var ve kesinlikle almalısın faydaları: 1)mesaj sayın artar(biz alamadık 10 mesajda kaldık) 2)şikayet ettiğiniz kullanıcıların değerlendirmeleri anında yapılır.birkaç dakikada forumda düzeni sağlarsınız 3)her ay yapılan çekiliş konusuna "çekilişe katılmak istiyorum"yazarsanız mesut çevik ile yemek yeme şansını yakalarsınız 3 aylık 40 tl 1 aylık 80 tl fiyat tafiresinin nedeni foruma kullanıcıları bağlamaktır adam o kadar para verdim deyip sürekli forumda gezinir kesinlikle al
quote:Orijinalden alıntı: Çalışan Ağustos Böceği var ve kesinlikle almalısın faydaları: 1)mesaj sayın artar(biz alamadık 10 mesajda kaldık) 2)şikayet ettiğiniz kullanıcıların değerlendirmeleri anında yapılır.birkaç dakikada forumda düzeni sağlarsınız 3)her ay yapılan çekiliş konusuna "çekilişe katılmak istiyorum"yazarsanız mesut çevik ile yemek yeme şansını yakalarsınız 3 aylık 40 tl 1 aylık 80 tl fiyat tafiresinin nedeni foruma kullanıcıları bağlamaktır adam o kadar para verdim deyip sürekli forumda gezinir kesinlikle al
quote:Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek Kardeş premium gold silver vb üyelik diye birşey yok Bana inan
quote:Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek quote:Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek Kardeş premium gold silver vb üyelik diye birşey yok Bana inan bir yaşıma daha girdim.yok artık.neden adamı kandırmaya çalışıyorsun arkadaşım
quote:Orijinalden alıntı: Wasell quote:Orijinalden alıntı: Tornado42 DH premöum yok dh premium var />
quote:Orijinalden alıntı: Zampara.Alper quote:Orijinalden alıntı: Tornado42 DH premöum yok dh premium var ne alaka
quote:Orijinalden alıntı: Wasell quote:Orijinalden alıntı: Tornado42 DH premöum yok dh premium var /> öyle dönerken yumruğu bir vurucan suratına bir de yerde dövücen, sonra aşağı atıp üstüne...