Şimdi Ara

DH Otomobil ÖNERİ KUTUSU ve KISAYOLLAR (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
701
Cevap
5
Favori
90.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki

DH Otomobil ÖNERİ KUTUSU ve KISAYOLLAR

(En Son Oy Tarihi: 15.8.2017)
Giriş

Orjinalden alıntı: abbess

var
    arama yap

harbiden de varmış be kardeş;

http://forum.donanimhaber.com/m_3505075/tm.htm

bi bak istersen

• neden tüm konular BÜYÜK HARFLER ile yazılıyor (üst konular dahil) dikkat çekmek için mi yoksa okuma problemlerimiz mi var :)
  • Sayın Serkes ,

Ben imla konusunda abarttığımı düşünmüyorum yada yanlış birşey yaptığımı .. Sadece Konu başlıklarını düzene sokmak için bir konu açtım lütfen konuları kimin takip ettiğine ve konuların hangi düzende gittiğine dikkat ediniz. Benim başımdan çıkmış olabilir kötü birşey yaptığımı düşünmüyorum demin de dediğim gibi keza öyle bir sonuç varsa açtığım konunun kitlenmesini talep ederim.

Saygı ve Sevgilerimle,
    Ozdamar

• quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar
    Sayın Serkes ,

Ben imla konusunda abarttığımı düşünmüyorum yada yanlış birşey yaptığımı .. Sadece Konu başlıklarını düzene sokmak için bir konu açtım lütfen konuları kimin takip ettiğine ve konuların hangi düzende gittiğine dikkat ediniz. Benim başımdan çıkmış olabilir kötü birşey yaptığımı düşünmüyorum demin de dediğim gibi keza öyle bir sonuç varsa açtığım konunun kitlenmesini talep ederim.

Saygı ve Sevgilerimle,
    Ozdamar

Üst konuluktan indirildi zaten.

• Konuları Değiştirirken yazılarada geçince çok fazla yukarıda tutmak mümkün olmazdı zaten.

Ayrıca Demin bir arkadaş neden tüm başlıklar büyük harfle yazılıyor demiş. Katılıyorum . Hatta Topiğime Ekliyorum.
  • sn Ozdamar,

Genel anlamda haklı olabilirsin ama ne kadar düzeltmeye çalışsanda belli bir süre sonra tekrar olay rayından çıkacağı için bu konuda fazlada israrcı olmamak lazım.
    Önemlisi....Türkçe öğretmek için türkçeyi çok iyi bilmek lazım. Bu durumda yetersizlikler görülünce olay o kişi için trajedide olabilir bunuda unutmamak lazım.
    ayrıca öğreti yaparken karşındaki insanı alaya almamak lazım çünkü geçmişe bakıldığında 1000 küsür posta ulaştığımızı ve bir çok yazım yanlışlıkarıyla mesajlarımızın dolu olduğunu kolayca görebiliriz. Bir çok yazım yanlışının sebebi acele ile yazılan klavye yanılmaları olabilir.

Bu arada yakında konunun yerinin "konu dışı" bölümü olduğunu hatırlatabilirler.
    bunuda düşünmek lazım.

Tabiki Türkçeyi düzgün kullanmaya çalışalım ama mümkünse bizi rahatsız eden davranışları pm ile iletelim.

iyi forumlar....

quote:

Sayın Serkes ,

Saygı ve Sevgilerimle,
    Ozdamar

• quote:

Orjinalden alıntı: serkes

sn Ozdamar,

Genel anlamda haklı olabilirsin ama ne kadar düzeltmeye çalışsanda belli bir süre sonra tekrar olay rayından çıkacağı için bu konuda fazlada israrcı olmamak lazım.
    Önemlisi....Türkçe öğretmek için türkçeyi çok iyi bilmek lazım. Bu durumda yetersizlikler görülünce olay o kişi için trajedide olabilir bunuda unutmamak lazım.
    ayrıca öğreti yaparken karşındaki insanı alaya almamak lazım çünkü geçmişe bakıldığında 1000 küsür posta ulaştığımızı ve bir çok yazım yanlışlıkarıyla mesajlarımızın dolu olduğunu kolayca görebiliriz. Bir çok yazım yanlışının sebebi acele ile yazılan klavye yanılmaları olabilir.

Bu arada yakında konunun yerinin "konu dışı" bölümü olduğunu hatırlatabilirler.
    bunuda düşünmek lazım.

Tabiki Türkçeyi düzgün kullanmaya çalışalım ama mümkünse bizi rahatsız eden davranışları pm ile iletelim.

iyi forumlar....

quote:

Sayın Serkes ,

Saygı ve Sevgilerimle,
    Ozdamar

Bahsi geçen davranışları benim yapmadığımıda bilmeniz yerinde olacaktır sanırım. Herkes istediği gibi yazar o konuda bi sorunum yok sadece absürd absürd yazılan başlıklar için üstünde durmak mantıklı olacaktı ki başaramadık ,

Sizede iyi forumla ,

Sevgiler

• şu lpg topiclerine bir çare bulsak hoş olmazmı

günde gördüğüm 10 tane lpg topici iyice canımı sıkmaya başladı

üst konu yapılması tavsiyesinde bulunacagım
  • çözümü bulduğumuzu zannediyorum
    lpg ile ilgili alt başlık açtık. önemli olan o alt başlık altında arama yapılmasını sağlamak ve mükerrer topik açılmasını engellemek. bunun dışında konu açmanın bir zararı yok diye düşünüyorum. sonuçta tesisat ilede ilgili çok topik var hemde hepsini topladığımız tek topik olmasına rağmen.

quote:

Orjinalden alıntı: dgo2133

şu lpg topiclerine bir çare bulsak hoş olmazmı

günde gördüğüm 10 tane lpg topici iyice canımı sıkmaya başladı

üst konu yapılması tavsiyesinde bulunacagım
  • Bence forum son 6 ayda çok değişti ..
  • serkes hocam şikayet butonunu kullanın diyorsunuz da

konuları şikayet ediyorum bakıyorum otomobil genel bölümüne tek bir mesajı olmayanlar bile yönetici seçilmiş bilmiyorum artık kimin sorumluluğuna giriyor sakınca yoktur kalabilr diyor(halbuki sakıncalı değil gereksiz bir konu)

kaç saattir şikayet ettiğim topicin yöneticisi halen ortada yok beklemede

sonuç = o butonda çözüm değil ama bundan sonra günde 20 seferde olsa o butonu kullanacagım elimden geleni yapacagım
  • her ne kadar otomobil bölümüne yoğunlukta baksamda biz genelden sorumluyuz...
    her mod. için geçerli bir durum bu.

illede her şikayetinde haklı bulunma gibi bir durum söz konusu değil.
    zaten açıklamasını şikayetinde belirttim.

quote:

Orjinalden alıntı: dgo2133

serkes hocam şikayet butonunu kullanın diyorsunuz da

konuları şikayet ediyorum bakıyorum otomobil genel bölümüne tek bir mesajı olmayanlar bile yönetici seçilmiş bilmiyorum artık kimin sorumluluğuna giriyor sakınca yoktur kalabilr diyor(halbuki sakıncalı değil gereksiz bir konu)

kaç saattir şikayet ettiğim topicin yöneticisi halen ortada yok beklemede

sonuç = o butonda çözüm değil ama bundan sonra günde 20 seferde olsa o butonu kullanacagım elimden geleni yapacagım

• quote:

Bence forum son 6 ayda çok değişti ..

mersi
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkes

quote:

Bence forum son 6 ayda çok değişti ..

mersi

Ne demek .. Konu Başlıkları için ise teşekkür ederim. Çok daha güzel ve okunaklı oldu. Sizcede Öyle Değilmi ?

Şikayet Butonunu şu sıralar sıklıkla kullanmaya başladım. Yorumum ise olumlu yönde .

Sevgiler
  • Otomobil Genel Bölümü'nde çok fazla üst konu yok mu? Bir kısmı, örneğin Trafik İşlemleri ile Videolar, "Diğer her şey" başlığında üst konu olsa?
  • Yıl içerisinde belirli sayıda bulunan kandil ve bayram gibi önemli ve mukaddes günlerden bir tanesinin bölüm müdavimleri ile kutlanılması niçin kural dışı olarak algılanarak taşındı acaba?

Algılamada, yaklaşımda ve de kurallarda değişen nedir?

Evveliyatında bölüm içerisinde tek bir konuda toplanılmaya çalışılan tebrik konuları şimdi niçin taşınıyor?

Bilgilendirirseniz sevinirim.

27 Temmuz 2006

http://resim.donanimhaber.com/m_8348267/tm.htm

30 Mart 2007

http://resim.donanimhaber.com/m_13240869/tm.htm

Selam ile...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer -- 30 Mart 2007; 13:55:37 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Ömer
    Yıl içerisinde belirli sayıda bulunan kandil ve bayram gibi önemli ve mukaddes günlerden bir tanesinin bölüm müdavimleri ile kutlanılması niçin kural dışı olarak algılanarak taşındı acaba?

Evveliyatında bölüm içerisinde tek bir konuda toplanılmaya çalışılan tebrik konuları şimdi niçin taşınıyor?

27 Temmuz 2006

30 Mart 2007

Selam ile...

Mesaj bir üye tarafından şikâyet edilmiş.
    Şikâyeti değerlendiren görevli konunun yanlış yerde açıldığı kanaatine vararak ilk önce Konu Dışı’na taşımış daha sonra ise mükerrer duruma düştüğü için de kilitlemiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer -- 30 Mart 2007; 17:59:11 >

• ok .

quote:

Orjinalden alıntı: Ömer

Yıl içerisinde belirli sayıda bulunan kandil ve bayram gibi önemli ve mukaddes günlerden bir tanesinin bölüm müdavimleri ile kutlanılması niçin kural dışı olarak algılanarak taşındı acaba?

27 Temmuz 2006

30 Mart 2007

Selam ile...

• benim bir derdim var fotograf ekleyemiyorum acaba bir problemmi var yoksa bana mi bir kisitlama oldu bilmiyorum bilenler varsa yardimci olsunlar

yonetimden veya bilen arkadaslar simdiden tesekkurler
  • Öneri: fake üyelikten ötürü daimi olarak banlanan üyelerin yazmış oldukları mesajlar hakaret içermese de silinsin. Mesajlar silinmediğinde banlanmak fake üyeliği yaşam biçimi haline getirmiş üyeyi etkilemiyor. Mesajı konu başlığında kalınca zaten amacına ulaşmış oluyor, bundan sonra da O'nun için pek sorun olmuyor, yeni bir fake alıp devam etmek!
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.