2 başlık olsa iyi olur çünkü bazen ihtiyaç olabiliyor 2-3 ayrı başlığa; saçma sapan başlık açanlara da gereken yaptırımlar uygulanıyor zaten; bence böyle bir uygulamaya gerek yok açıkçası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.C.k. -- 12 Şubat 2007; 15:05:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: m.C.k.

quote:

Orjinalden alıntı: aBaBaDaN

Forumda bir kişi günde 1 başlık açabilsin.Bugünkü yaşananlardan sonra bi kısıtlama getirilmeli bence.

1 başlık az bence; 2 başlık olsa iyi olur çünkü bazen ihtiyaç olabiliyor 2-3 ayrı başlığa; saçma sapan başlık açanlara da gereken yaptırımlar uygulanıyor zaten; bence böyle bir uygulamaya gerek yok açıkçası

Ok 2 olsunAma artık bir çözüm bulunsun yani.Forumun eski halinden eser kalmadı.Bence ortak bir düşünce üzerine yoğunlaşıp bir karar almak gerekiyor artık.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.