Şimdi Ara

DH Sanal Askeri Havacılık & Uçuş Kulübü [2014 - 2017] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
16
Favori
10.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • UçanHindistanCevizi kullanıcısına yanıt
    Tabi ki geçmediler. Onlara sadece Falcon ile ilgili ufak bir eğitim verildi. Sonuçta bir bilgisayar yazılımı.
  • Anladım çok iyi bir filo 18 yaşını geçince hemen başvıuracağım şimdilik team speakte uçarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçanHindistanCevizi -- 27 Ağustos 2014; 20:03:38 >
  • Evet abi, ben de bir an önce Miraç'ın temellerini halledip, A-G ve A-A 'ya geçmek istiyordum, bundan sonra eğitim harici tamamen senaryo hazırlayarak uçarız.

@burak08 : POP - UP için şu an ses kayıtlarınızı dinlemekteyim, daha önce basit olarak bir kaç kere denemiştim. LOFT atış henüz hiç denemedim.
  • Millet joystick alip araniza katilmak istiyorum bir yardimci olun. Logitech Extreme Pro 3d haricinde Thrustmaster T - Flight Hotas X Flight Stick isimli joystick nasildir?http://www.amazon.com/gp/aw/d/B001CXYMFS/ref=pd_aw_sims_8?pi=SS115&simLd=1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yener44 kullanıcısına yanıt
    Extreme Pro başlangıç için gayet iyi ben 3 yıl önce aldım, hala bir sıkıntı yaşamadım. Daha profesyonel arıyorsanız Saitek x55 öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Havacı

Extreme Pro başlangıç için gayet iyi ben 3 yıl önce aldım, hala bir sıkıntı yaşamadım. Daha profesyonel arıyorsanız Saitek x55 öneririm.

Ya da bütçenize göre HOTAS Warthog da olabilir.
  • Ama kessinlikle ucuz almayın ben 3d pro extreme yerine sırf daha ucuz diye başka joystick aldım bir an önce değiştirmeyi düşünüyorum.
    ucuz derken? @UçanHindistanCevizi
  • uçmayın bütçe 200 tl yurt dışından alacağım fiyatları ona göre hesaplayıp söyleyin extreme pro 60 tl yurtdışında extreme var kuzende ama bunlar daha iyi gibi duruyor ele oturuş ve fonksiyonel bakımdan sizce? Gaz kolu filanda var :D
  • yener44 kullanıcısına yanıt
    Stoklara geldiğinde Saitek X-52 de değerlendirilebilir.

Piyasada 20-30 liraya da cok kıytırık stickler var. Onlardan uzak durun demek istemiş.
  • Ucuz derken 50 liralık sonra benim gibi pişman olmayın gerisi sizin zevkinize kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçanHindistanCevizi -- 28 Ağustos 2014; 22:38:13 >
  • sayenizde saitek x52 ye yöneldim kafama yatarsa özellikleri filan iyiyse 1 ay geç alırım güzelini alırım amazonda 240 tl.@burak08

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yener44 -- 28 Ağustos 2014; 23:40:37 >
    20 tlye gold master sipariş edecektim son anda vazgeçtim şimdi buradayım :D @UçanHindistanCevizi
  • Maddi imkanlar çerçevesinde Hotas Warthog da düşünebilirsin. Yani ben bu işi yapıcam uzun yıllar uçucam diyorsan eğer bunu tavsiye ederim.

DH Sanal Askeri Havacılık & Uçuş Kulübü [2014 - 2017]
  • Burak abiye katılıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçanHindistanCevizi -- 29 Ağustos 2014; 0:52:06 >
  • avatarınız güzelmiş resmi paylaşırmısınız? @UçanHindistanCevizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yener44 -- 29 Ağustos 2014; 14:54:11 >
  • şimdilik o kadar para vermek istemiyorum saitek x52 yeter herhalde , korkum 20 günde sıkılıp bir köşeye atmak. Siz ne kullanıyorsunuz? @burak08
  • DH Sanal Askeri Havacılık & Uçuş Kulübü [2014 - 2017]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçanHindistanCevizi -- 29 Ağustos 2014; 15:07:59 >
  • Yok mu kanat arkadaşı.
  • Yaz hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.