< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Eskiden her gün foruma girer, biraz okuma yapar, sonra teknik yardıma girer birilerine yardım etmeye çalışırdım. Çünkü zamanında bu forumdan çok yardım almıştım.
Şimdi bakıyorum da; mesela bir sorunumu yazsam cevap veren yok. Oysa bu forumun bilinirliği adından da anlaşılacağı gibi Donanım ile ilgili bilgi paylaşımı ve teknik yardımdır. O kısım artık öldü. Eskiden bir konuda google dan bilgi almak istediğimizde güncel sonuçlar hemen çıkardı forum donanımdan. Şimdi ise 3-5 yıl öncesinin açılmış konuları çıkıyor, çünkü yeni hiç bir şey üretilmiyor. Artık forumun bir önemi kalmadı, bizimkisi eski bir alışkanlık. Zamanla o alışkanlık da biter böyle giderse.. |
En başta 2010 geyiğini başlatan tayfa durumu bu hallere getirdi sonrada sürdü gitti inci sözlüğe dönecek gibi görünüyor senin saydıgın meslekteki adam burasa 110 tyt 70 ayt yapan trollere inanmadıgi için foruma uğramıyor e haklilarda
|
Yıllardır forumdayım gördüğüm en rezil sınav senesi buydu. Her yıl troller olurdu ama bu sene kel gibi bilindik adamlarin bile aptal aptal şeyler yazmasi forumun seviyesini çok aşağı çekti.
Geçen yıl kat kat daha iyiydi, çok fazla rehber ve soru cevap konusu vardı. Bu yıl sadece 2010 troll konuları var. |
Ekşi sözlük bile daha iyi buradan en azından biliyoruz neyin ne olduğunu, indirim konuları da olmasa girmeye gerek kalmadı gibi. Bence konu dışı mesajlar sayılmadığı gibi forum ana-sayfasında da çıkmamalı isteyen girip baksın. İlk 5 konu Cumhurbaşkanına koro halinde sövme ve batıyoruz yaygarasından başka bir şey olmuyor.
|
Bu DH has bi sorun degil , yeni nesil zir cahil , gram kitap okumadan , basit espri anlayisi ile geliyor alttan.
Deliha vs gibi filmler neden gise reporu kiriyorsa , DH de o yuzden seviye dusuyor. Cunki insanimizin ortalama seviyesi duruyor maalesef. |
Desteğimi belirtiyorum.
![]() |
Yakın zamanda oraya da damlarlar.
Sonuçların 1 ay gibi bir sürede açıklanması; YGS’nin Martta olmaması elimizde ilk sınava dair bir sonucun olmaması vs ortalığı bu ultrapsikopat tayfanın eline verdi. Yanıyorum, buna yanıyorum. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi empire1530 -- 24 Temmuz 2018; 15:29:4 > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |