Şimdi Ara

### DH Sanal Havacılar [49 Kişi Olduk] ### (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
16
Favori
8.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aramıza hoşgeldiniz, kırımsız uçuşlar arkadaşlar

@hayati54 @StillDre @alibaris2001

Hocam hiç kimse ATC olmak istemiyor, eğer siz biliyorsanız sizide ATC olarak yazabiliriz
    @girmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: EskiForumlu

beni hatırlamışsındır belki sana bi kaç soru sormuştum ,
    birşeyler daha sorcam
    ils iniş hız flap felan mekaniğini anladımda hala biraz sert iniş yapıyorum.
    hızım inerken 140 oluyor çünkü flare yaparken uçak kalkmıyor yukarı düşük hızda :D tamam bunlar sorun değilde şu visual approach beceremedim. ulan pisti ortalıyom flap hız tamam uçak ya çok ileri yada çok önceden iniyor piste yani bi nevi çakılma gibi birşey. bunun bir taktiği yokmudur
    birde şu rudder ayarını nasıl yapacaz benim joystickte dönme ekseni yok ben rudderları 4 ve 5ince butona ayarlamak istiyorum tabii parmağımı butondan çekince rudderın ortalanmasını istiyorum. tabii ben optiondan ayarlayınca basınca rudder istediğim yere gidiyor ama parmağımı çekince eski haline gelmiyor arkadaşak taksi yapamıyoruz .
    bide 3. sorum var
    şu ifr atc ne kadar salak ya. ulan düm düz pist düz gitsem direk pist ortalı gerizekalı atc beni yanlara götürüyor en son piste bi gıdım kaldığında döndürüyor beni. bu oyundan kaynaklı heralde değilse neden yapıyo bunu

ıls inişte hızın 120-125 knot civarı daha iyi olur,

piste varışını ayarlayabilmen içinde aşağıdaki resimde sarı renk ile işraetlediğim yerdeki göstergeler resimdeki konumunda olmalı, o zaman tam pist inebilirsin.

rudder ayarları olayından pek anlamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi todola -- 24 Ocak 2014; 7:27:45 >

• Arkadaşlar belli bir filo kurduk ama eğitim uçuşları veya askeri uçuşlar düzenleyecek misiniz? Böyle bir olay olacak mı?
    Bir de şu biraz daha detaylı uçuş kurallarını öğrenebileceğimiz bir site vs. var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: todola

quote:

birşeyler daha sorcam
    hızım inerken 140 oluyor çünkü flare yaparken uçak kalkmıyor yukarı düşük hızda :D tamam bunlar sorun değilde şu visual approach beceremedim. ulan pisti ortalıyom flap hız tamam uçak ya çok ileri yada çok önceden iniyor piste yani bi nevi çakılma gibi birşey. bunun bir taktiği yokmudur
    birde şu rudder ayarını nasıl yapacaz benim joystickte dönme ekseni yok ben rudderları 4 ve 5ince butona ayarlamak istiyorum tabii parmağımı butondan çekince rudderın ortalanmasını istiyorum. tabii ben optiondan ayarlayınca basınca rudder istediğim yere gidiyor ama parmağımı çekince eski haline gelmiyor arkadaşak taksi yapamıyoruz .
    bide 3. sorum var
    şu ifr atc ne kadar salak ya. ulan düm düz pist düz gitsem direk pist ortalı gerizekalı atc beni yanlara götürüyor en son piste bi gıdım kaldığında döndürüyor beni. bu oyundan kaynaklı heralde değilse neden yapıyo bunu

piste varışını ayarlayabilmen içinde aşağıdaki resimde sarı renk ile işraetlediğim yerdeki göstergeler resimdeki konumunda olmalı, o zaman tam pist inebilirsin.

saolun cevap içinde resim yok . ben fspassengers oynadığımdan düşük hız gidemiyoruz uçak stall oluyor 130 altında çünkü uçağa yük koyuyozya. bu arada resmi koyduktan sonra benide eklesene sivil havacılığa yeni yeni keşfediyorum ama olsun kaldırıp indirdikten sonrapek problem olmaz

• Arkadaşlar Bu akşama doğru fs2004 online uçuş düzenleyelim diyorum
  • quote:

quote:

quote:

birşeyler daha sorcam
    bide 3. sorum var

saolun cevap içinde resim yok . ben fspassengers oynadığımdan düşük hız gidemiyoruz uçak stall oluyor 130 altında çünkü uçağa yük koyuyozya. bu arada resmi koyduktan sonra benide eklesene sivil havacılığa yeni yeni keşfediyorum ama olsun kaldırıp indirdikten sonrapek problem olmaz

konuyu sabahın köründ açınca unutmuşum resim eklemeyi :)

### DH Sanal Havacılar [49 Kişi Olduk] ###

• beni de ekle atc 'ye. Sivil havacılık okuyorum
  • güzel oyunlar var mı arkadaslar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlfredBorden

beni de ekle atc 'ye. Sivil havacılık okuyorum

hoşgeldiniz hocam, ilk ATC siz oldunuz, hayırlı osun...
  • a
  • benide sanal pilota eklermisiniz yeni başladım ama yavaş yavaş :D FSX
  • quote:

Yeni başlayanlar için PMDG 737 NGX full uçuş eğitimi

hocam başından sonuna soluksuz izledim... ben bu işlerden anlama daha çok bu motorlarda teknik açıdan ilgileniyorum..yalnız uçmak farklı bir şeymiş simülatör ile daha daha farklı birşey... Keyifle izledim..bu arada meslek nedir pilot flnmı..baya tecrübe kokuyordu bu video..:D kaç yıldır oynarsınız bi otobiyografinizi alalım..:D

• Sanal noob pilot bölümü var ise beni de yaz hocam. 2 haftalık deneyim var ama 2 senelik tanıdığın kısmi yardımı ile FSX'te 737 kaldırıp indirmişliğim var.
  • dostum beni sivile yazmışsında benim helikopterde silah var saldırı yapıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExYq

Sanal noob pilot bölümü var ise beni de yaz hocam. 2 haftalık deneyim var ama 2 senelik tanıdığın kısmi yardımı ile FSX'te 737 kaldırıp indirmişliğim var.

Sorulaırnız ve merak ettiğiniz şeyler olursa yardımcı oluruz hocam. Havacılık güzel bir hevestir bir kere tam lezzeti aldınız mı bir daha zor bırakırsınız.
  • mustiki212 kullanıcısına yanıt
    hocam videoyu çeken ben değilim. Yine de bu videodaki arkadaştan pek farkımız yok. Yukarıdaki cevabımda arkadaşa da söylemiştim ya, bir kere bunun tadına vardıktan sonra bırakılmaz, sürekli yeni şeyler araştırılır öğrenilir
  • düzelttim sıkıntı yok
  • Ben FSX ile ilgileniyorum. Yazdan beri pek ilgilenemedim ama devam edicem yakında, ekleyebilirsiniz. :)

Ayrıca, savaş oyunu oynamak istiyorum bu aralar. Falcon, Ace Combat ve HAWX 2 isimlerini gördüm genelde. Bir öneride bulunabilir misiniz?

Senaryosu, görsel kalitesi ve oyun tarzı bakımından. (Oyun tarzı derken tam bir simülatör gibi her şeyin detaylı olmasını istemiyorum ama aşırı basit de olmamalı.)
  • quote:

Yeni başlayanlar için PMDG 737 NGX full uçuş eğitimi

bunu baştan sonra çalışmam lazım benim

• Benide yazar mısınız? Tam bir uçuş sevdalısıyım, ayrıca acıklı bir hikayemde var, anlatacak olursam ;

Yaklaşık 4 sene önce askeri lise sınavlarına girdim. Yanlış hatırlamıyorsam 100 sorudan 84 netim vardı ve denizcilik dahil tüm askeri kolları tutturmuştum. Benim hedefim havacılıktı. Sırada mülakatlar ve sağlık kontrolü vardı. Mülakatlara haftalarca çalışmıştım. Tek seferde 50 şınav ve yine tek seferde 120 mekik çekebiliyordum. Mülaktları (fırşatma, koşma vs) hiç zorlanmadan geçtim. Sırada sağlık kontrolü vardı. Beni ve arkadaşlarımı değeri 4000 TL olan sağlık kontrolünden geçirdiler. Nasıl söylesem bilmiyorum doktot vücudumun hepsini yani her yerini kontrol edip ölçtü. Her şey iyi gidiyordu ta ki MR cihazından çıkan sonuçlar elime gelene dek . Gözümden rahatsızlığım varmış meğer ; glokom(göz tansiyonu). Her şeye engeldi bu hastalık . Yüksek basınçta beyin kanaması riski varmış. Hayallerime ulaşmayı engelleyen tek faktör buydu. Bende mecburen anadolu lisesine yazıldım. Ancak içimdeki bu gökyüzü sevdası asla tükenmedi sürekli uçak simülasyonu oyunları oynuyorum. Gerek tablet gerek pc gerek telefon olsun. Bu arada mülakatlarda joystickle oynanan simülasyondada hatırı sayılır bir puan yapmıştım.

Sonuç olarak kurduğunuz bu gruba katılmak istiyorum, fırsat buldukça sizinle olmaya çalışacağım. Bu arada şu an H.A.W.X2 oynuyorum.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.