Şimdi Ara

DH Sanal Askeri Havacılık & Uçuş Kulübü [2014 - 2017] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
16
Favori
10.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Zaten yaşım yetmiyormuş filoya girmeye ileride artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçanHindistanCevizi -- 27 Ağustos 2014; 15:43:56 >
  • Balkanda mı ucuyorsunuz? Hangi mühimmatı attınız?
  • Hayır, kore haritasına texturepack gelmiş dağlar biraz daha gerçekçi ve güzel. Onun dışında geri kalan tarlaların görünümü falan kendini tekrar ediyor ancak Kore haritasının orjinal halinden kat kat güzel.

Mühimmat MK 82 Low & High Drag

CCIP atış çalıştık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snipertalent -- 27 Ağustos 2014; 16:41:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçanHindistanCevizi

Ağlıyacağım çok mutluyum.

Zaten yaşım yetmiyormuş filoya girmeye ileride artık.

Bu uçamayacağın anlamına gelmiyor. Team speak de vakit geçir zaten bol bol uçarsın ki her uçuş bir eğitimdir. Sen yaşın tutana kadar kendini bir seviyeye çıkart sonra kendini kaplan filonun pençelerine bırak biz seni daha iyi bir seviyeye taşıyalım
  • Çooook isterim ama team speak te kimseyi tanımadan nereye gireceğim utanıyorum açıkçası :( Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçanHindistanCevizi -- 27 Ağustos 2014; 17:17:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Havacı

Hayır, kore haritasına texturepack gelmiş dağlar biraz daha gerçekçi ve güzel. Onun dışında geri kalan tarlaların görünümü falan kendini tekrar ediyor ancak Kore haritasının orjinal halinden kat kat güzel.

Mühimmat MK 82 Low & High Drag

CCIP atış çalıştık.

Pop-Up ve LOFT atabiliyor musunuz?
  • UçanHindistanCevizi kullanıcısına yanıt
    Utanacak bir şey yok. Yavaş yavaş tanışırsın insanlarla.
  • Team speak de hangi bölüme gireceğim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçanHindistanCevizi -- 27 Ağustos 2014; 17:20:13 >
    Girebildiğin bölümler kısıtlı zaten. Servbest uçuş odaları var.
  • Vay arkadas A-G atis mi yapiyorsunuz, iyimis ya. Ekip ruhu, kol ucusu derken hic A-G, A-A senaryo ucmamistik, iyi olur. Beraber A-G saldırı veya A-A dogfight yapalim o zaman bir sonraki ucusa.
  • Az önce oradaydım kimse yoktu. Bir daha bakayım.
    Geneli çalışan, işi gücü olan insanlar. Bu saatlerde genelde sakin olur. Mesela ben de ofisteyim şu anda. Akşam 7-8 gibi canlanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakuza13

Vay arkadas A-G atis mi yapiyorsunuz, iyimis ya. Ekip ruhu, kol ucusu derken hic A-G, A-A senaryo ucmamistik, iyi olur. Beraber A-G saldırı veya A-A dogfight yapalim o zaman bir sonraki ucusa.

Ne zaman buradasın abi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak08

Geneli çalışan, işi gücü olan insanlar. Bu saatlerde genelde sakin olur. Mesela ben de ofisteyim şu anda. Akşam 7-8 gibi canlanır.

Akşam gireyim yani tamamdır kovmazlar değil mi ? Kovmadılar sağolsunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçanHindistanCevizi -- 27 Ağustos 2014; 17:44:39 >
    Kovma falan olmaz tabi ki. Eğer uygunsuz bir davranış olursa uygun bir dille uzaklaştırılır en fazla. Orası bi oyun team speaki değil nihayetinde. Güzel bir hobi icraa ediyoruz ve bunu en iyi ve en gerçekçi şekilde yapmaya calişiyoruz. Geçen hafta 4. Ana Jet Üs Komutanlığına yaptığımız gezide pilotlar sordugumuz sorular karşısında cok şaşırmıştı. Sordugunuz sorularla olaya ne kadar hakim oldugunuzu gösterirsiniz. Hatta öğretmen pilotlardan biri baya baya öğrenci pilotlara ders anlatır gibi kalktı ayağa heyecanlı bir şekilde sordugumuz sorulara yanıtlar verdi. İşin ustalarından alınan bilginin tadı da bir başka oluyor bu arada
  • Umarım 18 yaşını geçince aranıza katılırım çokta hoşgörüyle karşıladılar benim elim ayağım titriyordu yanlış bir şey söylemiyeyim diye BOZGUN adında bir abi karşıladı beni Gezinize mest oldum hocam. sitenizde fotoğrafları vardı da Bu arada filodaki adınız ne ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçanHindistanCevizi -- 27 Ağustos 2014; 18:22:21 >
    Bizim dostluğumuz sadece team speakle kısıtlı değil. Bu tür buluşmaları sık sık organize ediyoruz. Geçen sene de Eskişehirdeydik. 711-Kurt call signını kullanıyorum.
  • Çok iyi aranızda gerçek pilotlar var mı hocam ?
    Birer tane F-4 ve F-16 pilotu var.
  • onlar eğitimden geçmediler herhalde ?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.