Şimdi Ara

DH PREMIUM MAASLARI YATTI (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
559
Cevap
5
Favori
34.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok önemli bi yetkiliye görüştüm.(İsminin verilmemesini özellikle rica etti)Bu ay bazı maaşların neden eksik yattığını sorunca gözleri doldu"Abi mutemet yukluce bir para caldirdi geçen hafta.Çok sıkıştık bu ay...Bi koltuk çıksan..."dedi.

Çıkarıp koydum masaya

Bir çanta doları.Çok sevindi garip."Derhal eksik ödemeleri tamamlayın,bunca yıllık üyeleri mağdur etmeyin.Ben de sizi mağdur ederim."dedim.

Merak etmeyin üçüncü günün şafağında paralar hesaplarda.Saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • la uşaklar kim kimi koparıyor ne oluor burda
  • Encinyır. kullanıcısına yanıt
    Evet bi kaç kez benim de başıma geldi böyle bir durum ama ben itiraz ettim bunun için de benden Ziraat Bankası'na 40 TL eft yapmamı istediler zaten kesinti 150 TL'ydi 40 TL'si de gitmiş oldu. Ciddi sorunlar var ama maaşlarla ilgili çok kesintiler oluyor. DH premium'da konu açmıştım hatırlarsanız bununla ilgili

• Tepkilere daha fazla dayanamadılar ve maaşım sonunda yattı, herkese teşekkürler . Darısı maaşlarını alamayan yönetici arkadaşların başına diyorum.
  • Kreus kullanıcısına yanıt
    Ben 1 ay geriden alıyorum. Üstelik itiraz dilekçesi için benden 38 tl değil 50 tl aldılar

• quote:

Orijinalden alıntı: tired technology

Bana Zontaktan 750 TL yatmış bu ay toplamda 1750 TL Allah bereket versin. ekran fotoğrafında da görürsünüz ne kadar kazandığımı
    DH PREMIUM MAASLARI YATTI

Reis bende zodyak yok zodyak ne olaki ? Bende diyorum niye o iki yazı arasında bir boşluk var. Demek oraya başka bir kalem giriyormuş. DH PREMIUM MAASLARI YATTI

• Kreus kullanıcısına yanıt
    Haydaa, bu nasıl iştir yahu? Biz hala bekliyoruz, itiraz dilekçesi gönderiyorum bende şimdi. Ödemeler var böyle olacaksa premium hesabın bir artısı kalmıyor ki
  • DH Premium bölümünde bunun anakonusu zaten var, neden tekrar buraya konu açıldı. Yöneticiler gerekli düzenlemeleri yapacaktır şikayet ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa

Haydaa, bu nasıl iştir yahu? Biz hala bekliyoruz, itiraz dilekçesi gönderiyorum bende şimdi. Ödemeler var böyle olacaksa premium hesabın bir artısı kalmıyor ki

Herkese Merhabalar;

Önceden gecikmeler oluyordu.Ama Şansıma mı artık bilemiyorum günü gününe hesabıma yatıyor..
    İtiraz dilekçesine büyük harflerle yazdınız mı ? DİKKAT DİYE..

<Bu mesajı sadece DH premium üyeleri görebilir > Premium class A

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanertekin -- 23 Mart 2017; 15:24:1 >

• Yönetime talep et seni de zontaklı yapsınlar bak detayları anlatıyorum sen görürsün

<Bu mesajı sadece DH premium üyeleri görebilir >

• Oha boşuna 5 tane mesaj yazdım parada ödemediler ben nasıl premiyum olcam anlatın bi neyden bahsediyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pixelllll -- 23 Mart 2017; 15:22:43 >
  • serkanertekin kullanıcısına yanıt
    Valla üstat yazdım ya, hatta şöyle yazdım;

<Bu mesajı sadece DH Yönetici Premium Ultimate üyeleri görebilir>

Buna rağmen dönüş olmadı
  • Mustafa kullanıcısına yanıt
    Kakà kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar "Premium Hesaplı Yönetici" paneline girerseniz orada ayrı bir dilekçe formu var. Boşuna 38-50 TL kaptırmayın. O dilekçe formunu doldurdum, yaklaşık 20 dakika sonra maaşım hesabıma yatmıştı. Premium farkı böyle bir şey, kolay gelsin .
  • 2014 de bıraktım ben premiumu. Çok bozdu, tımar sistemine döndü resmen. Yeni üye arkadaşlar pek heves etmesin artık bir katkısı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa

Valla üstat yazdım ya, hatta şöyle yazdım;

<Bu mesajı sadece DH Yönetici Premium Ultimate üyeleri görebilir>

Buna rağmen dönüş olmadı

Sayın hocam birde böyle dene istersen...
    Ben böyle yazdım.Hemen işleme koyuldu...

<Bu mesajı sadece DH premium üyeleri görebilir > Premium class A
  • Citizen yine ne yapıyor? Yatan parayı hesaba çekemiyorum. 500 - internal server error diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Kayaba Akihiko -- 23 Mart 2017; 15:27:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tired technology

Yönetime talep et seni de zontaklı yapsınlar bak detayları anlatıyorum sen görürsün

Tamam kardeş sağolasın aşağıdaki gibi yazdım baksana olmuşsa gönderiyim.

• 5 senelik üyeyim her sene 100 tl artırıyorlar sabit ücreti. Sizde de öyle mi arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neyinkafasi

Citizen yine ne yapıyor? Yatan parayı hesaba çekemiyorum. 500 - internal server error diyor.

Kardeş bende de aynı hatayı veriyordu aşağıdaki anlattığım gibi yaparsan hemen geçer hesabına

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.