Şimdi Ara

DH Özel: Motorola Türkiye kapanıyor (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
1
Favori
12.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonların dedesi.Güle güle.
  • Ben seviyordum Motorola'yı ya, şu kapaklı modelinden kullanıyordum eskiden.
  • Motorola XT615 Motoluxe telefonum sol alt köşesinden yoğun şekilde toz aldı. Durum giderek kötüleşince servise gönderdim. 1. gönderdiğimde tozun giderildiğini ancak sol üst köşesinde daha önce olmayan 3mm çapında yeni bir toz olduğunu görünce 2. kere gönderdim.
    Teleservice iletişim bölümünden toz olmadığının teyidini istedim sorun olmadığını söylediler. Telefon geldi 3mm çapında ki toz yoktu ama bu seferde ilk gönderdiğim halinde sol alt köşeye toplanmış olan tozlar tüm ekrana yayılmış gibiydi.
    3. kere geri gönderdim. Bugün tekrar telefon azalan tozları ile birlikte geri geldi bir de not yazmışlar "lütfen telefonu tozsun ve nemli ortamda kullanmayın" temiz oda kavramından yoksun olan Teleservice kendince akıl vererek ciddi bir şekilde dalga geçiyor

• yıllar içinde mpx200,220,e365,e398,zn5,millestone,xt720 ve daha hatırlamadığım 2-3 modelini kullanmış biri olarak bu kadar kaliteli bir ürün (telefon demiyorum) üreten az firma görmüşümdür.2.telefonum hala zn5 modelidir. Türkiye.den çıkması da kendi salaklıklarıdır ( ki zaten doğru düzgün yoklardı da)
    bu ülke insanının yıllık telefon değiştirme adedi ve bu uğurda harcanan milyon eurolar ortadayken adam gibi bir yapılanmayla girse bu pazarda çok ekmek yerdi.
    kendimize acımayı da bırakalım artık, bu ülkede satılan telefon hangi avrupa ülkesinde satılıyor, açın rakamlara bir bakın.
  • Arkadaşlar sakın atrix almayın. Telefonun parmak izi okuyucusu, dokunmatik ekranda sorun ve kendi kendine reset atma problemlerinden dolayı telefonu satın aldığım gold bilgisayar mağazasına 3 kasımda verdim. Bu gün (30.12.2013) hala telefonla ilgili çözüm yok. 20 işgünü geçmesine rağmen Gold bilgisayar para iadesi yapmıyor. Gold bilgisayar teleservice den ürünün iadesini yapmak için onay bekliyorum diyor. Bir yandan distribütörlede görüşüyoruz diyor. Bir yandan servisi aradım Teleservice ispanyadan haber bekliyoruz motorola türkiye kapandı diyor. Bu gün ingilteredeki motorola müşteri hizmetlerini aradım, bakalım onlar geri dönüş yapacak umarım. Kesinlikle motorola almayın, illa ben alacağım diyorsanız da Gold bilgisayardan almayın. Türkiyede satılan bu atrixler yurtdışında onarım görüp Brightstar itahaltcı firması tarafından satılan refurbished yani yenilenmiş telefonlar. Ürünlerin IMEI koduyla garanti sorgulamasınıda yaptığınızda garanti dışı çıkıyor.

• Beyler birsürü şey yazılmış çizilmiş. Motorola Moto G isimli model Samsung'un s4 minisinden daha iyi bir cihaz ve daha ucuz. Ayrıca daha sağlam ve daha uzun pil ömrü var. Motorola'nın bundan sonraki her telefonu nexus projesine girme ihtimali yüksek. Moto G gibi orta seviye bir telefon bile nexus projesine dahil edildi. Avrupa'da 200 €'dan satılıyor.

Sözün özü şu. Motorola tekrar Avrupa piyasasını sallamaya devam edecek, ve yazılım konusunda da arkasında Google var. Nokia'nın arkasında da Microsoft. Samsung'un avrupaya bu kadar yatırım yapmasının sebebi Microsoft ve Google'la başedebilmek. Şu anda Samsung lider fakat 2-3 sene sonra Nokia ve Motorola eski günlerine dönecek. Apple fiyatlarını daha da aşağı çekmek zorunda kalacak. Kaldı ki Samsung tizen projesi üzerinde çalışıyor. Android sadece Motorola ile devam edebilir ilerde.

Kendi donanımına kendi yazılımını koyamayan firma batar. Apple yıllardır kendi cihazlarına kendi yazılımlarını koydugu için ayakta.

• güzel hortlatmışsın ayrıca motorola hayrola
  • quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

Çok iyi olur kapatıp defolsun gitsinler...

1 sene önce ingiltereden motorola defy telefon aldırdım, iyi güzel kullandık bir süre... Arkasından 3-4 ay geçti geçmedi bir anda kendi kendine kapandı telefon.... Bir daha da açılmadı.

Götürmediğimiz telefoncu kalmadı, aramadığımız parça kalmadı, danışmadığım kimse kalmadı...

Sözde Motorola Türkiye denen aslında var olmayan oluşumla görüştüm konuyu, bunlar telefona bakamıyorlarmış İngiltere'ye getirmemiz gerekiyormuş. Ayrıca işin komik yanı da ben sözde Motorola Türkiye adlı telefonu arıyorum ama karşıma çıkan hanımefendi bir Türk ama telefonu UK topraklarından yani İskoçya'dan açıp konuşuyor benimle...

Eeee ne anladım ben bu Motorola Türkiye işinden o zaman ?? Konuştuğum Türk personel bile bırak İstanbul'u Türkiye'de yaşamıyor... İskoçya'dan bağlanıyor bana telefonda...

Motorola USA ile konuştum, telefonu buraya getirirseniz hemen yenisini verelim dediler... İmkan olmadı...

Niyetlendik bari garanti Avrupa ülkelerinde geçer, Almanya'dan hallettirelim diye Motorola UK de olmaz, sadece bizim topraklarımızda onarım yaparız dediler...

Sonuç olarak telefon ve telefona verilen para çöpe gitti, telefonu da salladık gitti...

Yani Motorola Türkiye sözde bir oluşumdur, çok da lazım değildi...

İyi ki de kapanmış gitmiş, çok hayırlı bir haber... En azından israf yaratmaz Google'a...

Bu da böyle bir anımdır.

Hocam bildiğin eziyet. Var olup hizmet vermeyeceğine, olmasın insanları uğraştırmasın. Geçmiş olsun diyelim.

• Motorola hala varmıydı
  • Artik birileri getirsin. Yeni telefonları tutar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aesthetic.

quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

Çok iyi olur kapatıp defolsun gitsinler...

1 sene önce ingiltereden motorola defy telefon aldırdım, iyi güzel kullandık bir süre... Arkasından 3-4 ay geçti geçmedi bir anda kendi kendine kapandı telefon.... Bir daha da açılmadı.

Götürmediğimiz telefoncu kalmadı, aramadığımız parça kalmadı, danışmadığım kimse kalmadı...

Sözde Motorola Türkiye denen aslında var olmayan oluşumla görüştüm konuyu, bunlar telefona bakamıyorlarmış İngiltere'ye getirmemiz gerekiyormuş. Ayrıca işin komik yanı da ben sözde Motorola Türkiye adlı telefonu arıyorum ama karşıma çıkan hanımefendi bir Türk ama telefonu UK topraklarından yani İskoçya'dan açıp konuşuyor benimle...

Eeee ne anladım ben bu Motorola Türkiye işinden o zaman ?? Konuştuğum Türk personel bile bırak İstanbul'u Türkiye'de yaşamıyor... İskoçya'dan bağlanıyor bana telefonda...

Motorola USA ile konuştum, telefonu buraya getirirseniz hemen yenisini verelim dediler... İmkan olmadı...

Niyetlendik bari garanti Avrupa ülkelerinde geçer, Almanya'dan hallettirelim diye Motorola UK de olmaz, sadece bizim topraklarımızda onarım yaparız dediler...

Sonuç olarak telefon ve telefona verilen para çöpe gitti, telefonu da salladık gitti...

Yani Motorola Türkiye sözde bir oluşumdur, çok da lazım değildi...

İyi ki de kapanmış gitmiş, çok hayırlı bir haber... En azından israf yaratmaz Google'a...

Bu da böyle bir anımdır.

Hocam bildiğin eziyet. Var olup hizmet vermeyeceğine, olmasın insanları uğraştırmasın. Geçmiş olsun diyelim.

Alıntı yapmışsınız tabi ki ama bu olayı yaşayalı baya süre geçti belki 2 seneyi de geçmiştir rahatlıkla.

Yalnız ondan sonra gittim tekrardan bir motorola atrix model telefon aldım 1.5 sene önce. Almaz olaydım. Yine problemler var dokunmatiğiyle ilgili. Garantiye de vermiyorum, versem bu sefer 1 aylık süreyi köküne kadar kullanmak isteyecekler.

Arkadaşlar sözün özü: Motorola almayın, aldırmayın. Piyasada Samsung, HTC, Sony veya Apple'ın bir çok iyi telefonu varken motorola alıp kendinizi riske hiiiç atmayın. Benden size son tavsiye. Ben 2. kez aynı hatayı yaptım, bir üçüncü alışverişim olmayacak motorola ile.

• Lenovo'nun Motorola'yı satın almasıyla birlikte umarım eski kalitesinde Motorola modellerini yeniden ülkemizde görmeye başlarız en kısa zamanda.
  • Bunu duyan arkadaşlar hemen elden çıkar diyorlarda antika olarak saklayalımda yıllansın biraz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.