Şimdi Ara

DH Programlama Kulübü (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
535
Cevap
82
Favori
27.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://forum.donanimhaber.com/m_98122746/f_//tm.htm
  • Yoneticilerin konuyu silmelerini rica ediyorum. @KillForYou!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mephalay

Bu kulupte olmanin artisi nedir ? Hatta daha genel sorayim, herhangi bir kulupte olmanin artisi nedir dh ta?

Yoktur. İmzanda paylasirsin o olur sadece o da arti degildir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tom Hagen -- 8 Ekim 2014; 21:02:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi çapımda progrmlamayla uğraşıyom ama bi yerden sonra tıkanıyom ilerleyemiyom ve bırakıveriyom ,
    daha etkili öğrenebilme konusunda önerileri olan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillForYou!

DonanımHaber forumlarında ortak imza kullanmanın ötesinde, birbirimize projelerimizde yardım edeceğimiz, yeni başlayanlara yol göstereceğimiz, sosyal olarak reel hayatta da etkinlikler gerçekleştirip birlikte vakit geçireceğimiz ve en önemlisi üyelerin uzmanlıklarını ölçüp derecelendireceğimiz, bu uzmanlığı basılı bir sertifika ile belgeleyeceğimiz bir kulüp kurma düşüncesindeyiz.
    Beklentilerin başında öncelikle kulüp için materyaller hazırlanması ve az da olsa vakit ayrılması geliyor. Amacımız ise kurumlar için olan ISO standartları benzerinde şahıslar için program yeterlilik sertifikaları vermek diyebiliriz. Bu yeterliliğin kazanılması için gereken bilgi aktarımını ve ölçümünü de biz sağlayacağız.
    Böyle bir oluşumda kimler yer almak ister? Fikirlerinizi almak isterim.

Soru, sorun, istek, sohbet ve daha fazlası...

İmza:

[center][image]https://store.donanimhaber.com/19/6c/aa/196caa4390655a8faedc516e99c39344.png[/image] 
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_82042701/f_//tm.htm#82042701] [b][color=#FF6600]DH[/color] [color=black]Programlama Kulübü[/color][/b][/link][/center]

Kulüp Üyeleri:
    IdeaBulb 
    converttoint32
    -Murat-34
    {engineer}
    Kemâncı
    MrGrafi
    Bilgisayar Bağımlısı
    The Rolling Stones
    desman
    IVPles
    canmustu
    contradiction
    Cryria
    xyz000
    alcohofield
    wakepeople16
    ErenGY1
    Moriarty-
    Canova*
    İplenmemekten Bıkan Adam
    Mr.Finch
    kyurdakok
    NyKs //
    AERO.
    [__Zahid__]
    Yusufbey1001
    Muco53
    printf("Hello DH\n");
    juzam1907
    OzMeN OzzY
    bkozan_81
    hitman80
    PhotoJava
    B.A.G
    aliemci
    Scotsman136
    xxxfenerlixxx
    Ebossyy
    PeerNet*
    leopard10
    Sah!n
    cgtyrsn
    yangx
    NoKTa_J.R.R
    Asetil Co A
    jizzy quatily
    mehmet1398
    efkndmrz
    sfgsfgsfg
    Taxi-Driver
    _NumB_
    GaMeSsO
    zabazingo0
    yigit_34
    menesozun
    [b]Sercanpaspal
    RockMafia
    ultraturk
    Vasvasi
    serhat_7
    The Prodigy
    samuel25
    notonlist1747
    TheContact
    Revolution
    EskiForumlu
    Koios
    SirDavos
    the last of us2
    x_stormin

Mrb beni de eklersen çok sevinirim , yazilim la ugrasmak ve bu hobby yi baska arkadaslarla paylasmak cok guzel .

• quote:

Orijinalden alıntı: özgür beyin

quote:

Orijinalden alıntı: IdeaBulb

C#'ta 2. forma gitmeyi yaptım ama ilk forma dönmeyi maalesef bilmiyorum.
    2. forma gitmeyi şöyle yaptım;
    Form2 f2 = new Form2();
    f2.Show();
    this.Hide();

Peki ilk forma nasıl döneceğim? İnternette aradım ama bulamadım, lütfen yardımcı olun. Çok teşekkürler şimdiden.

Merhaba,

Bunun için form2'ye bir buton ekleyin ve click eventinde şu kodları kulllanın:

this.Hide();
    new Form1().Show();

Kolay gelsin...

public partial class Form2 : Form
    {
    public Form2(Form1 a)
    {

_form1 = a;

InitializeComponent();
    }
    private Form1 _form1;

private void Form2_Load(object sender, EventArgs e)
    {

}

private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    _form1.Show();
    }
    }

Eski bir cevap olmus ama gene de sizin dediginiz sey yeni bir nesne üretiyor o yüzden kullanılan form1 in referansını form2 deki bir degiskene vermek daha mantıklı olur veya static bir class ta form1 objelerini tutmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Rand_al_Thor_ -- 16 Ekim 2014; 17:01:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ctn48

Kendi çapımda progrmlamayla uğraşıyom ama bi yerden sonra tıkanıyom ilerleyemiyom ve bırakıveriyom ,
    daha etkili öğrenebilme konusunda önerileri olan var mı

Dostum bunun icin net te youtube dan , veya pdf bi suru ders var , bence en iyisi ilk once bilgisayar in genel olarak nasil calisir ve de algoritmaya yonel, sonra c dilini ogrenmeye calis , cunku bircok dil c dilinin soz dizimine benzer bir bicimde ayarlanmis ,microsoft akademi var , bir de burda bi konu acilmisti , her turlu bilgi icin Turkce kaynaklar diye ordan da bakabilirsin , tabi bunun yaninda ingilizce ni gelistirmeni oneririm . Sevkini kaybetme , kafa yorar programlama ama bi muddet sonra bagimlilik yapar .

• beni de yazın hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Centrifugal

beni de yazın hocam

HG dostum
  • Gokturk87 kullanıcısına yanıt
    Hoşbulduk
  • merhaba beyler bi sorum var çözerseniz çok yararlı olur bana

"f(x)=x^2-2x-3 Denkleminin çözüm kümesini Newton-Raphson yöntemi bulan algoritmayı ve akış diyagramını tasarlayınız. "

soru bu beyler [
  • Ekleyin hocam. Forever c#
  • Ekleyebilirsiniz arkadaşlar.c c++ html css ve çok az javascript bilgim var .
  • Benide yazin c++ogrenmeye basladim

• Benide ekleyin hocam

• Swift, bbaşlangıç için bol kaynak var. Orta düzey için ücretli, ben birkaç video eğitim ve ekitap aldım. Pahalıya geliyor dolar uçuk. Toplanıp birkaç kişi ortak alabiliriz.

• Bundan sonra 1. mesaja eklemeleri yazdığınız dil ve belirttiğiniz uzmanlık düzeyine göre yazacağım.
  • C/C++/Java/Pascal
    Hepsinde hatrı sayılır derecede kod yazarım ama uzmanlık düzeyi belirtemeyeceğim.
  • Merhaba arkadaşlar nezmandan beri unity + programlama + uyguama + webtasarım yaptıgımı az cok biliyorsunuz forumda görüp.

Şimdi şöyle bir fikrim var sizce uygualmaya geçilse nasıl olur?

Mesela söyle önce 3dmax vs gibi programlarda bir reklam köyü için grafikler hazırlansa sonra unityde bir araya getirilse ve 3-4 ceşit 3rd person olayı yapsak işte atıyorum mesela komisyoncu - satıcı - kiracı - emlakçı gibi. ve her birine belirli özellikler acılsa ve vip uyelik verilse.

Böylelikle istenilen zamanda ticaret yapıalbilse ve o reklam köyündeki yerler kiralanıp satılabilse...

ödeme türleri olarak bütün ödeme türlerini aktif edebilsek.

uygulama unity de yapılacagı için bütün platformlarda da çalıır zaten sdk ları kurduktan sonra..

sizce nasıl olurdu?

NOT : TARİH 02.12.2014 FİKİR TAMAMEN BANA AİT OLUP BENİM BELİRLEDİĞİM TARİHTEN ÖNCE HİÇ BİR SİTEDE YER VE KONU EDİNMEMİŞTİR...

Konumun Linki = http://forum.donanimhaber.com/m_100077550/f_//tm.htm#100077550

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzMeN OzzY -- 3 Aralık 2014; 6:07:33 >

• Ana mesajdaki c dersleri linki elinde olan var mıdır acaba?
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.