Şimdi Ara

DH Prestij Kaybediyor! ARTIK DURUN. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
2
Favori
56.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
515 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekşi sözlük bile daha iyi buradan en azından biliyoruz neyin ne olduğunu, indirim konuları da olmasa girmeye gerek kalmadı gibi. Bence konu dışı mesajlar sayılmadığı gibi forum ana-sayfasında da çıkmamalı isteyen girip baksın. İlk 5 konu Cumhurbaşkanına koro halinde sövme ve batıyoruz yaygarasından başka bir şey olmuyor.
  • uzun yıllardır forumdayım artık eskisi gibi malesef ki değil forum çöplüğe döndü ştü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • uchihagaeshi kullanıcısına yanıt
    hocam ben kullanamadım bu bölümü ya üni ve bölüm seçiyorum ama sadece seçiyorum yani seçildi diyor o kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden her gün foruma girer, biraz okuma yapar, sonra teknik yardıma girer birilerine yardım etmeye çalışırdım. Çünkü zamanında bu forumdan çok yardım almıştım.

Şimdi bakıyorum da; mesela bir sorunumu yazsam cevap veren yok. Oysa bu forumun bilinirliği adından da anlaşılacağı gibi
    Donanım ile ilgili bilgi paylaşımı ve teknik yardımdır. O kısım artık öldü.

Eskiden bir konuda google dan bilgi almak istediğimizde güncel sonuçlar hemen çıkardı forum donanımdan. Şimdi ise 3-5 yıl öncesinin açılmış konuları çıkıyor, çünkü yeni hiç bir şey üretilmiyor.

Artık forumun bir önemi kalmadı, bizimkisi eski bir alışkanlık. Zamanla o alışkanlık da biter böyle giderse..
  • Herkes aynı dertten şikayetçi, gereğini yapacak kişi biz değil forum yöneticileri.

Sesimizi duyun. Sadece telefon onayı yetersiz kaldı.
  • DH Prestij Kaybediyor! ARTIK DURUN.
  • YÖNETİCİLER İŞ BAŞINA, ESKİ DONANIMLI İNSANLARI KAYBEDİYORUZ SİZİN YÜZÜNÜZDEN

• Antikaruh kullanıcısına yanıt
    Harfi harfine katiliyorum, gunden gune forum colugun cocugun elinde dusuk profilli muhabbet dondurdugu mekan haline evrildi.

• Cidden konuyu açan kişi haklı. Öğrenciyim bu sene sınava girdim iyi veya kötü geçti orası benlik durum, lakin foruma giriyorum sürekli bir alay konusu sürekli bir trol. İşsizler bu forumun kalitesini düşürüyor. Sanane arkadaşım sınava giren adamın sıralamasından SANANE! Konulara bakıyorum ister istemez insan durduk yere morelini bozuyor. Kötü alsak çok mu hoşunuza gidecek? size ne faydası olacak? 15 yaşındaki çocuklar gibi davranıyorlar foruma giresim gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtbogus -- 25 Temmuz 2018; 1:47:42 >
  • DH artık 1 numaralı siyasi arenadır... Sair meseleler ile ilgili bilgi, paylaşım, yardımlaşma yokmu tabi ki var... Ama bu siyaset öyle bir şey ki kardeşi birbirine düşman eder...

Aman be ya yozlaşmadan forumlarda nasibini alıyor anlaşılan.

• Siyaset Aldi Goturdu Bu Forumu 10 kere yazdim Bu konu Hakkinda Fikrimi Ama Cok hit aldigi icin Pek Takan Olmadi Ama Bir gun Bu Balon Cok Kotu Patlayacak

Buranin unlu Olmasi insanlarin Birbirine Yardim etmesiydi Simdi Artik O kadar Sacma Cevaplar Veriliyorki Su hesapla Hic Ban yememistim ama Su siyaset bolumu acildigindan berri Insanlari aptal yerine Koyanlar Yok bu partiye oy vermeyenlerin %kaci aptal vs Bu dil Bu

Foruma Hic Yakismiyor ve onlara Laf yetistirecegim derken 10 kere ban yemissimdir Mevlut musakka gibi Belki Gorusleri Bana uymayabilir ama Hos insana Yardim eden adamlarinda Artik Esamesi Okunmuyor Coluk Cocuk dolmus Vede Foruma Yakismiyan Kelimelerle Dolmus Bu Forum

Bence Bir An once Bu Bolum Kapatilmali Ve Forum Eski Hedefine Geri donmeli Teknoloji Hedefine Cunku Dunya Degisiyor ve Insanlar Buraya Ne icin Geldigini Unutmamali

Bir Cok Kez Yazdim ama Malesef Takan Olmadi Forumun Destek Bolumune Bence Gozden Gecirilmeli Bu Konuyu

Hayirli Aksamlar Dostlar..

• Eskiden firma yetkililerinin açtığı konuları gizleyebiliyordum. Şimdi sıcak fırsatlara girdiğimde önce onlarca reklam konularını görüyorum, sonra gerçek konulara bakabiliyorum.
  • AKP neslinden çok büyük bir beklentiniz olmamalı. Beyinleri uyuşuk hepsinin

• Bunun en buyuk nedeni adminlerdir.sacma sapan konular ilgi cekiyor diye silmemeleri ve bunu goren diger tayfalarindan ayni konulari siralamasidir.

• Konu dışı gibi lüzumsuz bölümlere başlık ve mesaj kotası konulmalı.

• 2008 yılında cok guzeldi buralar.herkes herkese yardımcı olur cok öğrendigi sey olurdu.simdi destek amaclı konu acıyorsun haftalarca yorum yok.yazanda zaten laf sokmaya giriyor.kim ne derse desin bu forum buz dagi gibi hergecen gun eriyor.kimsede bişey yapmıyor.
  • donanımhaber değilmiydi burası. ensonhaber'e neden döndü?
  • Şu an SDÜ hukuktayım. Geçen sene derdim, ben de forumda bölümümü ve üniversitemi tanıtacağım seneye diye. Bu ciddiyetsiz ortamda içimden gelmiyor tabi şimdi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.