Şimdi Ara

DH OYUN PAYLAŞIM - Yüzlerce oyun (95. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.916
Cevap
3
Favori
403.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçekten çok güzel bir paylaşım olmus ellerine sağlık...
  • Eyvallah sağolun arkadaslar:)
  • Çabuk sıksa da zaman gecirmek için güzel oyunlar

Ellerine sağlık
  • Sağol özellikle motorsiklet oyununu çok beğendim
  • Emeğine sağlık güzel bir çalışma olmuş.
  • teşekkürler konu ve paylaşım için
  • güzel oyunlar vakit öldürmek için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xShankSx -- 6 Mart 2012; 3:07:55 >
  • Eğer doğru yerdesiniz!
     DH OYUN PAYLAŞIM - Yüzlerce oyun

• BUTUN GTA SAMP CILAR BAKSIN BENIM FRAGMOVIE IZLEYIN + YOUTUBE DE BEGENIRMISINIZ ?
    http://www.youtube.com/watch?v=C_ewKJ4JrBM&feature=colike
    IZLEMEDEN OLMAZ ;D
  • 195 kodlu beach slam 2 pro beach volleyball çok güzel bir oyun ama yıllardır şifresini bulamıyorum en kötü özelliği de internet sitesinin ( 3Eplay.com ) artık işlevsiz olması, oyun 4 defa 5 puanlık oyun oynamanıza izin veriyor sonra 5 saniyelik süre başlıyor ve her oyuna tekrar girdiğinizde süre 5 er 5 er artıyor ve diyelim ki finallere kaldınız karşınızda dünya 2.var yeniyorsunuz ama register olmadığınız için sizi bir üst tura almıyor yani herşey 9 hanelik bir şifreye bağlı bir kişi bu şifreyi bulabilirse çok sevinicem yıllardır arıyorum ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thougtfull -- 23 Nisan 2012; 0:01:43 >
  • DH OYUN İNDİRTİRİYOR MU SİTEDEN ARKDAŞLAR.
  • şirketteki bilgisayara atıyorum yarın :) teşekkurler
  • arkadaşlar bir oyun adını hatırlayamıyorum

fare, çark, kayış,yürüyen bant... gibi itemları birbirine kombine ederek puzzle ları tamamlıyorduk.

bu sanırım bir tür, ben afişini görünce hatırlayacağım bir versiyonu arıyorum. bu türün adını ve bildiğiniz versiyonların adını yazarsanız sevinirim. teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lord of chaos -- 18 Mayıs 2012; 1:26:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albay Hardal

süpersin techics abi süpersin
    AMERICAS ARMY FULL

Harika abi çok teşekkür ettim tam benlik bir oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enes966 -- 21 Mayıs 2012; 16:08:04 >

• Saolun Paylaşımlar için
  • Konu içinde, dağıtımı ve paylaşımı yapımcı şirket tarafından serbest bırakılmış oyunlar paylaşılıp, istenilebilir.PM üzerinden bile olsa, crackli yazılım isteği yasaktır.Bu hususa biraz daha dikkat.
  • Oyunlar güzelmiş eline sağlık.
  • güzel teşekkürler
  • Gemini Rue
    turbobit.net
    Turbobit.net | Unlimited and fast file cloud
    http://turbobit.net/a8hdv51azmtz.html

Oyunun genel yapısında ana iki karakter vardır, olaylar bu karakterlerin etrafında dönmektedir. Bu karakterlerden biri Azriel Odin diğeri ise Delta-Altı dır.Azriel Odin bir suikastçı ve üslendiği görevlerin çoğunda başarılı olmuş bir karakterdir.Oyunun ilk kısmı eski bir suikastçı olan Azriel Odinin iklimi sürekli yağmurlu olan bir gezegene gitmesiyle başlar.Suikastçımız gezegenin gizemli, tehlikeli ve görkemli sokaklarında kardeşini bulup kurtarmaya çalışır.Oyunun diğer bölümünde ise hafızası tamamen kaybolmuş Delta-Altı karakteri bulunmaktadır.Bu karakter yattığı hastaneden kaçar ve hiç bir bilgiye sahip olmadığı için kimseye güvenmeyeceğine dair kendi kendine söz verir.Böylece maceralar başlamış olur, görevimiz kötü karakterlerle savaşmak onlarla mücadele etmek ve onları etkisiz hale getirmektir.Oyunun bazı kısımlarında sırayla ilerleniyor bazı kısımların da ise isteğe bağlı ilerlenebiliyor.Strateji ve macera oyunlarına ilgili ve meraklılarının denemesi gereken güzel bir oyun.

• Alien Shooter 2

turbobit.net
    Turbobit.net | Unlimited and fast file cloud
    http://turbobit.net/pdif3pnribvj.html

İlk oyun olan Alien Shooter’ı henüz bilmeyenler için bir açıklama gerekiyor. Gizli bir araştırma bölgesine gidiyorsunuz ancak gitme nedeniniz orada neler olduğunu öğrenmek ve tehdidi ortadan kaldırmak.

Şimdi ise işiniz çok daha zor çünkü tehdit araştırma arazisi dışına sızmış. Savaş kaldığı yerden devam ediyor. Artık mücadelede tek başınıza değilsiniz. Çeşitli noktalarda yetenekli askerler ile birlikte göreve çıkacaksınız. Hatta kimi görevlerde ağır zırhlı ve silahlı araçlarınız olacak.

Tek oyuncu bölümü dışında artık arkadaşlarınız ile yaratıklara karşı yeni bir tür mücadeleye atılabileceksiniz. Kişisel alan ağınız üzerinden arkadaşlarınızla birleşip oyunu başlatmanız yeterli.

• 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.