Şimdi Ara

DH PREMIUM MAASLARI YATTI (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
559
Cevap
5
Favori
34.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamam kardeşim Zontak büyük harflerle yazılacak sadece orada hata var. Yarın saat 14:30 da mesaj gelir işleminiz tamamlandı diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tired technology

Tamam kardeşim Zontak büyük harflerle yazılacak sadece orada hata var. Yarın saat 14:30 da mesaj gelir işleminiz tamamlandı diye

Teşekkürler. İlk dh premium toplantısında yemek sözüm olsun.
  • Teşekkürler arkadaşlar, şimdi deniyorum.

Düzeltme : Tamam şimdi oldu

<Bu mesaj rds tarafından değiştirilmiştir>
  • Eyvallah kardeşim sağolasın

• arkadaşlar hesaba gönderim yapmışlar şimdi gördüm fakat ben istanbulda yaşarken akbil parasını da ekliyorlardı. İkametgahı sakaryaya alınca onu yollamamışlar şimdi ne yapmam gerek. Adres merniste sakarya gözüküyor. İyice sapıttı bu premium servisi ya.
  • Kreus kullanıcısına yanıt
    Desene boşuna dilekçeyle uğraşıp para kaptırdık. İşlemi hemen hallettim . Teşekkür ederim

• saimertug kullanıcısına yanıt
    Yalan söylüyorlar kimse kimseye mesaj attı diye para vermez gören de makale yazıyorlar sanacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: KNO3

Yalan söylüyorlar kimse kimseye mesaj attı diye para vermez gören de makale yazıyorlar sanacak.

Arkadaşlar bu arkadaşta gizli DH Premium kullanıcısı. İstiyor ki yeni üyeler gelmesin. Çünkü ne kadar yeni üye o kadar para azalıyor. Şimdi sen niye istiyorsun seninde paran kesiliyor diyenler olabilir. Kardeşim aç gözlü olmaya gerek yok. Oturduğum yerden para kazanıyorum.

Paylaşmayı bilmek lazım.

DH Premium

• quote:

Arkadaşların yazdıklarının neresinde yalan var kardeşim doğruya doğru

• Abi çok antin kuntin dönüyor premiumda geçen gün 287 TL kesmişler. Sebepte aylık troll kampanyasına abone olmuşum.Benim haberim bile yok.Herkesi alıyorlar hep bundan böyle. Önceden cok elit bir ortam vardı.MH yi arıyorum cevapta yok. THH te gidecem bu ne ya böyle.

• deli_yek kullanıcısına yanıt
    mahkemeye akılları başlarına gelsin.gerçi onu da bulamayan var.
  • Beyler anket cevaplama ve beğeni atmaya da para gönderiyorlar, onları kaçırmayalım.
  • Beta tester olduğum için bu ay para DH SUPER GOLDEN PREMIUM ULTIMATE yerine DH TESTER ile geldi.

1860 TL kaybım var.

Yardımcı olabilecekler help me.

Bi de bu kez sadece 3 tane NusrEt yemek fişi yolladılar. Önceden sınırsızdı.

Kim hortumladı?

• Bu dh iyice bozdu liselilerden dolayi eskiden ne guzeldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne konu be..
  • Ben de premiumcu olmak istiyorum. Nasıl olabilirim?

• Vuhuuu arardım simdi Dh MH den. Konuya yazdım diye özür mayetinde 4 günlük phuket tatili verdiler. Teminat 1000 TL yatır dediler yatırdım.Orda bana göndereceklermiş. Oh be tatile gidiyorum. I love Dh Premium. Vuhuuhu.

• Bana 1200 yatmış bir sıkıntı mı var sizde ?

• quote:

Bu kadar bencil olmayın yav. Tek biz mi kazanalım DHCoin'leri
  • quote:

Orijinalden alıntı: ss miğfer

Hocam Türk Telekom müşteri hizmetleri çok ilgisiz. Bu kadar cahil insanları nerden buluyor anlamıyorum bu şirket. Donanım Haber falan anlattım biraz. "Hattınızda bir sorun gözükmüyor" dedi. Eve yakın bi telefoncu var oraya bi gideyim ben. Orası da olmazsa artık Mecidiyeköy LGye gitmek zorunda kalacağım

ahahahaha abi seni fena keklemisler

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.