Bildirim
DH Sanal Askeri Havacılık & Uçuş Kulübü [2014 - 2017] (17. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
Giriş
-
silinsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Breakage -- 26 Ağustos 2015; 22:48:12 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Breakage
silinsin.
Neden ? -
silinsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyst -- 29 Ağustos 2015; 0:33:09 > -
ne var ne yok -
-
-
Hangi simulatörden bu fotoğraflar? -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
-
Bazıları akrobasi sever. BMS ile ilk tanışmamda akrobasi uçardım. -
-
Uçan kalmadı herhalde -
6 kişiyiz hala ama çok sık uçamıyoruz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım hocam bende DCS'de uçuyorumda konuyu gördüm bir bakayım dedim. Yakın zamanda BMS deneme gibi bir girişimim olabilir aranıza alırsanız mutlu olurum. Selamlar. -
Uçuş konusunda söz veremem ancak her türlü konuda yardımcı olmaya çalışırız. DCS zamanında BMS'yi bırakıp denedim F-15 DLC'sini satın almıştım, güzel simülasyon da BMS ilk göz ağrısı olduğundan mıdır nedir kopamadım bir de DCS biraz daha oyun gibi geliyor. -
A-10 Viggen F-5E ve Mig-21 denemenizi tavsiye ederim. F-15 arcadedir simülatör değildir. Zaten ramp vs gibi temel dersleri öğrenmem yeter gibi mühimmat kullanımını kurcalayarak çözmek gibi bir zevkim var. Teşekkür ederim bu arada cevaplarınız için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X