Şimdi Ara

DH OYUN PAYLAŞIM - Yüzlerce oyun (93. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.916
Cevap
3
Favori
403.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hort

Başka oyun kalmadı heralde
    Sağolun arkadaşlar 15 tane filan indirdim

Test Drive 5 vardı 2006da oynardım ben ama gitti cd
    onu verebilirmisiniz
  • Paylaşım çok güzel olmuş ellerine sağlık
  • Paylaşım İçin Teşekkürler bide önerebileceginiz aksiyon macera türü bi oyun var mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Technics

heheh eyvallah kardeşim..
    bi shot em up daha uploadluyorum oda bu tarz. Valla ne yalan söyliyim bende özlemiştim shotemup'ı pc içinde nedense fazla çıkmadı amigada falan oynardık hep eskiden. Neyse internet sağolsun :) bunların grafiklerde güncel

quote:

Orjinalden alıntı: MuSTy!!!

şefin tavsiyesi ayağına ben de indiriyorum

sağol

01

HYPERSPACE INVADER

çekenler bizahmet enazından bir yorum yazsınlarda bilmeyenlerde görüp oyunu çekebilsinler

Oyun Demodur,
    Tamamı 15 megabyte tır,
    3 Boyutludur,
    Shot Em Up tarzındadır,
    Bilimkurgudur,
    Tek kelimeyle muhteşemdir,
    İyi oyunlar Kolay gelsin hepinize :)

yüklemek için h' den sonraki noktayı kaldır

http://www.h.emenpaylas.com/download/386668/HyperspaceInvaderSetup.zip.html

DH OYUN PAYLAŞIM - Yüzlerce oyun

link kırık galiba

• Hmm boL içerik var ama ben her zamanki gißi waRezden yanayım
  • Çok güzel bir konu olmuş, emeği geçen arkadaşlara teşekkürler.
  • GÜZEL KONU OLMUS ,TEŞEKKÜRLERR
  • hocam demoları ekleme istersen fazla tutmaz onlar
  • Süper olmuş hocam
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-349768E0E -- 16 Ağustos 2021; 18:36:35 >
  • Muhteşemler
  • Selam millet.Daha önce verildimi bilmiyorum.Umarım verilmemiştir.Kendim en çok beğendiğim,bağımlılık yapan bazı oyun paylaşacağım.Gerçekten çok kaliteli oyunlar.Mutlaka denemenizi tavsiye ederim.Zaten küçük olduğu için hemen iner,denersiniz.Beğenmezseniz taktirde silin ama denemeden geçmeyin. :)

Bu arada oyunlar süre kısıtlamalıdır ve onu uzatmanın yolunu söyleyemiyoruz tabi :)

Neyse uzatmadan başlıyorum.

Astral Masters

İnternetten online olarakta bir çok kullanıcının oynadığı,inanılmaz bağımlılık yapan bir fantastik kart oyunu.Öncelikle bilgisayara karşı oynarak kendinizi geliştirin derim.El aleme yenilmek istemiyorsanız tabi :D

OYUNU İNDİR

Plants vs Zombies

Bitkileri yetiştirin,savunmanızı çekin.Zombiler geliyor! Bu yaz oynadığım en kaliteli küçük oyunlarnda birisi.Eğlenmek istiyorsanız kesinlikle tavsiye ederim.

OYUNU İNDİR

Jets N Guns

Hani atarilerde ilerlemeli uçak oyunları olurdu ya,işte onlar tarzında bir oyun ama grafik ve anismasyonlar olarak tabi ki çok gelişmiş hali.Bir çok harita,farklı silahlar,silahları geliştirme vb. özelliklerden dolayı çok eğlenceli bir oyun.Bittiği için üzüldüğüm küçük oyunlardan birisi diyebilirim.Yenisi de çıkmadı kaldık ortada. :) Denemenizi tavsiye ederim.

OYUNU İNDİR

Bejeweled 2 Deluxe

Bejeweled oyununu daha önce duymadıysanız,beklemeyin.Çünkü en çok oynanan küçük oyunlarda bir tanesi.Müthiş bir puzzle.

OYUNU İNDİR

Crimsonland

Favori oyunlarımdan birisi daha.Gittikçe zorlaşan bölümlerin açıldığı,hiç bitmek tükenmek bilmeyen "Action-Shooter" tarzında bi oyun. :) Aslında söyleyecek fazla bir şey yok.Tekrar olacak ama muhakkak deneyin.

OYUNU İNDİR

Zuma

Müthiş bir Action/Puzzle oyunu daha.Şuana kadar oynayıpta,ben bu oyunu beğenmedim arkadaş diyeni görmedim. :) Gerçekten güzel bir oyun.

OYUNU İNDİR

Evet arkadaşlar.Aslında daha bir çok kaliteli oyun var fakat şimdilik bu kadar yeter.Eğer beğenirseniz yeni oyunlar ekleyebilirim.Herkese iyi eğlenceler...

• Son zamanlarda gördüğüm en yararlı konulardan birisi emeği geçen herkese teşekkürler yeni oyunları bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktorum60 -- 1 Ekim 2009; 20:48:59 >
  • TAM SÜRÜM OYUNLAR
    Beneath a Steel Sky

indir

Bang Howdy

İNDİR

• Ellerinize sağlık,çok güzel bi çalışma olmuş arkadaşlar.sayenizde nostarji yapmış olduk.
    Benim de bi ricam,Ben uzun zamandır arıyom bulamadım,gerci aradığım PS1 oyunuydu ve adınıda unuttum
    araba yarışı üzerine,ve kazandığın her yarıştan para kazanılıyo,ve bu kazandığın parayla ya daha güçlü araba alıyon,yada arabanı modifiye ediyon(hani filmlerde olan çarpışan eski,güçlü arabalar felan)
    Eğer öyle bişey varsa elinizde veya bulabilirseniz,buraya koyarmısınız.(ismini hatırlasam nette arıcam)

Teşekkürler,
  • güncel
  • Of ya hangisini indiricem çok sağolun beyler
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.