Şimdi Ara

DH Özel: Motorola Türkiye kapanıyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
1
Favori
12.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: supermanbd

Motorola Türkiye ofisinin ulkeden cıkıyor olması, telefonun satısının duracagı veya servisinin verilmeyecegi anlamına gelmiyor. Kaos ortamı yaratmaya gerek yok.
    Motorola Türkiye kapansın, kapanmasın, zaten telefonları Netcell getiriyordu, Motorola TR degil.
    Parca ve urun destegi konusunda aksine bundan daha iyi imkanlar olacagı kanısındayım.

Cep telefonu alımını araba alımı gibi dusunenleri de anlamıyorum. Ne demek telefonu elden cıkarmak. Altın mı bu?

Ben, aylardır Atrix kullanıyorum. Hala uzerine bir telefon gormedim, o fiyat segmentinde.

Herkesin ici rahat olsun, hicbir sey olmaz.

hocam ben Atrix almayı düşünüyorum ama bu haberler canımı sıkıyor.

yok işte atrixe ics gelmeyecek . yok işte türkiye de ki atrixler avrupanın elinden geçmiş yenilenip bize gelmiş. en son da bu, motorola türkiyeden çekiliyormuş

kafam allak bullak oldu çok kararsızım

• google aldığı bi markayı neden türkiyeye kapatsın ki, saçma değil mi? tam tersi geliştirir güzelleştirir daha iyi modellerle geri gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kitty.kat

google aldığı bi markayı neden türkiyeye kapatsın ki, saçma değil mi? tam tersi geliştirir güzelleştirir daha iyi modellerle geri gelir.

yeni yapılandırmaya gidiyorlar heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RæmireZ

quote:

Orijinalden alıntı: kitty.kat

google aldığı bi markayı neden türkiyeye kapatsın ki, saçma değil mi? tam tersi geliştirir güzelleştirir daha iyi modellerle geri gelir.

yeni yapılandırmaya gidiyorlar heralde.

çok büyük bir ihtimalle, google gibi dev bir marka motorola gibi bir markayı alıp sonra da türkiyeden çekilmez herhalde, bence ağzı olan konuşmuş bu konuda.
  • Yılda 50 000 dolar zarardı türkiye , ayrıca 40 000 kişi çıkarıldı tüm dünya dahaber yüzde yüz doğru.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple varken ayakta durabileceklerini mi sanıyorlar? Aynısı Nokia'ya da olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Scorpion28

quote:

Orijinalden alıntı: Exvision

Apple varken ayakta durabileceklerini mi sanıyorlar? Aynısı Nokia'ya da olacak.

/>

Konu Dışı mı burası? Şikayet edildin.

• apple ve nicesi telefon piyasasında yokken sen vardın bizim zamanımızda cep telefonu deyince akla nokia,ericsson birde motorola gelirdi
  • her telefonun peynir ekmek gibi satıldığı bir ülkeden neden gidersin ki
  • vardır bir bildikleri.
  • motorola hayrola
  • Yeni Atrix almıştık. Neyse olsun. Sıkıntı yok; teknik servis halen var. Ha ne olur; parça desteğini de keserlerse telefon bozulduğunda servis direkt iade kararı verir, parayı geri alırız yani sıkıntı yok diye düşünüyorum. Zaten atrix'i yığınla hediye çekiyle vs. bedavaya getirdik neredeyse
  • atrixin fiyatları iyiymiş aslında garantiyi takmayanlar alabilir
  • ya garanti olmasa ne olur, arızalanırsa gönderirsin hb.ye garantiye gider telefon geri gelmez, onlarda para iadesi yaparlar :p
  • Yakın zamanda 2.el Motorola motoluxe almayı düşünmüştüm... iyiki almamışım...

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lose_yourself -- 22 Ocak 2013; 1:40:56 >
  • telefonun duvarkağıdı nı nereden buluruz tabi animasyonlu olursa daha iyi olur

• dayımın eski motorolasını hala hatırlarım, sim kartının kredi kartı gibi olan halini tamamen takıyordu
  • biraz önce hepsiburada'da gördüm uzun süredir atrix'in fiyatı 599 tl ithal ettiklerini bitirmeye çalışıyolar sanırım
  • Aslında 5-6 yıl sonra belki yeniden açarlar
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.