Şimdi Ara

DH Özel: Motorola Türkiye kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
1
Favori
12.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• DH Özel: Motorola Türkiye kapanıyor

Motorola'nın akıllı cihaz üreten Mobilite bölümünü bir süre önce 12.5 milyar dolara satın alan Google, temizlik operasyonuna başladı. Mobilite Grubu'nu daha karlı bir operasyona dönüştürmek için kolları sıvayan Google, cihaz üretimini akıllı modeller üzerine kurgulama yoluna giderken, yaklaşık 20 bin çalışanı olan yapılanmada işten çıkarmalar da yapacak.

Google'a yakın kaynaklar daha önce yaklaşık 4000 çalışanın işten çıkartılacağını ifade etmiş, bu kişilerin çok büyük bir kısmının da Amerika dışındaki operasyonlardan olacağı gündeme gelmişti. Aldığımız duyumlara göre, yeniden yapılanma kapsamında Motorola Türkiye'nin de faaliyetleri sonlanıyor. Son olarak Droid RAZR  modelini çok katılımlı bir etkinlik ile lanse eden Motorola Türkiye aynı zamanda Atrix gibi çeşitli modellerini son dönemde agresif sayılabilecek fiyatlar ile pazara getirmişti. Tabi Türkiye operasyonunun sonlanacak olması, satılan cihazlarla ilgili servis ve yazılım desteğinin ne olacağı gib çeşitli soruları da beraberinde getirmekte. Konuyla ilgili detaylar elimize ulaştığında sizlerle paylaşıyor olacağız. 

• Motorola hayrola

• İleride NEXUS tamamıyla Motorola altyapısında üretilecek demektir.
    Ha bir de unutmadan varsa elinizde hemen çıkartın Motorola cepleri.

• Motorolası olan hemen satsın.
  • Yazık olmuş
  • Zaten Motorola'nın yıllardan beri Türkiye'de varlığı ile yokluğu belli değildi. Çoğu model ülkemize hiç gelmiyordu. Gelenler de hem geç geliyor hem de piyasada bulmak sorun oluyordu. Bu karar beni şaşırtmadı. Keşke Motorola gibi kaliteli telefon üreten bir şirket Türkiye pazarına daha çok önem verseydi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ah ah c113a unutulurmu.Yeni piyasaya ayka uyduramayan firmalar teker teker dökülüyor.
  • Motorola nasıl çekilir ya, Motorola kullanıcıları olarak artık sırtımız yere gelmez, Google satın aldı. Bütün cihazlar türkiye'ye gelir diyorduk, adamlar tası tarağı toplayıp gidiyor. Tıpkı 3 yıl önce Sony Ericsson'un yaptığı gibi. Umarım tez zamanda geri dönerler.
  • Hayrola
  • Motor olmuşdu zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kimyacı_~_Na2SO4

Hayrola

hayırlısı be gülüm

• Çok iyi telefonları yoktu zaten, üzülmedim.
  • Atrix ve tablette xoom'dan sonra aman aman ses getiren cihazları olmadı,zaten en çok tutan 2 cihazda bunlar,razr biraz ses getirsede tutmadı,razr maxx gibi bir telefonuda getirmedi,destek namına neredeyse hiçbirşey yoktu,xoom a getirdiği ics haricindede olmadı,avrupayı zaten motorola pek takmıyor,amerikada bile tam destek veremiyor,çekilmesi bence iyi oldu,garantiyede bir mobiltel yada netcell bakıyordu ,bunlarda ilerki günlerde kesinleşir.

• google iyisin hoşsunda eritreye bile türkşyeden çok değer veriyorsun.

• tam da motorola defy mini almışken olmazki motorolayı severim neden böyle bişey yaptı şimdi
  • atrix çıktıktan 1.5 yıl sonramı ne gelmişti bu kadar geç getirirsen satılmaz tabi
  • Cem uzan bunları da bir iyi dolandırdıktan sonra motorola zaten Türkiye yi silmişti aslında :D

• Çok iyi olur kapatıp defolsun gitsinler...

1 sene önce ingiltereden motorola defy telefon aldırdım, iyi güzel kullandık bir süre... Arkasından 3-4 ay geçti geçmedi bir anda kendi kendine kapandı telefon.... Bir daha da açılmadı.

Götürmediğimiz telefoncu kalmadı, aramadığımız parça kalmadı, danışmadığım kimse kalmadı...

Sözde Motorola Türkiye denen aslında var olmayan oluşumla görüştüm konuyu, bunlar telefona bakamıyorlarmış İngiltere'ye getirmemiz gerekiyormuş. Ayrıca işin komik yanı da ben sözde Motorola Türkiye adlı telefonu arıyorum ama karşıma çıkan hanımefendi bir Türk ama telefonu UK topraklarından yani İskoçya'dan açıp konuşuyor benimle...

Eeee ne anladım ben bu Motorola Türkiye işinden o zaman ?? Konuştuğum Türk personel bile bırak İstanbul'u Türkiye'de yaşamıyor... İskoçya'dan bağlanıyor bana telefonda...

Motorola USA ile konuştum, telefonu buraya getirirseniz hemen yenisini verelim dediler... İmkan olmadı...

Niyetlendik bari garanti Avrupa ülkelerinde geçer, Almanya'dan hallettirelim diye Motorola UK de olmaz, sadece bizim topraklarımızda onarım yaparız dediler...

Sonuç olarak telefon ve telefona verilen para çöpe gitti, telefonu da salladık gitti...

Yani Motorola Türkiye sözde bir oluşumdur, çok da lazım değildi...

İyi ki de kapanmış gitmiş, çok hayırlı bir haber... En azından israf yaratmaz Google'a...

Bu da böyle bir anımdır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Nexusu sadece motorola ureticek diyenlere sadece guluyorum.nexusu uretmeye kalmicak yakinda apple a bile nexus urettircek google

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.