Şimdi Ara

DH Prestij Kaybediyor! ARTIK DURUN. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
2
Favori
56.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
515 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam ben geçen sene bu forumdan çok faydalandım. Bu sene de gittiğim üniversite hakkında bilgilendirme konusu açacağım fakat trollerden sıra gelmiyor. Troll konuların arasında kaybolup gidecek kimseye faydası olmayacak diye açamadım. Sonuçlar açıklansın troller bitsin öyle açmayı planladım. Eminim çoğu faydalı konu açacak kişi böyle düşünmüştür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pazartesi ve sali daha beter olacak buralar . Surekli aciklandi aciklanmadi tarzi troll konular olacak . Bence gercekten aciklanana kadar buraya girmemek lazimda iste aliskanlik olmus .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapmak isteseler adminler bir haftada forumu eski haline döndürürler. Adam birine küfür etmiş, 50 beğeni falan almış ve üste çıkmış, hiçbir admin zahmet edip onu banlamıyor.

Ya da troll olduğu çok belli olan kullanıcılar var. Ne amaçla onları hala forumda tutuyorlar onu da anlamıyorum.

31 Temmuz da her yer açıklandı trolleri ile dolacak. Büyük ihtimalle yine hiçbir şey yapılmayacak. Bir gün önceden bir konu açılıp trolleyenler banlanacaktır tarzı bir şey yazsalar sakin bir gün geçiririz en azından. Ama o da yok. Tık kasmaya mi çalışılınıyor bilmiyorum ama başarılı olunmadığı kesin.

Sitenin sahibi veya o tarz bir şey olsaydım ilk işim admin kadrosunu tümünü yenilemek olurdu. Ondan sonrası gelir.

• neinname kullanıcısına yanıt
    Konular tık alıyor. Kaldırırlarsa daha az "para" kazanırlar. Tüm mesele "para"

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Site eskiden daha tık alıyordu, şimdi daha çok alıyor. Yöneticiler bunu troll konulara mı bağlıyorlar bilmiyorum ama bence bunun tek sebebi internetin yaygınlaşması. Troll konular değil.

Bazı hocaların rehberlik videoları, azimli yazarın bloğu vs. de düzgün olmasına rağmen tık alıyor hatta fosforcuların Instagram sayfaları ve Gri koç bile tık alıyor.

Site eskisi gibi düzgün bir hale getirilirse şu anki halinden daha çok tık alacağını düşünüyorum ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: neinname

Site eskiden daha tık alıyordu, şimdi daha çok alıyor. Yöneticiler bunu troll konulara mı bağlıyorlar bilmiyorum ama bence bunun tek sebebi internetin yaygınlaşması. Troll konular değil.

Bazı hocaların rehberlik videoları, azimli yazarın bloğu vs. de düzgün olmasına rağmen tık alıyor hatta fosforcuların Instagram sayfaları ve Gri koç bile tık alıyor.

Site eskisi gibi düzgün bir hale getirilirse şu anki halinden daha çok tık alacağını düşünüyorum ben.
    2010-2015 arasında açılmış konulara bakarken "Aman tanrım bu ne kalite!" diyorum resmen.

• ''Yöneticilerin de çok umurunda olmadığını görüyorum, küfürlü mesajlar ya da hakaret içeren yanıtlar günler sonra kaldırılıyor yorumu atan üyelere bazen ban dahi verilmiyor.''

Bir konuda da yönetimden şikayet etmeseniz dişimi kıracağım arkadaşlar

Bakın senelerdir yöneticilik yaparım şunu forumda anlatabildiğim kişi sayısı çok azdır.Bizler kendi işleri olan kişileriz; buradan bir kazancımız yok.Yani sürekli olarak forumlardaki mesajları takip etme şansımız maalesef ki yok.Burada direk olayı yönetimin üzerine atmak yerine şikayet sistemini kullanarak sizlerde bizlere yardımcı olursanız hem kurallara uymayan kişiler gerekli cezaları alır hemde daha güzel bir forum sahibi oluruz.Bizlerde yönetici olmayı bunun için seçtik.

Bu mesajımın benzerini Atatürk'e hakaret ediliyor yönetimde izin veriyor tarzındaki konuda da yazdım.Konu açıldığında 9 şikayet vardı o konuda.Şikayet sistemini kullanarak iletin gerekeni yapacağım dememe rağmen konu silinene kadar bir şikayet bile gelmedi.Yani eleştirmekle bir şey olmuyor arkadaşlar.Biraz taşın altına elinizi sizinde koymanız gerekiyor bu durumda.

Onun haricinde küfür edip hakaret edip ceza almadı dediğiniz konu ve mesajları özel mesaj olarak iletirseniz onlarında akıbetine bakarım.

Gecikmeler konusunda yapabileceğimiz bir şey maalesef yok ama belirttiğiniz sürelerde bu kadar büyük bir forumda normal süreler.Bölümde yönetici eksikliği hissediyorsanız üst yönetime iletiriz bu talebinizi aranızdan bu işi hakkıyla yapabilecek bir kişi olursa talebini de değerlendirirler bölüm yöneticiliği için.

Umarım yardımcı olabiliriz.

• Aynen, ben 11. Sınıfta iken falan sınav senesi gelsin de buraya bir şeyler yazayım diye düşünüyordum. Şimdi ise tam tersi oldu :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C81E767DF

''Yöneticilerin de çok umurunda olmadığını görüyorum, küfürlü mesajlar ya da hakaret içeren yanıtlar günler sonra kaldırılıyor yorumu atan üyelere bazen ban dahi verilmiyor.''

Bakın senelerdir yöneticilik yaparım şunu forumda anlatabildiğim kişi sayısı çok azdır.Bizler kendi işleri olan kişileriz; buradan bir kazancımız yok.Yani sürekli olarak forumlardaki mesajları takip etme şansımız maalesef ki yok.Burada direk olayı yönetimin üzerine atmak yerine şikayet sistemini kullanarak sizlerde bizlere yardımcı olursanız hem kurallara uymayan kişiler gerekli cezaları alır hemde daha güzel bir forum sahibi oluruz.Bizlerde yönetici olmayı bunun için seçtik.

Bu mesajımın benzerini Atatürk'e hakaret ediliyor yönetimde izin veriyor tarzındaki konuda da yazdım.Konu açıldığında 9 şikayet vardı o konuda.Şikayet sistemini kullanarak iletin gerekeni yapacağım dememe rağmen konu silinene kadar bir şikayet bile gelmedi.Yani eleştirmekle bir şey olmuyor arkadaşlar.Biraz taşın altına elinizi sizinde koymanız gerekiyor bu durumda.

Onun haricinde küfür edip hakaret edip ceza almadı dediğiniz konu ve mesajları özel mesaj olarak iletirseniz onlarında akıbetine bakarım.

Gecikmeler konusunda yapabileceğimiz bir şey maalesef yok ama belirttiğiniz sürelerde bu kadar büyük bir forumda normal süreler.Bölümde yönetici eksikliği hissediyorsanız üst yönetime iletiriz bu talebinizi aranızdan bu işi hakkıyla yapabilecek bir kişi olursa talebini de değerlendirirler bölüm yöneticiliği için.

Prof. Dr. sürekli başvuru yapıyor fakat dönüş yapılmamış. Bu bölüm için ondan daha uygun bir yönetici olduğunu sanmıyorum.

• Ergen kitlenin hergün açmış olduğu siyasi saçmalıklar yüzünden büyük bir kitle kaçtı forum çöplüğe dönüyor bu form u ayakta tutan an itibari ile eski konular ve sıcak fırsatlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C81E767DF

''Yöneticilerin de çok umurunda olmadığını görüyorum, küfürlü mesajlar ya da hakaret içeren yanıtlar günler sonra kaldırılıyor yorumu atan üyelere bazen ban dahi verilmiyor.''

Yönetimin suçu hep yeaaa

Valla 5-6 gün sonra troller gider zaten ortalık bi rahatlar sıkıntı etmesin kimse

• quote:

Orijinalden alıntı: kingofpotatoes

Prof. Dr. sürekli başvuru yapıyor fakat dönüş yapılmamış. Bu bölüm için ondan daha uygun bir yönetici olduğunu sanmıyorum.

Alıntıları Göster
    Yavhehe.gif
    Hangi üstün alfa özellikleri onu uygun yapıyor acaba?
  • Özel mesajla bana ulaşırsa kendisi üst yönetime ileteyim değerlendirirler.
  • Geçenlerde ana sayfada bi konuyu görüp oraya yazdım burayada yazıyım. 25 yaşında bir abiniz olarak.

Kaç netim var, sıralamam ne gelir hesaplarını boşverin. Sonuç zaten açıklanacak.

Önce okumak istediğiniz bölümlere karar verin o bölümlerde okutulan derslere bakın ve internetten içeriklerini az buçuk okuyun. Bir fikriniz olsun.

2.olarakta gidebileceğiniz şehirleri araştırın. Sosyal imkanlarını yurt imkanlarını vs ona göre kendinize bi sıralama yapın.

Sadece bu 2 sebep yüzünden bölüm bırakanlar oluyor 2 ve 3 yılınız heba olmasın.

• ben 2006 dan beri üyeliksiz olara dh nin hep takipcisi oldum. Hep severek destekledim ve tavsiye ettim. Ama son birkaç yıldır site içerisindeki muhabbetler değişti. Siyaset ve tarafgirlik insanlara bir virüs gibi yayıldı ve esir aldı. Eskiden en çok konuşulanlar çok yararlı konularken, şimdilerde siyaset ve özel ve bazen müstehcen konular oldu.

Halen seviyorum destekliyorum ve tavsiye ediyorum. Ama bir denetleme sisteminin gelmesini isterdim

• Selam Teufel,

Hocam elbette sizi anlayabiliyorum fakat her sene eski adıyla YGS/LYS yeni adıyla TYT/AYT forumunda manipüle edilen birçok konu açılıyor ve bu kategori konu dışı içinde yer aldığı için midir bilmem bölüm yöneticisi dahi göremiyoruz. Var mı, inanın bunu ben dahil çoğu insan bilmiyor.

İnsanların birbirine her konuda yardım ettiği forumdan günden güne hızlı bir şekilde insanların birbiriyle alay ettiği, hayallerine gölge düşürmeye çalıştığı bir forum haline dönmesi üzüyor.

Karanlığa söveceğinize kalk ve bir mum yak diyorsunuz; haklısınız o mumu yakmaya hazırız ama inanın önce o karanlığın sebeplerini çözmeden yeterince aydınlatamayacağız odayı.

Özellikle Konu Dışı kategorisiyle ilgili yakın zamanda interaktif bir çalışma yürütülürse ben ve diğer arkadaşlar memnun kalacaktır. En azından benim görüşüm bu yönde.

Yanıtınız için çok teşekkürler.

• Dh popülerliğini her alanda gösteriyor bence konu tarafsız olmak ise saygı duyunuz.
  • Ribas0 kullanıcısına yanıt
    Belirtilen trol mesajlarla ilgili olarak konu dışı bölümü için bir yaptırım durumu söz konusu değil.Olacağını da sanmıyorum.Genelde yaş ortalaması düşük olan bir bölüm olduğundan ciddi tartışmaların olması pek beklenir bir durum değil açıkçası.

Diğer bölümlere yönelmenizi tavsiye ederim ciddi konular için.
  • Topluca bi yokolup gitseniz süper olacak donanimhaber değil tytaythaber oldu forum. Son yıllarda deli gibi türediniz, başka forum yokmu kirleticek.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.