Şimdi Ara

DH Sanal Askeri Havacılık & Uçuş Kulübü [2014 - 2017] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
16
Favori
10.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sağdaki Miraç(uçanhindistancevizi), Soldaki Kaya(yakuza13) abi.

DH Sanal Askeri Havacılık & Uçuş Kulübü [2014 - 2017]

Kaya abi

#Kol inişi

#Refueling

Tankerin bitmek bilmeyen dönüşü sırasında Kaya abinin yaklaşması

Bu fotoğrafa bittim abi @yakuza13 bunun üzerine bir kaç efekt ekleyip ana sayfaya koyabiliriz.

Miraç'a ve Kaya abiye uçuş için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snipertalent -- 17 Ağustos 2014; 1:07:03 >

• Refueling son fotoğraf çok iyi. refueling çalışıp sizin yanınızda daha iyi durmaya çalışacağım. Yarın kol iniş fotoğraflarınızı editlerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçanHindistanCevizi -- 17 Ağustos 2014; 2:14:42 >
  • Vaay, fotograflar cok basarili gercekten. Umarım kadroyu genisletir bol bol ucarız beraber...
  • Uzun zamandır bende uçamıyorum aranıza katılabilirim
  • Gungor42 G kullanıcısına yanıt
    Daha önce aramızda uçtunuz sanırım?
  • Uçacak biri varsa rc ye gelsin Antepte sürekli elektrik kesintisi var kesilmeden uçsaydık biraz.
  • Vaay grup resmi on numara olmuş hocam, teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakuza13 -- 18 Ağustos 2014; 23:31:45 >
  • yakuza13 Y kullanıcısına yanıt
    Evet çok beğendim ben de. Önemi yok abi.
  • Yok hocam daha önce uçmadım sizinle 2 senedir ara verdim sanal filoya bağlı uçuyordum dağılınca birdaha uçma fırsatı olmadı okul vs nedenlerle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gungor42 -- 19 Ağustos 2014; 1:17:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gungor42 G kullanıcısına yanıt
    Hangi filoydu? Bende dağılan bir filoya bağlı bulundum da. Benim kuruluşun ismi 2. Sanal Hava Kuvvetleri idi. 3 adet filo vardı Atmaca - Öncel - Kaplandı sanırım. Tarık abi vardı, bir de Metin abi, kavga olmuştu sonra filo dağılmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snipertalent -- 19 Ağustos 2014; 12:11:56 >
  • Grup fotoğrafı çok iyi olmuş açıklamalar falan ayrı bir karizmatik olmuş
  • Yok hocam galiba sizin dediğiniz filoda bi Metin ismini hatırlıyorum ben Gümüş Kanatlar'da uçtum orası 2 yıl önce dağıldı.
  • Uçmak isterseniz önce raid call a gelin
  • Merhaba;

7-8 yıldır Falcon ile uçuyorum. Bu işe başladığım yıllarda bir sanal filoya dahil oldum ve hala da bu hobiyi sürdürmekteyim. Takıldığınız, sormak istediğiniz şeyler olursa seve seve yardımcı olmaya çalışırım.

711-Kurt
  • Teşekkür ederiz. Gümüş Kaplanlar'ı yıllardır takip ediyorum. Çoğu şeyi sizlerden ve dökümanlarınızdan öğrendim, bu işe başlayanlara da dökümanlarınızla ses kayıtlarınız ile yardım ettiğiniz için de teşekkür ederim. Bu aralar veteran server'ı kapalı, portları açtığım halde arkadaşlar bana bağlanamıyor, her yolu denedik, acaba BMS içinde başka uçabileceğimiz server var mı? Kaç gündür uçuşlarımızı kesmek zorunda kaldık. Ya da ben portları yanlış mı açıyorum yoksa. 2934 ve 2937'ye TCP/UDP olarak ayarlamayacak mıyız?
  • Gümüş kaplanlar herhalde benim eğitim yerim DH Havacı sürekli oradan döküman atıyor acaba bizimle de bir gün uçar mısınız ?
  • @DH Havacı Ne demek, ilgi ve alakanızdan dolayı biz teşekkür ederiz. Son zamanlarda kendi uçuşlarımızdan feragat edip, insanlara sanal askeri havacılığı tanıtma, sevdirme ve eğitim yönünde ilerliyoruz. Umarım dokümanların, ses ve video anlatımlarının faydasını görmüşsünüzdür. Dahası da gelecektir. Portlara gelecek olursak, 2934 ve 2935 TCP-UDP şeklinde olmalı. Sanırım yanlış açtığın için bağlantı problemleri yaşıyorsunuz. Bir de böyle deneyin. Filomuzun serveri var fakat son alınan kararla server dışarıya kapatıldı.

@UçanHindistanCevizi Kaplan Filo dönemi olduğu için şu anda tatil. Uçuş yaptığımız dönemlerde de resmi uçuşlar sadece filo içerisinde yapılıyor. Fakat team speake gelip uçacak birilerini bulabilirsiniz. Dönem dönem filo başvuruları da açılıyor. Düzenli uçuşlar için sitemizi takip edip, alımlar yapılacağı zaman başvuruda bulunabilirsiniz.

711-Kurt

• Filoya alınmak için nerden başvurmam gerekiyor ?
  • UçanHindistanCevizi kullanıcısına yanıt
    Şu anda alımlar kapalı fakat açıldığı zamanwww.gumuskaplanlar.com adresi ana sayfasında yayımlanıyor.
  • Miraç'ın ilk CCIP atış eğitim uçuşları

MK 82 Low Drag & MK 82 High Drag

@UçanHindistanCevizi burada çok güzel çıkmışsın Miraç. Bunu da ilk sayfaya koyabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snipertalent -- 27 Ağustos 2014; 16:39:02 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.