Şimdi Ara

DH Rammstein FAN CLUB <272 Kişi Olduk> 2014 Güncel (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.022
Cevap
4
Favori
73.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hastasıyımmm!!! Bu kadar da insanı gaza getiren şarkılar yapılmaz ki kardeşim!.. Çoğu baba atraksiyon filminde illa bi Rammstein şarkısı var. Canlı performansları da bi harika zaten! Ayrıca çok da cool herifler.. Ben bunnarı sevmiyim de kimi seviym?!
  • vay be fan club varmış burda ancak haberim oldu

dalai lama wo bist du ve sonne favorimdir. adamların neredeyse bütün parçalarına hayranım. işin ilginç yanı rammstein dışında bu tür müzik dinlemem.. hani marlboro içince başka sigara tat vermiyor ya rammstein dinleyince de başkası tat vermiyor be abi..
  • 1- İn extremo

2- Rammstein
  • Beni de ekleyin
  • Ben de varım beyler.
  • liste update edilmiştir .

Rammsteinın live aus berlindeki manyaklıgını koyim mi video olarak
  • quote:

Orjinalden alıntı: sexyozzy

liste update edilmiştir .

İzlemeyen arkadaşlarımız için güzel bir kaynak olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: sexyozzy

liste update edilmiştir .

hangi manyaklığı o kadar varki

• uzun süredir aradığım iki tane müzikleri var belki burda bilen biri vardır

bu grubun lost highway(kayıp otoban) filmindeki 2 tane parçası var bunların isimlerini bilen lütfen bilgilendirsin
  • Arkadaşlar Rammstein video klipleri veya canlı performans görüntüleri linkleri verebilirmisiniz? Google video yada youtoube yerine şöyle kalite görüntü içeren rapid linkleri olursa iyi olur :) yukarıda verilen bazı linkler kırılmış zamanla...

• arkadaşlar benide listeye ekleyin
    nerden ve nasil buldum bu grubu simdi hatirlamiyorum ama galiba 6 yildir en cok dinledigim muzik bu oldu
  • ekleyin benide kardeşler. o 98 konseri neydi be. manyak bişey
  • ya bu grup deli manyak bunlar yaw bi konserini izledim bi baktım lan milletin üstüne işiyolar baktım sonra böle bişii takılıymış ordan su fışkırtırıyolar yanlış anlamayın ben gördüklerimi söledim

• sexyozzy başlığı açtığın için teşekkürler. beni de listeye ekleyebilirsin. rammstein hakkında sormak istediğiniz konular varsa cevaplayabilirim.
  • beyler bu live aus berlın ı nerden bulabılırım bi yardım edebilir mısınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: ekt

beyler bu live aus berlın ı nerden bulabılırım bi yardım edebilir mısınız

dosya paylaşım programlarında bulabilirsin. [DC++, emule, limeware, bearshare...vs]
    ayrıca kasım sonunda yeni dvd si de çıkıyor. ismi Völkerball
  • quote:

dosya paylaşım programlarında bulabilirsin. [DC++, emule, limeware, bearshare...vs]
    ayrıca kasım sonunda yeni dvd si de çıkıyor. ismi Völkerball

saolasın dostum limewire den aratayım bakım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekt -- 21 Eylül 2006; 17:52:24 >
  • Arkadaslar bende bir rammstein fan i olarak buraya fazla gelen fanlar benimkine bakabilir.Albumler var...
  • beni de ekleyin please
    rammstein 'ı Türkiye'de görmek isterim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kilecerme -- 26 Eylül 2006; 20:08:52 >
  • Benim en çok dinlediğim gurup. Ama ben ne olursa olsun işin fanatiklik olayına giremiyorum. Günde en az 30 şarkısını dinlediğim oluyor. Ama fanatiklik diyince ben biraz geri adım atıyorum malesef. Aynı durum bende Metallica içinde geçerli.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.