Şimdi Ara

DH Özel Harekat Fan CLUB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Polis Teşkilatımızın Korkusuz Askerleri Özel Harekatçılar 6 aylık zorlu bi eğitimden geçerler iste kod
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_19694842/mpage_1/key_//tm.htm#19694842][center][b]_-_ÖZEL HAREKAT FAN CLUB_-_[/b][/link] 

Üye Olmak İsteyen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi satsubay -- 19 Aralık 2007; 15:33:40 >

• Amaç?
  • oha yani hemen ban ne banı ben senin dh aslanlar yuvana bi sey diyomuyum
    ayrıca amaç bizi koruyon bu insanları burada bir nebze olsun onurlandırmak ve unutmamak
    asıl sana ban
  • lan benden iyi mi bilecen babam kaç yıllık özel harekatçı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mega Therion -- 17 Aralık 2007; 10:22:47 >
  • KUSRA BAKMA BEN ONA DEMEDİM EN AŞŞAĞIYA BU SMİLELERDEKİ AMAÇ NE ONU BEĞENMEDİYİM İÇİÇN SÖYLEDİM ONLARI KALDIR gözünü yerim
  • onları kaldır derken anlamadım ayrıca ben ankarada subay olucam 8 ay sonra harp okulundayım teğmen olarak baslıycam ne varyani burada sen ben mi olacak eğer olacaksa bende milletvekili korgeneral çok aslanım sen kafanı bozma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet o ları bende anlamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: satsubay

onları kaldır derken anlamadım ayrıca ben ankarada subay olucam 8 ay sonra harp okulundayım teğmen olarak baslıycam ne varyani burada sen ben mi olacak eğer olacaksa bende milletvekili korgeneral çok aslanım sen kafanı bozma

Dlga geçer gibi ne bunlar daha neyini anlmadın ya
  • tamam kaldırıldı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.