Şimdi Ara

DH PREMIUM MAASLARI YATTI (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
559
Cevap
5
Favori
34.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ya yeter hocam illallah ettik her yıl 100 tane üye geliyor kazanç 0.35 oranında azalıyor her zaman , ben ilk 2013 de girdiğimde bu kadar kişi yoktu ki para da hatırı sayılır bir meblağ idi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2380D2E6A -- 23 Mart 2017; 16:34:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düzelecek merak etmeyin. Biz 2006 da bu proje fikti ortaya çıktığında inancımız vardı şimdide toparlanacağız hayırlısıyla.

• Benim maaş eksik yatmış beyler yeter ya çıkcam artık premiumlukdan her ay kesinti her ay kesinti nereye kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 23 Mart 2017; 16:47:58 >
  • Bana 1450 göndermişler, o kadarda çalıştık oysa...Asgari maaşa bağladı bizi vicdansızlar...
  • Bana 2700+800 yatırdılar

@Astekiv sağolsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arda ML -- 23 Mart 2017; 17:6:15 >
  • Uygulama bonusu da var bide

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Elime 4 yillik premium hesap geçti isteyene 8 zontak ile takas olur. Pm aracılığı ile ulaşabilirsiniz.

• Bir de beyler zontak ucretleri neden TL ile veriliyor bize? Usd ile satış oluyor bize tl veriyorlar. Aradaki kur farkını da indiregandi yapıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrPeltek -- 23 Mart 2017; 17:13:37 >
  • DH PREMIUM MAASLARI YATTI bana hala ulaşmadı

• Vergi dilimine girmişim.Çok kesilmiş benden

• Dh Premium hesabımı bedelsiz satıyorum aradığım tek bir şart var:

Konu dışı bölümünde 1 milyon post kasacak ilk kişiye aylık 5.000 lira getirili Premium hesabımı bedelsiz vereceğim..
  • Gerçek Zontak firması:

http://www.zontak.com/
  • Ben android beta oldugumdan katsayisi yuksek % 17,5 daha fazla geliyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • jinjin kullanıcısına yanıt

Benim 900 telem nerde

• quote:

Orijinalden alıntı: celilsaygin

<Bu mesajı sadece Dh Premium üyeleri görebilir>

Tamam kardeş biz de premium üyeyiz ancak mesaj kısıtlama özelliğini kullanmıyoruz sizin gibi her dakika. N'oldu, tatmin oldun mu premium olduğunu gösterince? Gidin bir hobi edinin kendinize, kitap okuyun, yüzün, kız arkadaş edinin, yemek yapmayı öğrenin; ama asosyal kaynayan bir forumda gelip de "Dur lan şunlara premium olduğumu göstereyim xD" ayakları çekmeyin.

<Bu ileti DH Premium kullanıcısı tarafından atıldı>
  • quote:

Orijinalden alıntı: LePortaBim

Arkadaşlar nereden premium olunuyor ve premium olmak için ne yapmak lazım? Yani havadan para dağıtacak değiller ya? Teşekkürler

Oy kıyamam :/

• Arkadaşlar maddi olarak durumum yok hemen olacak bir seyse bilgilendirirseniz sevinirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bir şeyden hiç haberim yoktu! Biraz mesajları okuyarak bilgi sahibi olayım dedim ama gayrı ciddi yazılmış zekâ dışı yorumlar sayesinde herhangi bir inancım ve hevesim kalmadı...

Millet gerçekten aklını yitirmiş. İnternet ortamlarının verdiği sınırsızlık güdüsü ile normalde gerçek olan hiçbir ortamda kullanılmayacak kadar saçma sapan yorumlar yazarak komik olabileceklerini sanıyorlar.

Yazık!

• Donanım haber sazanları bu kadar büyük oluyor mu?

DH PREMIUM MAASLARI YATTI
  • Her zaman 1453 tl yatırıyorlardı sabit ama bu ay 1071, yüksek kesinti olması normal mı beyleeer

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.